Cum de a utiliza proteine ​​din zer pentru culturism rezultat rapid

Simțiți că consumul de proteine ​​din zer nu dă un rezultat rapid, poate că nu luați doza adecvată atunci când consumă. Citiți acest articol pentru a cunoaște cea mai buna doza de proteine ​​din zer pentru un rezultat rapid.

Fie că sunteți un tip slab încearcă cu disperare să împacheteze pe musculare (sau un tip care nu-așa-slab încercarea de a transforma masa corporala în mușchi, mărirea de volum în sus calea cea dreaptă este o provocare. Dar asta nu înseamnă că este complicat (citește aici 15 mai de bază fapte de construire musculare). cu regimuri de formare dreapta (da, vrei mai mult de o rutina de pe punte), echilibrul de calorii si nutrienti, stilul de viață și puteți fi pe drumul spre o mai gros, mai puternic.

Știind mai multe despre proteine din zer

Proteina din zer este una dintre cele doua proteine ​​gasite in lapte, cu cealaltă fiind cazeină. Atunci când un coagulant (de obicei de renină) se adaugă lapte, cheagurile (cazeină) și zer va separa. Proteina din zer este solubil în apă din partea laptelui.

Zerul este folosit ca supliment proteic. Este foarte util pentru lovirea obiectivelor de zi cu zi de proteine ​​specifice. Zerul este absorbit mai repede decât alte forme de proteine, ceea ce înseamnă de asemenea, crește sinteza proteinelor musculare folosite pentru a rupe o stare de repaus alimentar.

ImpactWheyProtein Formula

ImpactWheyProtein este pulberi de proteine ​​naturale, care pot ajuta la construirea masei musculare și a vă propulsa mai aproape față de nivelul de fitness ideal. În primul rând stabilit în 2004, ImpactWheyProtein a fost de vânzare pulberi de proteine ​​din peste 50 de țări de peste un deceniu și proteina din zer se face la standarde înalte, cu numai cele mai bune ingrediente naturale.

Această formulă de brand nou este o sursă bogată de proteine ​​din zer, care este derivat din brânză vegetarian bogat în proteine. Proteina din zer este cunoscut de a avea cea mai mare valoare biologica benefica tuturor proteinelor. ImpactWheyProtein este pudra de proteine ​​ideala pentru sportivi si culturisti, sau chiar și cei care pur și simplu în căutarea de a construi un mușchi pic extra.

ImpactWheyProtein pentru dieta culturism

Cand vine vorba de construirea musculare sau de a pierde în greutate este esențial pentru a include toate proteinele esentiale din dieta ta. În viața de zi cu zi, poate fi foarte dificil de a consuma cantitatea recomandată de proteine ​​doar prin dieta. ImpactWheyProtein este un mod simplu, eficient și convenabil pentru a include toate proteinele esențiale și aminoacizi la dieta ta. Este de lucru rapid, eficient și rapid absorbit de organism pentru a ajuta la stimularea metabolismului și de a construi masa musculara. pulberi de proteine ​​și proteine ​​nu sunt esențiale doar pentru construirea musculare, dar ele pot juca, de asemenea, un rol foarte important în scădere în greutate.

Cât de mult ar trebui să luați?

Pentru rezultate optime, vă recomandăm să adăugați ImpactWheyProtein despre 25g de pulbere în 150-250ml de apă sau lapte și se amestecă cu un agitator. Este recomandabil să se consume Impact din zer praf de proteine ​​aproximativ 30 de minute înainte sau după sesiunea de antrenament. Pentru chiar mai bine de construcție masei musculare, puteți consuma amestecul înainte și după fiecare antrenament. Puteți bea un amestec de pulbere ImpactWheyProtein oricând, pentru a construi musculare și de a crește aportul zilnic de proteine.

loc de încredere pentru a cumpăra de proteine ​​din zer pentru rezultate rapide

ImpactWheyProtein este ușor de găsit în magazin supliment. Ei au susținut că acestea dau cele mai multe beneficii pentru corpul tau. Tu trebuie sa caute calitatea lor și , de asemenea , garanția lor mai întâi. Pentru a evita Falsificare, vă sugerăm să vă cumpărați ImpactWheyProtein pe site – ul oficial. Urmați acest link pentru a vă aduce la site – ul oficial al supliment pentru ImpactWheyProtein musculare construi .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>