Cum de a reduce lărgirea prostatei în mod natural

Există mai multe opțiuni de tratament pentru o prostată mărită. Acest articol este despre cum să diminuezi extinderea prostatei în mod natural. Medicamentul pentru extinderea prostatei include alfa-blocante și tamsulosin care ajută la relaxarea musculaturii prostatei și a vezicii urinare. Alte opțiuni sunt dutasterida și finasterida, ele reprezintă un alt tip de medicamente pentru reducerea simptomelor de extindere a prostatei. Acestea blochează hormonii care determină creșterea prostatei. Dacă nu doriți să încercați oricare dintre aceste medicamente, ați putea fi interesat să aflați cum să diminuați mărirea prostatei în mod natural.

Ce este extinderea prostatei?

Extinderea prostatei se întâmplă atunci când celulele din prostată se împart în mod anormal și se înmulțesc, provocând creșterea numărului de organe. Mărirea prostatei este, de asemenea, denumită în mod obișnuit hiperplazia prostatică benignă. O prostată mărită poate provoca simptome frustrant și inconfortabil, cel mai frecvent dificultăți urinare și sexuale. Aceste probleme pot scădea calitatea generală a vieții individului. Cu toate acestea, extinderea prostatei nu este asociată cu cancerul și, de obicei, nu reprezintă o amenințare gravă la adresa sănătății. Există mai multe opțiuni de tratament, inclusiv medicamente și proceduri chirurgicale. Cu toate acestea, aici veți învăța cum să diminuați mărirea prostatei în mod natural.

Modalitatile de reducere a extinderii prostatei in mod natural

Următoarele sunt trei modalități principale de reducere a extinderii prostatei în mod natural.

  • Modul de viață și modificările dietei.

Anumite modificări ale stilului de viață pot ajuta la ameliorarea simptomelor unei prostate mărite. Pentru cei care nu doresc să aleagă terapie medicamentoasă sau chirurgie, încercarea acestor recomandări poate fi benefică: o Evitați alcoolul și cofeina. o Limitați fluidele de băut seara. o Încercați să urinați cel puțin o dată la trei ore. o Angajați în activitatea fizică. o Menținerea unei greutăți sănătoase. o Creșteți aportul de grăsimi sănătoase (cum ar fi alimentele omega-3).

  • Antrenamentul pelviului.

Instruirea la nivelul piciorului, cunoscută și sub numele de exerciții de kegel, poate ajuta pe bărbați să consolideze mușchii diafragmei pelvine, îmbunătățind pierderea involuntară sau anormală a urinei la bărbații cu prostată mărită. Efectuarea acestor exerciții, care implică contractarea și apoi eliberarea mușchiului, ajută la susținerea vezicii și închiderea sfincterului. Deoarece poate fi dificil să localizați acest mușchi, încercați să practici în timpul urinării. Contracteaza muschii, lasand lenta urina pana cand incetineste si apoi opreste urinarea timp de 20 de secunde. În general, se recomandă ca bărbații să practice antrenamentul pelviului de trei până la cinci ori pe zi.

  • Suplimente naturale.

Unii bărbați cu extindere a prostatei au găsit succes cu suplimente. Și există câteva cercetări științifice care să le susțină. Cele mai bine studiate, cele mai frecvent utilizate suplimente pentru tratamentul extinderii de prostata sunt: o Saw palmetto: Câteva studii au asociat văzut palmetto la reducerea simptomelor de extindere a prostatei. Acest lucru este cel mai probabil pentru că inhibă producția de testosteron și reduce dimensiunea căptușelii interioare a prostatei. o Semințe de dovleac: Semințele de dovleac conțin beta-sitosterol, un compus similar cu colesterolul și găsit în unele plante. Studiile au arătat că beta-sitosterolul poate îmbunătăți fluxul de urină și poate reduce cantitatea de urină rămasă în vezică după urinare. o Usturoi: Usturoiul este un ingredient popular cunoscut pentru a avea multe beneficii pentru sănătatea umană. Principalul compus găsit în usturoi numit allicin, care este responsabil pentru mirosul său caracteristic, a fost, de asemenea, studiat pe scară largă pentru activitatea sa antimicrobiană. o Zinc: Zincul este un mineral foarte important pentru organism. Luarea de suplimente de zinc, sau creșterea consumului de alimente de zinc poate ajuta la reducerea simptomelor urinare asociate cu o prostată mărită.

Cea mai recomandată marcă de supliment

După o cercetare aprofundată a prostatei și a ingredientelor naturale, MaxMedix a creat ProstaSURE. Cu accent pe bărbați și pe nevoile lor speciale, ProstaSURE a fost creat special pentru a susține o funcție sănătoasă a prostatei și a prostatei. Acest supliment alimentar natural ajută la furnizarea unui număr de vitamine și minerale care pot ajuta sănătatea și bunăstarea bărbaților. Formula conține, de asemenea, un procent ridicat de izoflavone. Ingredientele active ProstaSURE includ beta-sitosterol, semințe de dovleac, extract de palmier și extract de usturoi. Aceste ingrediente au fost selectate cu atenție pentru originea lor naturală și proprietățile biogene. Acest lucru face ca un supliment care oferă bunăstare direct de la sursă. Împreună cu ingredientele care alcătuiesc ProstaSURE, capsulele în sine au fost obținute din toate ingredientele naturale pe bază de plante. Acest lucru înseamnă că beneficiile acestui supliment pot fi satisfăcute de oricine din întreaga gamă largă de nevoi și cerințe dietetice, inclusiv veganii și vegetarienii. Dacă vă decideți să consumați supliment ca parte a tratamentului de extindere a prostatei, alegeți un brand de renume, cum ar fi ProstaSURE. Pentru mai multe informații despre modul de reducere a măririi prostatei, faceți clic mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>