Cum poate o femeie să-și mărească fertilitatea în mod natural

Cum poate o femeie să-și mărească fertilitatea? Acest articol va discuta metode naturale pentru creșterea fertilității la femei. Mulți factori genetici și de mediu pot afecta fertilitatea la femei. Cu toate acestea, este posibil să crească șansele de a avea o sarcină reușită folosind metode naturale. Reducerea stresului si a exercitiilor fizice sunt modalitatile proeminente in care o femeie poate creste fertilitatea. Există, de asemenea, mai multe tratamente de fertilitate disponibile pentru femei.

Cum poate o femeie să-și mărească fertilitatea cu moduri naturale

Cum poate o femeie să-și mărească fertilitatea și să rămână gravidă? Există multe lucruri de făcut pentru creșterea sanselor de sarcină. Mai jos, ne uităm la unele metode naturale eficiente.

  • Gestionați stresul.

Încercarea de a rămâne gravidă poate fi stresantă. Faceți tot posibilul pentru a gestiona și a reduce tensiunea și anxietatea. Încercați tehnici de relaxare, cum ar fi meditația, acupunctura sau yoga.

  • Exercițiu.

Asigurați-vă că vă exersați de 3 până la 4 ori pe săptămână. Exercitiul aerobic este esential deoarece ajuta la circulatia sangelui si imbunatateste capacitatea pulmonara. Încorporează exerciții de purtare a greutății care vă ajută să câștigați mai ușor puterea musculară și să pierdeți greutatea, în timp ce exercițiile de yoga vă ajută să lucrați pe postură și echilibru. Toate acestea contribuie la creșterea sănătății dumneavoastră, ceea ce crește șansele de a rămâne însărcinate.

  • Mențineți o greutate sănătoasă.

Asigurați-vă că nu sunteți subponderali sau supraponderali vă va menține echilibrul ciclului de reproducere. Verificați scorul indicelui de masă corporală; un clasament de la 19 la 24 indică o greutate sănătoasă. Orice dincolo de această gamă trebuie discutat cu furnizorul de servicii medicale.

  • Renunță la fumat.

Pentru o sănătate maximă pentru a fi pregătită pentru sarcină, trebuie să eliminați nu numai fumatul, ci și alcoolul, cofeina, drogurile recreaționale și substanțele chimice periculoase.

Cum poate o femeie să-și mărească fertilitatea: să se concentreze asupra unei diete de fertilitate

Cum poate o femeie să-și mărească fertilitatea? Puteți întreba această întrebare deoarece doriți să știți cum se întâmplă sarcina, dar mai mult decât probabil doriți să știți cum să concepeți în mod natural. Probabil căutați calea cea mai rapidă și mai ușoară de a rămâne însărcinată fără intervenții. Ei bine, nu există nici o problemă cu privire la faptul că suntem exact ceea ce mâncăm. Nu există altă cale prin care celulele și țesuturile corpului nostru să poată fi refăcute, cu excepția a ceea ce mâncăm și bem, iar reaprovizionarea este marea lege a vieții. În primul rând, dieta este cel mai important prim pas în direcția unui stil de viață sănătos de fertilitate. Tot ceea ce mâncăm face din celulele și țesuturile corpului nostru. Acestea includ ovulele noastre (ouă), ovarele, uterul, hormonii și bebelușul. Vă sugerăm să schimbați sursele de proteine, înlocuind proteinele animale cu surse de proteine ​​vegetale, cum ar fi fasolea uscată și nucile. Când 5% din cantitatea totală de calorii consumate provin din proteine ​​vegetale în loc de animale, riscul de infertilitate ovulativă scade cu mai mult de 50%. De asemenea, adăugați lactate cu conținut ridicat de grăsimi, deoarece produsele lactate cu conținut scăzut de grăsimi mănâncă, cu atât mai mare este riscul de infertilitate ovulatorie. Încercați să înlocuiți o lactație cu conținut scăzut de grăsimi care servește pe zi cu o servire cu conținut ridicat de grăsimi, cum ar fi un pahar de lapte integral.

Citiți PregnancyMiracle

Răspunsuri mai complete și complete la întrebarea “cum poate o femeie să-și mărească fertilitatea” poate fi găsită în cartea PregnancyMiracle de Lisa Olson. Cu multe tratamente pentru infertilitate, în aceste zile, PregnancyMiracle a ajutat zeci de mii de femei din peste 127 de țări să conceapă în mod natural și acum să devină mame mândri. Cea mai bună jumătate este, femeile au făcut-o fără medicație și orice intervenție chirurgicală riscantă sau orice efecte secundare, toate datorită sistemului holistic chinez prezentat în PregnancyMiracle. PregnancyMiracle este o carte de 279 de pagini care constă dintr-un sistem holistic și vechi chinezesc, simplu și eficient, cu 5 etape. Această carte de sarcină are ilustrații și diagrame pentru a asigura că totul este ușor de urmărit și de înțeles. Esența celor 5 pași prezentați în carte este următoarea:

  • Obținerea echilibrului și a armoniei.
  • Dieta, suplimente și eliminarea toxinelor din organism.
  • Acupunctura pentru a vă vindeca întregul corp.
  • Detox de organism – Un program de o săptămână pentru a crește dramatic nivelul de fertilitate.
  • Exerciții și tehnici orientale pentru a crește dramatic probabilitatea de a rămâne însărcinată.

Vizitați site-ul oficial PregnancyMiracle pentru a începe călătoria spre o fertilitate mai mare și o sarcină sănătoasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>