Cum de a vindeca problema cu ușurință ejaculare prematură

Cum problema ejaculare prematură te poți lupta? Aici, vom informa probleme de ejaculare precoce si tratament.

Ejacularea poate fi considerată prematură atunci când apare de 30 de secunde la 4 minute de sex, în funcție de diferite culturi, țări, și experți. Cu toate acestea, se pare că cele mai multe tind să fie de acord ca orice act sexual care durează mai puțin de 2 minute poate fi considerată ejaculare precoce.

Medicii recomanda de multe ori de consiliere pentru a trata ejacularea precoce. Aceasta poate include psihoterapie, precum și modalități de învățare pentru a comunica cu partenerul tau despre disfunctie sexuala. Cu toate acestea, cum se întâmplă acest lucru?

Ce este ejacularea precoce?

Ejacularea precoce este ejacularea care are loc prea devreme pentru un om și partenerul său de a se bucura de sex. Există două tipuri de ejaculare prematură: pe tot parcursul vieții (sau primare) și dobândite (sau secundare).

Ce poate provoca ejacularea prematura?

Cauza exacta a ejacularii premature este necunoscuta, dar este adesea înrădăcinată în probleme fizice, psihologice sau emoționale. O mulțime de ea este de ordin psihologic, explică Kramer. Atunci când se lucrează cu un pacient, pot să vă întreb, Ești confortabil cu partenerul tau? Sau te simți anxios în jurul valorii de partenerul tau?

Anxietate, precum și alți factori emoționale și psihologice, cum ar fi stresul sau depresia, pot contribui, de asemenea, la ejaculare prematură.

Ejacularea precoce este o problemă și pentru femei

prematură recenzie ejaculare Mulți bărbați orgasm numai după 2 minute de actul sexual. Acum, ce ai numi asta? Este că o siguranță scurtă? Dimpotrivă, femeile necesită mult mai mult timp înainte de a putea ajunge la punctul culminant.

Un studiu arata ca femeile vor avea nevoie de aproximativ 20 de minute de stimulare fierbinte și acțiune sexuală înainte de a ajunge la orgasm o dată (sau de mai multe ori).

Dacă le ia atât de mult timp pentru a ajunge la summit-ul de dorință arzătoare, apoi 2 minute va într-adevăr nu-l taie. Acum, este ejaculare prematură o mare problemă? Într-un raport de CNN, se spune că estimările variază, cu toate acestea; aproximativ unul din trei oameni sufera de aceasta disfunctie sexuala.

Cum poate fi tratata ejacularea precoce?

Lubrifierea este importanta pentru placerea sexuala, fie pentru sex vaginal sau anal. Enlast aduce o lubrifiere a penisului la un alt nivel, oferind oamenilor posibilitatea de a preveni ejaculare prematură, în același timp. Enlast lucreaza in prevenirea ejaculare prematură, în principal de desensibilizante temporar organele genitale masculine. Aceste informații despre produs producătorul spune că sale caracteristici Food and Drug Administration a aprobat substanță pentru îmbunătățirea sexuale. Aceste informații despre produs în site-ul public relevă faptul că Enlast nu este o pastila pentru marirea penisului, dar un unguent bun și ușor de utilizat pentru uz extern.

În cazul în care pentru a cumpăra

Este foarte ușor să cumpere crema Enlast pentru ejaculare precoce. Puteți cumpăra produsul original pe site-ul oficial prin comanda banner-ul link-ul de pe acest site. Acesta va ajuta să redirecționarea ușor și rapid la site-ul lor oficial. Da, doar un singur clic va intra în site-ul oficial al Enlast pentru a obține oferta specială și garanție. 

premature ejaculation