Cum de a regresa subtierea parului in mod natural

Dacă parul tău se înrăutățește, nu ești singur. Există modalități de a gestiona subțierea părului și chiar de a regenera părul. Iată cum puteți regenera în mod natural subțierea părului. Dacă sunteți în căutarea celui mai bun mod de a regresa subțierea părului, răspunsul ar putea fi deja în cămară. Citește mai departe pentru a afla cum obiectele tipice din bucătărie vă pot ajuta să vă îngroziți părul în mod natural și să rezolvați unele probleme comune ale vârstei legate de păr, care vă pot face să vă simțiți mai puțin încrezători.

Cum de a regresa subtierea parului

Părul tău se spune că este gloria ta încoronată și este normal să vrei să îți îmbunătățești părul, dacă nu este satisfacția ta. Dacă sunteți în căutarea modalităților de a regresa subțierea părului sau pur și simplu pentru a îmbunătăți părul pe care îl aveți, încercați unele dintre aceste remedii naturale.

  • Oțet de mere.

Pentru a ajuta la îngroșarea și regenerarea părului tău subțire, încercați oțet de cidru de mere. Acizii alfa-hidroxi dizolvă acumularea de ulei pe scalp și în pori, în timp ce acidul său acetic stimulează fluxul sanguin către foliculi pentru a încuraja creșterea. În plus, proprietățile astringente ale oțetului ajută la întărirea porilor pentru a reduce cantitatea de ulei care este secretă. Pentru a prepara o soluție de păr pentru oțet de mere: într-o sticlă de pulverizare mică, combinați oțet de cidru de mere și apă și amestecați. Spritz pe păr și scalp, și masaj în mișcări circulare. Lăsați să stea timp de 15 minute, clătiți cu apă rece, apoi șampon ca de obicei. Repetați de două ori pe săptămână pentru rezultate în patru săptămâni.

  • Miere.

Cercetările arată că aplicarea acestui antifungic natural la nivelul scalpului elimină în fiecare zi o ciupercă într-o singură săptămână, plus duce la o scădere considerabilă a vărsării în patru săptămâni. Pentru a face o mască de păr de miere: Se amestecă două linguri de miere cu 2/3 cana de apă caldă. Masați în scalp și lăsați să stea timp de 30 de minute, apoi clătiți.

  • Avocado.

Acizii grași omega-3 ai fructelor penetrează straturile de piele a scalpului pentru a umple umiditatea, în timp ce vitamina E ajută la repararea barierei pielii pentru a bloca această umiditate. Bonus: aceleași substanțe nutritive infuzează încuietori cu luciu. Pentru a face o masca de păr de avocado: Puneți jumătate de avocado piure pe părul umed de la rădăcini la capete, acoperiți cu un capac de duș timp de 30 de minute, apoi clătiți.

Alte sugestii despre cum să regresați subțierea părului

Există mai multe cauze ale căderii părului, inclusiv gene, stres, dietă și alți factori de stil de viață. În timp ce nu ne putem controla genele, putem controla stilul nostru de viață. Efectuarea schimbărilor stilului de viață sunt, de asemenea, chei importante despre cum să regrow subțierea părului.

  • Stresați mai puțin.

Semne psihosociale semnificative pot duce la pierderea parului. Încercați să găsiți tehnici de gestionare a stresului, indiferent dacă este vorba de meditație, yoga, vizitarea sala de sport sau adoptarea unei mantre.

  • Urmăriți ce mâncați.

Proteina este esențială pentru părul sănătos. Carnea săracă, peștele, păsările de curte și fasolea sunt toate surse importante. De asemenea, fierul este important; scăderea fierului poate duce la anemie, ceea ce poate duce la o creștere a părului. Vestea minunată este că, odată cu dieta și suplimentele adecvate, acest tip de căderea părului este reversibilă. Deficiențele în biotină și zinc sunt, de asemenea, în mod clar asociate cu pierderea părului, iar magneziul este necesar pentru creșterea sănătoasă a părului.

  • Încercați un supliment.

Folosirea unui supliment natural care este destinat cresterii cresterii parului poate ajuta. Unul dintre cele mai populare suplimente de păr de pe piață care au fost evaluate și demonstrat că ajută la promovarea părului sănătos este HarVokse.

  • Tratați cu atenție părul.

Întotdeauna tratați ușor părul. Asta nu înseamnă pieptănare și nu periați părul când este umed și slab. Ștergeți stilurile care trag, cum ar fi poneiile de ponei și updos. Nu se usuca niciodata puternic prosopul, ceea ce duce la spargere. Faceți o pauză de la bombe zilnice și de suprapunere, care irită scalpul. Încă mai căutați alte idei sau informații despre tratamentul părului subțiat? Simțiți-vă liber să faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>