Cum să crească numărul de spermatozoizi prin alimente

Scăderea numărului de spermatozoizi a fost aliniată la stilurile de viață nesănătoase, în special la obiceiurile alimentare proaste. Acest lucru face ca bărbații să înceapă să caute modalități de creștere a numărului de spermatozoizi prin alimente. Un număr sănătos de spermatozoizi este de 15 milioane pe mililitru (ml) sau cel puțin 39 de milioane pe eșantion. Un număr de spermatozoizi mai mic de 10 milioane pe ml este considerat anormal și de obicei asociat cu infertilitatea masculină. Studiile au sugerat că suplimentarea dietei cu omega 3 și coenzima Q10 (în formă lichidă sau sub formă de tablete) poate avea un efect benefic asupra numărului de spermatozoizi din materialul seminal. Cu toate acestea, există modalități de creștere a numărului de spermatozoizi prin alimente, pentru a îndeplini în mod natural nevoile nutritive.

Cum de a crește numărul de spermatozoizi prin alimente în mod natural

Următoarele sunt modalitățile bune de a crește numărul de spermatozoizi prin alimente și de a crește șansele de a concepe:

  • Stridiile pentru producția de spermă.

Stridiile sunt una dintre cele mai bune surse de zinc ale omului, care ajută la producția de spermă. Sunt, de asemenea, un afrodisiac, consumați astfel 15 mg pe zi – în jur de 50 g de stridii – și veți face copii înainte de a ști. Alternativele pentru stridii sunt curcanul, semințele de dovleac, homar și midii.

  • Ciocolata neagra pentru antioxidanti.

Ciocolata neagra contine un aminoacid care sa dovedit a dubla volumul spermei si spermei. Este, de asemenea, ridicat în antioxidanți – suficient pentru a rivaliza rodie și fructe de padure acai. Antioxidanții sunt o armă mare împotriva radicalilor liberi, moleculele urât mirositoare găsite în poluare și toxine care sunt legate de infertilitatea masculină. Dar nu treceți peste bord – punerea în greutate poate provoca dezechilibre ale testosteronului, ceea ce ar putea duce la scăderea numărului de spermatozoizi. Câteva pătrate pe zi sunt multe.

  • Usturoi pentru motilitatea spermei.

Usturoiul contine doua elemente magice – allicina, care imbunatateste fluxul sangvin la organele sexuale masculine si protejeaza sperma de daune, iar seleniul, un antioxidant care imbunatateste motilitatea spermatozoizilor. Unu până la două cuișoare pe zi este o sumă bună.

  • Banane pentru libidou.

Bananele au descoperit că cresc libidoul masculin și reglează hormonii sexuali datorită unei enzime numite bromelain. Sunt, de asemenea, pline de vitaminele C, A și B1, care vor spori capacitatea bărbaților de a produce sperma.

  • Broccoli pentru înotătorii optimi.

Deficiențele în vitamina A sunt o cauză comună a fertilității scăzute, deoarece lipsa de vitamina A face ca sperma omului să fie lentă. Broccoli este ambalat cu vitamina A, ca și ardeii roșii, spanacul, caisele, cartofii dulci și morcovii.

  • Sparanghel pentru volum.

Sparanghelul este o altă armă împotriva acelor radicali liberi răi. Este ambalat cu vitamina C, care protejează sperma de daune și mărește motilitatea și volumul – astfel încât un bărbat va avea mai mulți înotători și se vor deplasa mai repede.

  • Nuci pentru numărul de spermatozoizi.

Oasele grase Omega-3 sunt esentiale pentru cresterea numarului de spermatozoizi prin alimente si cresterea fluxului de sange catre organele genitale – iar nucurile sunt o sursa fantastica. Sunt o gustare gustoasă la mers și pot fi presate pe cereale sau pe desert. Alte surse bune de acizi grași omega-3 sunt semințele de crab, somon, pui și dovleac.

  • Ginseng pentru testosteron.

Această rădăcină afrodiziacă a fost folosită pentru tratarea infertilității de sute de ani. Îmbunătățește nivelul de testosteron și crește fluxul de sânge către organele genitale, unele susținând că chiar tratează disfuncția erectilă. Deci, beți ceai cu ginseng sau consumați rădăcină de ginseng uscată în fiecare zi.

Linia de jos

Infertilitatea afectează mulți bărbați din întreaga lume. Dacă sunteți unul dintre ei, concentrați-vă mai întâi pe îmbunătățirea sănătății generale. Multe dintre sfaturile disponibile, inclusiv modalitățile de creștere a numărului de spermatozoizi prin alimente reprezintă componente esențiale ale unui stil de viață sănătos. Nici unul dintre aceștia nu este garantat pentru a funcționa, dar dacă suferiți de deficiențe nutritive sau de nivel scăzut de testosteron, este posibil să vă ajute. Dați clic pe bannerul de mai jos pentru a afla mai multe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>