Cum de a obține pastile de colagen beneficii pentru a maximiza sanatatea ta

Colagenul le dovedește a deveni un minunat anti-îmbătrânire și supliment de sănătate. Acest lucru va spune colagen pastile beneficii pentru a stimula sănătatea ta.

Ideea din spatele suplimentelor alimentare, de asemenea, numite suplimente alimentare sau nutritive, este de a furniza substante nutritive care nu pot fi consumate în cantități suficiente. Suplimentele alimentare pot fi vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grași, și alte substanțe livrate sub formă de pilule, tablete, capsule, lichide, etc.

Ce este colagenul?

Colagenul este o proteină greu, insolubil și fibros, care formează o treime din proteine ​​din corpul uman. In majoritatea colageni, moleculele sunt ambalate împreună pentru a forma fibrile lungi și subțiri foarte similare.

Potrivit MediLexicon, colagen cuprinde o familie de molecule distincte genetic, toate care au o configurație unică spirală triplă a trei subunități polipeptidice cunoscute sub numele de alfa-lanțuri.

Fiecare lanț conține în jur de 1000 de aminoacizi, și, de obicei, are o secvență de aminoacizi care constă din glicină, prolină și hidroxiprolină. Există numeroase tipuri diferite de colagen, cel puțin 16 tipuri, dar 80-90% din colagenul din organism fac parte din tipurile I, II și III. Colagenii din corpul uman sunt puternice și flexibile. Colagenul de tip I fibrilele sunt deosebit de întindere și sunt mai puternice decât oțelul, gram pentru gram.

Colagenul și beneficiile sale

Există diverse pastile de colagen beneficii de pe corpul tau, sunt:

un ajutor digestiv

Colagenul calmeaza si vindeca tractul digestiv si ajuta la repararea mucoasa. De asemenea, ajuta la descompunerea proteine ​​și grăsimi din alimente, ceea ce le face mai ușor pentru organism pentru a digera.

Pentru a ajuta digestia, inainte de mese, se adauga 1 lingura de peptide de colagen (Găsiți AICI) pentru băutura dumneavoastră. Acest lucru va crește absorbția proteinelor și producerea de acid clorhidric. Aceasta va ajuta, de asemenea vindeca tractul digestiv.

program de pierdere în greutate

Colagenul este o mare sursa de proteine ​​si ofera 18 de grame de proteine ​​pe 2 linguri! Studiile arata ca peptidele de colagen consumate la micul dejun sunt cu 40% mai mult decât satiating alte proteine ​​(cum ar fi din zer sau soia) și se corelează cu o reducere de 20% a consumului de alimente la prânz.

supliment de îngrijire a pielii

Unii medici se refera la colagen ca noul produs anti-imbatranire a secolului și am să fie de acord! Acesta asigură coeziunea, elasticitatea și regenerarea pielii. Colagenul este compus în principal din aminoacizi glicina, prolină, alanină și hidroxiprolina. Acești aminoacizi particulare sunt dovedit a reduce semnele de imbatranire. Cercetarile clinice au demonstrat că ProtocolCollagen promovează pielea cu aspect întinerit, imbunatateste nivelul de umiditate a pielii, imbunatateste netezime pielii, imbunatateste semnele ridurilor profunde și îmbunătățește suplețea pielii.

Introducerea pastile ProtocolCollagen

ProtocolCollagen utilizează numai din hidrolizat de colagen, ceea ce înseamnă că a fost, în esență, de pre-digerat, astfel încât sistemul digestiv ia mai puțin timp și energie pentru a rupe în jos de proteine ​​și, prin urmare, devine absorbit in sange foarte repede. Pe masura ce imbatranim corpul nostru tinde să producă mai puțin colagen cauzează pierderea elasticității pielii și a mobilității articulare redusă.

Până la vârsta de 45 de ani, nivelul nostru de colagen a scăzut cu circa 30 la sută. ProtocolCollagen folosesc colagen bovin, deoarece este atât de similar cu colagen uman și mulți oameni din industria frumuseții au îmbrățișat utilizarea sa pentru a reduce ridurile si liniile fine.

În cazul în care este cel mai bun loc pentru a obține pastile ProtocolCollagen?

Alte suplimente de colagen pot fi stocate în mai multe magazine mari sau afișate în lista de produse on-line farmacie. Cu toate acestea, nu toate că produsul vă oferă un potențial efect. Pentru a evita o problemă suplimentară cum ar fi faptul că, cumpărarea ProtocolCollagen pe magazinul oficial este cel mai bun mod. În plus, eficiența și modul ușor, magazinul oficial garantează, de asemenea, produsul și să ofere un randament în cazul în care produsul nu face mulțumit. Deci, ce vă așteptați? Faceți clic pe acest link pentru a vă aduce la site-ul oficial. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>