Cum sa alegi cel mai bun supliment CLA

Dacă încercați să pierdeți grăsimi corporale și să construiți mușchi slabi, ceea ce aveți nevoie este cel mai bun supliment CLA. Aveți grijă, deoarece nu toate suplimentele CLA sunt făcute în mod egal. CLA, cunoscut și sub numele de acid linoleic conjugat, este un acid gras natural. Este considerată “bună grăsime” și este de obicei prezentă în carne de vită și produse lactate, dar în cantități foarte mici. CLA este, de asemenea, o trans grăsime, care în timp ce grasimile trans sunt de obicei marcate ca “grăsimi rele”, CLA este de fapt folosit ca un supliment de pierdere în greutate atunci când este combinat cu dieta și exercițiile fizice. Suplimentul funcționează ajutând corpul să transforme alimente mai eficient în energie. Mai științific, CLA ajută la stoparea lipoproteinei lipaza, care este o enzimă care descompune grăsimea și o stochează în organism. Deoarece CLA blochează lipaza lipoproteică, corpul dvs. stochează mai puțin grăsime.

Beneficiile suplimentului CLA

Cel mai bun supliment CLA va fi capabil să mărească rata metabolică, permițând organismului dumneavoastră să transforme mai bine alimentele în energie și să reducă grăsimea corporală. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la pierderea mușchilor, deoarece CLA reduce doar grăsimea corporală, nu și greutatea corporală. Practic, previne cresterea celulelor grasei si imbunatateste raportul muschilor si grasimilor. Dincolo de a contribui la reducerea taliei, CLA poate oferi și alte beneficii pentru sănătate. Capacitatea sa de a reduce riscul de cancer este în special deschiderea ochilor. CLA are capacitatea de a combate carcinogeneza în mai multe etape. Acesta poate preveni creșterea celulelor canceroase în mai multe zone ale corpului. Încă nu e impresionat? CLA are capacitatea de a reduce riscul de boli de inima, de asemenea. Boala cardiacă este principala cauză a decesului la nivel mondial. Din fericire, CLA poate promova sănătatea inimii. În plus, nivelurile ridicate de CLA vă vor reduce riscul de a suferi de diabet zaharat de tip 2. Pentru a revedea, cel mai bun supliment CLA vă poate ajuta efectiv să:

 • Creșteți metabolismul.
 • Ardeți grăsimile.
 • Promovarea creșterii musculare slabe.
 • Reduceți riscul de cancer, boli de inimă și diabet de tip 2.

Alegerea celui mai bun supliment CLA

Așa cum am spus mai devreme, nu toate suplimentele CLA se fac în mod egal. Pentru a vă asigura că beneficiați de cel mai bun supliment CLA:

 • Evitați suplimentul CLA realizat în China.
 • Căutați supliment în Statele Unite.
 • Asigurați-vă că este listată data de fabricație.
 • Alegeți CLA realizat în bune practici de fabricație.
 • Certificat terță parte.
 • Organisme nemodificate genetic.
 • Să aveți cantități minime garantate de CLA (cel puțin 70%).
 • Nu sunt amestecuri potrivite.

Cantitatea de CLA

Pentru a obține cel mai bun supliment CLA, trebuie să luați în considerare și cantitatea. Aceasta se datorează faptului că fiecare marcă are, de obicei, valori diferite de CLA activă. Conform multor gurusi de nutriție și pierdere în greutate, cel mai bun supliment CLA ar trebui să conțină 1000 mg de CLA activ. Se recomandă administrarea a 1000 mg CLA înainte de mese, de trei ori pe zi. Pana in prezent, nu exista riscuri pentru sanatate sau afectiuni grave asociate cu suplimentele de CLA. Suplimentul CLA este cu adevărat ceva care poate ajuta la scăderea în greutate, dar cu siguranță nu va compensa obiceiurile alimentare proaste sau lipsa de exerciții fizice. CLA este util pentru persoanele care dieta și exercită. Acest supliment va oferi rezultate îmbunătățite care fac mai ușor pentru oameni să rămână cu dieta și exercițiile fizice. Dacă doriți să aflați mai multe despre cum puteți beneficia la maximum de un supliment CLA și să maximizați eficiența acestuia, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>