Cum sa cresteti rezistenta sexuala si sa dureze mai mult in pat

Există numeroase modalități de creștere a rezistenței sexuale. Unele moduri sunt naturale și câteva dintre ele pot ajunge în tratament medical. Performanța slabă în pat ar putea nu numai să vă rănească stima de sine, dar poate fi, de asemenea, o indicație a sănătății sexului rău. Deci, dacă sunteți unul dintre cei care caută sfaturi despre cum să crească rezistența sexuală, iată ajutorul!

Definirea staminei

Eroarea sexuală este definită slab ca o perioadă în care cineva poate dura în pat, însă rezistența optimă înseamnă lucruri diferite în funcție de cine o definește. În general, dacă un bărbat nu durează atâta timp cât vrea, înseamnă că suferă de ejaculare precoce, disfuncție erectilă sau fizic se simte incapabil să aibă experiența sexuală pe care o dorește. Identificarea categoriei care este aplicată este primul pas spre cunoașterea modului de creștere a rezistenței sexuale.

Cum de a crește stamina sexuală cu comportamente zilnice

Este posibil să nu realizați acest lucru, dar unele dintre comportamentele pe care le expuneți în fiecare zi ar putea fi comportamentele care contribuie la disfuncția dumneavoastră erectilă. Dacă doriți să știți cum să creșteți rezistența sexuală și să vă vindecați disfuncția erectilă, încercați să adăugați aceste șase comportamente simple în lista dvs. de zi cu zi:

  1. Beți o ceașcă de cafea. Un studiu recent sugerează că cafeina are proprietăți similare cu medicamentele cu disfuncție erectilă precum Viagra atunci când vine vorba de dilatarea arterelor și stimularea fluxului sanguin la penis. Nu puneți un vas întreg, dar începând ziua cu o ceașcă de cafea ar putea să vă curgă sângele.
  2. Pauză o sudoare. Obținerea a doar treizeci de minute pe zi de exerciții de rupere a transpirației vă poate îmbunătăți considerabil capacitatea cardiovasculară și sănătatea sexuală.
  3. Chow jos de fructe și legume. Sănătatea inimii este strâns legată de sănătatea sexuală și colesterolul ridicat este unul dintre cei mai frecvenți factori de risc pentru bolile de inimă. Cea mai bună modalitate de a reduce colesterolul este să consumați mai multe alimente bogate în fibre, cum ar fi fructele și legumele proaspete.
  4. Umpleți grăsimile sănătoase. În plus față de adăugarea mai multor fibre în dieta dvs., creșterea consumului de acizi grași omega-3 este o metodă sigură de a spori sănătatea cardiovasculară și de a îmbunătăți performanța sexuală. Grăsimile, precum somonul, halibutul, sardinele și heringul, sunt bogate în acizi grași omega-3. Alte alimente care pot stimula aportul de omega-3 și alte grăsimi sănătoase includ avocado, nuci, semințe și ulei de măsline.
  5. Să-ți distrugi stresul. Cu toții ne confruntăm cu stresul zilnic, dar modul în care o tratați poate avea un impact asupra performanței dvs. sexuale. Stresul cronic conduce la creșterea nivelului de cortizol care suprima libidoul. Ucideți-vă stresul, luând 30 de minute în fiecare zi pentru a face ceva ce vă place.
  6. Practica este perfectă. A face sex mai frecvent este cel mai bun mod de a vă îmbunătăți longevitatea, dar dacă nu aveți un partener sexual consistent, atunci masturbarea pe cont propriu ar putea ajuta. Dacă faceți acest lucru, încercați să vă modificați tehnica de masturbare și să vă concentrați mai mult pe senzația de excitare totală a corpului. Dacă vă simțiți pe cale să veniți, încetiniți sau opriți și așteptați câteva secunde înainte de a vă relua.

Incorporarea doar a unuia din aceste șase comportamente în regimul zilnic ar putea fi chiar răspunsul întrebării dvs. despre cum să măriți rezistența sexuală, deci imaginați-vă ce ar putea face toate cele șase! Nu trebuie să începi să le faci pe toate odată – poate fi mai ușor să rămâi la aceste obiceiuri dacă le încorporezi treptat.

Prezentare generală

Disfuncția sexuală poate fi de natură și jenantă, dar aceste tipuri de probleme sunt comune și tratabile. O persoană poate să se simtă bine despre sexualitatea lor, colaborând cu un terapeut de sex certificate, comunicând deschis cu partenerii și încercând schimbări de stil de viață diferite. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a afla mai multe despre modul în care puteți spori rezistența sexuală în mod natural.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>