Cum să amânăm menopauză în mod natural

Nicio femeie nu salută debutul menopauzei. Problema este că este inevitabilă. Dar aici veți învăța mai multe moduri de a amâna menopauză în mod natural. Debutul menopauzei include bufeuri, insomnie, creștere în greutate, scăderea libidoului și alte simptome de rău. Pentru majoritatea femeilor, menopauza lor va apărea până la vârsta de 51 de ani. Cu toate acestea, menopauza poate veni mai devreme. Femeile care mănâncă o dietă zilnică bogată în paste și orez pot accelera debutul menopauzei, în timp ce o dietă bogată în pește gras are efect opus, poate întârzia debutul menopauzei cu 3,3 ani.

Cum să amânăm menopauza cu dieta corectă

Alimentele pe care le consumi ar putea ajuta la determinarea când începeți menopauză? Ei ar putea, spune un nou studiu științific. Dacă vă întrebați cum să amânați menopauză în mod natural, consumul de alimente potrivite este răspunsul! Cercetătorii au descoperit că femeile care mâncau mai mult pește și fasole și alte leguminoase au început menopauză la o vârstă ulterioară, în timp ce femeile care mâncau o dietă grea pe paste rafinate și orez și-au obținut menopauză mai devreme. Antioxidanții din leguminoase (mazăre și fasole) și acizii grași omega-3 din pește (somon și macrou) au un efect protector asupra ouălor unei femei, contribuind esențial la păstrarea lor mai mult timp și la întârzierea începerii menopauzei. Pe de altă parte, surse de carbohidrați rafinați într-o dietă pot grăbi menopauza, deoarece aceste alimente sporesc riscul de rezistență la insulină, care poate interfera cu producția de hormoni.

Alte sfaturi despre cum să amânăm menopauză

Întârzierea menopauzei nu înseamnă doar consumul de alimente potrivite și evitarea anumitor alimente. Există sfaturi suplimentare despre cum să amânăm menopauză.

  • Groove cu muzica: Acesta este un mod distractiv de a avea o sănătate menstruală uimitoare. Pur și simplu puneți ceva muzică, atingeți-vă picioarele și balansați-vă în ritm, precum nimeni nu se uită. Femeile sunt ființe creative, astfel încât să găsești o aerisire a creativității tale îți hrănește sănătatea hormonală și menstruală. Dansul îți trece sângele și inima îți pompează, deoarece este una dintre cele mai bune forme de exercițiu.
  • Exercițiu: zilnic o jumătate de oră de ghemuțe sau jogging poate realiza atât de mult pentru sănătatea ta hormonală! Nu deveniți leneși și începeți să lucrați. Strângeți în 30-40 de minute de exerciții fizice sau yoga în programul dvs. zilnic pentru a întârzia menopauza.
  • Aveți ulei de susan: Uleiul de susan este cunoscut pentru a declanșa menstruații la femeile perimenopauzice. Deci, femeile ar trebui să includă multă ulei de susan în dieta lor. De asemenea, se știe că se regularizează perioadele neregulate. Uleiul de susan ajută, de asemenea, la ungerea îmbinărilor.
  • Stresul nu: realist vorbind, nu există modalități ușoare de a evita stresul. Toată lumea, de la femei care lucrează până la mămici care stau acasă, simte anxietate și îngrijorare. Ceea ce putem sugera este să găsim modalități de a-l învinge prin yoga sau meditație.

Luați mesajul acasă

Menopauza nu este o boală. Este o parte naturală a vieții. Deși menopauză este inevitabilă, consumul alimentației corecte, exercitarea în mod regulat și evitarea stresului poate ajuta la întârzierea acesteia. Experimentați cu sfaturile de mai sus pentru a vă face efortul în întârzierea menopauzei mai ușor și mai plăcut. Dacă totuși doriți să aflați mai multe despre cum să amânați menopauză în mod natural, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>