Cum să alegi cea mai bună cremă de progesteron

Crema cu progesteron este un tratament popular care ajută la restabilirea echilibrului hormonal. Acest articol vă va ajuta să găsiți cea mai bună cremă de progesteron. Progesteronul este un hormon atât la bărbați, cât și la femei. Cu toate acestea, joacă un rol mai important pentru femei, întrucât este legat de menopauză, sarcină și sănătate în general. Nivelurile scăzute de progesteron pot provoca:

  • Infertilitate sau avorturi greșite.
  • Sângerare uterină sau perioade neregulate și depistare.
  • Creștere în greutate.

Un medic poate prescrie diverse forme de progesteron. Sunt disponibile forme sintetice, cunoscute și sub denumirea de progestin, dar sunt adesea asociate cu un risc crescut pentru cancerul de sân. Între timp, progesteronul natural este cel mai frecvent disponibil sub formă de cremă. Corpul absoarbe bine cremele, făcându-l mai disponibil în fluxul sanguin. Exemplu de cea mai bună cremă de progesteron de pe piață este Proferia.

Ce este crema de progesteron?

Există două tipuri de cremă de progesteron – genul care derivă în mod natural din surse vegetale și crema de progesteron de calitate farmaceutică. Nu recomandăm niciodată utilizarea cremei de progesteron de calitate farmaceutică, care este pe bază de hormoni sintetici și, prin urmare, are capacitatea de a perturba propriile cicluri hormonale ale corpului dvs. într-un mod care va provoca multe efecte adverse. Crema naturală de progesteron cu sursă de plantă este opțiunea mai bună sau singura opțiune pe care am recomanda-o. Progesteronul fito (pe bază de plante) este mai ușor prelucrat și asimilat de organism. Beneficiile populare ale cremei de progesteron:

  • Sprijină nivelul natural de progesteron al organismului.
  • Ajută la menținerea căptușelii normale a uterului.
  • Ajutoare cu echilibru hormonal normal.
  • Ajută la ameliorarea simptomelor menopauzei.

Crema cu progesteron pentru menopauză

Scăderea drastică a hormonilor sexuali ai unei femei în timpul menopauzei poate duce la simptome precum bufeuri, anxietate, depresie, pierderea densității osoase și apariția pielii. Deși terapia cu progesteron poate ajuta la ameliorarea acestor simptome, cercetările medicale nu au găsit dovezi clare ale eficienței sale. Cu toate acestea, studiile au arătat că cea mai bună cremă de progesteron îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii la femeile aflate la menopauză și ar putea fi folosită ca remediu înainte și după menopauză.

Alegerea celei mai bune creme de progesteron

Deoarece aplicarea topică a progesteronului se absoarbe direct în fluxul sanguin, veți dori să alegeți cea mai bună cremă de progesteron care conține ingrediente de cea mai înaltă calitate. Cu tot mai multe creme de progesteron pe piață astăzi, este important să știm cum să alegem marca care oferă cele mai multe beneficii și care oferă cele mai bune rezultate. Pentru a vă ajuta să luați o decizie de cumpărare înțeleaptă, am evidențiat unele dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare la achiziționarea cremei de progesteron.

  • Caută USP Progesteron pe etichetă: Primul și cel mai important standard pe care trebuie să îl cauți într-o cremă de progesteron este să vezi USP (Statele Unite Farmacopeia) pe etichetă. Dacă vedeți USP pe etichetă, știți că produsul a fost produs în conformitate cu bune practici de fabricație.
  • Alegeți o cremă de progesteron cu cele mai „curate” ingrediente posibile: Asigurați-vă că crema de progesteron pe care o alegeți este lipsită de substanțe chimice și are ingrediente la care se adaugă, în loc să diminueze eficacitatea și beneficiile.
  • Simțiți-vă încredere că veți primi un serviciu bun pentru clienți: în cazul în care aveți întrebări, este important să puteți contacta pe cineva cu o înțelegere solidă a cremei de progesteron. Asigurați-vă că serviciul pentru clienți al companiei de la care ați achiziționat este disponibil pentru a vă răspunde la întrebări.

Care este cea mai bună cremă de progesteron?

Când vine vorba de cea mai bună cremă de progesteron, Proferia este un brand pe care vi-l recomandăm cu mare încredere. Crema Proferia este un amestec exclusiv, natural, exclusiv de 30 de factori bio-activi specifici ai pielii și progesteron USP natural concentrat într-o bază de extract de yam sălbatic, apă pură și aloe vera calmantă. Acești factori ai pielii includ antioxidanții A, C și E care ajută la protecția împotriva radicalilor liberi. Proferia este naturală, fără conținut de hormoni sintetici, folosește extractul de yam sălbatic extrem de solubil și bine absorbit ca purtător pentru progesteronul USP. Cremele care nu conțin progesteron USP și depind de capacitatea organismului de a converti extractul natural de yam în progesteron nu vor funcționa pur și simplu; progesteronul din Proferia este extras din yam sălbatic folosind metode USP pentru a asigura siguranța, consecvența și eficacitatea. Proferia este chiar vegetariană și vegană. Crema nu conține produse derivate de la animale și nu este testată pe animale. Dacă aveți probleme cu dezechilibrul hormonal, faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a obține Proferia dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>