Cum să concepem în mod natural fără medicamente

Deci sunteți gata să aveți un copil – felicitări! Acest articol este despre cum să concepem în mod natural, fără a lua medicamente. Cum rămâneți gravidă în mod natural? Este posibil să vă adresați această întrebare, deoarece doriți să știți cum se întâmplă sarcina, dar, mai mult ca sigur, doriți să știți cum să concepeți în mod natural. Probabil căutați cea mai rapidă și ușoară modalitate de a rămâne însărcinată fără intervenții. Poate vă interesează să rămâneți gravidă în mod natural din motive filozofice sau religioase, din motive de sănătate sau doar pentru că preferați să nu utilizați intervenții. Indiferent de motivația ta, iată cum să-ți optimizezi șansele de a concepe firesc.

5 sfaturi despre cum să concepem în mod natural

Pentru a-ți spori cu adevărat șansele de a concepe natural, gândește-te la stilul tău de viață. Iată care sunt cele mai bune sfaturi despre cum puteți concepe în mod natural, trebuie să știți:

  • 1: renunță la fumat.

Nu trebuie să vă spunem că țigările sunt pline de substanțe chimice nocive care vă pot afecta atât fertilitatea, cât și partenerul. Renunță la fumat și sănătatea ta îți va mulțumi pentru asta.

  • 2: Evitați alcoolul.

Consumul de alcool în mod moderat (una până la două băuturi pe zi) sau la niveluri grele (mai mult de două băuturi pe zi) poate îngreuna o femeie să rămână însărcinată. Deci, este mai sigur ca o femeie să evite alcoolul atunci când speră să rămână însărcinată.

  • 3: Mănâncă alimente sănătoase.

Deși este posibil să nu existe o dietă specifică pentru promovarea fertilității, consumul unei varietăți de alimente sănătoase poate ajuta la pregătirea corpului unei femei pentru sarcină, oferindu-i depozite adecvate de nutrienți critici, precum calciu, proteine ​​și fier. Aceasta înseamnă că mănâncă o varietate de fructe și legume, proteine ​​slabe, cereale integrale, lactate și surse de grăsime sănătoase.

  • 4: Mențineți o greutate sănătoasă.

A fi fie supraponderal, fie subponderal poate reduce fertilitatea la femei. Unele cercetări sugerează că excesul de greutate ar putea perturba o serie de procese de reproducere. Aceasta include dezvoltarea și calitatea procesului de fertilizare și creșterea embrionilor. Pierderea în greutate ar putea ajuta oamenii să depășească unele dintre aceste dificultăți. O revizuire sistematică din 2014 a sugerat că femeile supraponderale sau obeze pot crește succesul tratamentului lor de fertilitate prin pierderea în greutate. Cu toate acestea, este important să mențineți o greutate sănătoasă. Fiind subponderal poate avea, de asemenea, un impact asupra fertilității. Unele cercetări arată că femeile subponderale au un risc mai mare de disfuncție ovariană, infertilitate și naștere prematură.

  • 5: reduce stresul.

Stresul poate reduce fertilitatea la femei. Un studiu din 2011 a arătat că femeile cu niveluri de stres mai mari pot avea șanse mai mici de a concepe în mod natural. Angajarea în activități de reducere a stresului poate crește fertilitatea la femei. De exemplu, cei care primesc sprijin și consiliere pentru depresie și anxietate au șanse mai mari de a rămâne însărcinate decât cei care nu.

Cum să concepem în mod natural: o carte recomandată de citit

Pentru unele femei, rămâne însărcinată este atât de ușor. Unele alte femei rămân însărcinate cu succes după ce și-au schimbat stilul de viață. Din păcate, există cei care au dificultăți în a rămâne însărcinată, chiar dacă au făcut schimbări de stil de viață care sunt necesare. Dacă aveți probleme și cu infertilitatea, atunci Pregnancy Miracle este o carte pe care ar trebui să o citiți. Pregnancy Miracle este soluția finală la problemele de infertilitate din întreaga lume. Această carte vă va spune cum să concepeți în mod natural, fără a utiliza medicamente. Există atât de multe motive pentru care femeile nu concep. Nu sunt numai hormonii care joacă un rol în sarcină, dar există și o mulțime de alți factori. Unele femei suferă de sindrom ovar polichistic, dezechilibru hormonal, partenerul de sex masculin având un număr scăzut de spermă sau alte afecțiuni ginecologice. Chiar și un stil de viață stresant și o dietă nesănătoasă contribuie la infertilitatea ta. Cartea Pregnancy Miracle oferă o modalitate eficientă de a rămâne însărcinată. A fost încercat și testat de peste 137 de mii de femei din întreaga lume, inclusiv de autorul însuși! Această carte este rezultatul a 14 ani de cercetare intensivă! Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a afla mai multe despre Pregnancy Miracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>