Cum de a găsi un supliment de sănătate a prostatei care să funcționeze

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune suplimente de sănătate a prostatei care funcționează eficient pentru a vă susține funcția de prostată, ați venit în locul potrivit. Când încerci să găsești suplimentele potrivite pentru a trata o stare de sănătate, se poate simți ca o lovitură în întuneric. De multe ori trebuie să conta pe cuvânt. Dar unii bărbați cu probleme de prostată au găsit succes cu suplimente. Există chiar cercetări științifice care să le susțină. Și aici vă vom spune cel mai bun supliment de sănătate a prostatei care funcționează.

Probleme de prostată

Prostata este o glandă situată între penis și vezică. Este o glandă esențială în sănătatea reproductivă a bărbatului, deoarece secretă fluidul pentru a hrăni și a proteja sperma. Cu toate acestea, glanda poate prezenta unele probleme cauzate de diferiți factori, cum ar fi îmbătrânirea, care este o cauză majoră, printre altele, care provoacă modificări ale hormonilor sexuali masculini. Cele mai frecvente probleme de prostată includ mărirea prostatei, cancerul de prostată și prostatita. Simptomele asociate cu aceste probleme sunt dureroase și destul de frustrant de a face față. Acestea includ inflamația tractului urinar, dificultăți în golirea vezicii urinare și nevoia frecventă de a urina. Majoritatea bărbaților se îndreaptă către suplimentele de sănătate a prostatei pentru a găsi o soluție la această problemă. Și acest articol este despre ceea ce trebuie să știți despre suplimentul de sănătate a prostatei care funcționează.

Ce suplimente de sănătate a prostatei care funcționează?

Aproximativ 50% dintre bărbații cu vârsta peste 50 de ani au probleme de sănătate asociate cu prostata lor. Aceste probleme de sănătate pot fi orice, de la o lipsă de libido până la călătorii de baie frecvente. Deși nu s-ar părea o mare afacere pentru a merge la baie mai mult, lipsa de somn odihnitor se poate construi cu adevărat în timp. Din fericire, un bun supliment de prostată poate să mențină atât o prostată deja sănătoasă și să vindece o prostată care deja a început să scadă. Dar, există multe suplimente de prostată pe piață. Poate fi o provocare pentru a afla care este suplimentul de sănătate a prostatei care funcționează. Ei bine, acest articol este destinat să vă ajute să decideți ce supliment este potrivit pentru dvs. Iar cele mai bine studiate, cele mai frecvent utilizate suplimente pentru tratarea problemelor de prostată sunt:

  • Beta-sitosterol: Beta-sitosterolul este o substanță asemănătoare colesterolului derivată din plante (un fitosteroli găsit în pecan, soia) care nu acționează ca și colesterolul.

În schimb, aceasta mimează acțiunile medicamentului finasterid, care inhibă activitatea unei enzime numite 5-alfa-reductază și se utilizează pentru a gestiona simptomele asociate cu mărirea prostatei, cum ar fi frecvența urinară, urgența urinară și problemele de curgere. Beta-sitosterolul a demonstrat, de asemenea, un beneficiu limitat în cancerul de prostată prin inhibarea creșterii celulelor cancerului de prostată. În plus, unii bărbați au prezentat o reducere a simptomelor de prostatită după utilizarea acestui supliment.

  • Saw palmetto: Saw palmetto este un tip de palmier originar din sud-estul Statelor Unite. Unele cercetări sugerează că medicamentul văzut în palmetto ar putea susține sănătatea prostatei și poate ajuta la prevenirea unor probleme cum ar fi extinderea prostatei și cancerul de prostată.

Saw palmetto blochează răspândirea și creșterea celulelor cancerului de prostată prin dezactivarea receptorilor specifici implicați în dezvoltarea cancerului. De asemenea, este eficientă în reducerea simptomelor urinare și a inflamației legate de extinderea prostatei.

  • Semințe de dovleac: Semințele de dovleac sunt semințe comestibile. Indiferent dacă vă bucurați de ele crude sau sub formă de ulei de semințe de dovleac, ele sunt ambalate cu nutriție și pot susține sănătatea prostatei.

Uleiul de semințe de dovleac poate ameliora simptomele de extindere a prostatei. Uleiul este un tratament sigur și eficient alternativ pentru prostata mărită. Uleiul de semințe de dovleac poate bloca, de asemenea, anumite tipuri de creștere a prostatei.

  • Usturoi: Usturoiul este bogat în flavonoli – substanțe care s-au dovedit a avea efecte antitumorale. Acest lucru a fost anterior asociat cu riscuri mai mici de cancer de stomac, colon, esofag și, probabil, sân.

Cercetările noi confirmă faptul că consumul de usturoi poate reduce riscul de apariție a cancerului de prostată. Cancerul de prostată este cea mai comună formă de cancer la bărbați. Dar studiul arată că umplerea dietei cu usturoi poate ajuta la reducerea șanselor acestui cancer potențial mortal.

ProstaSURE: un supliment de sănătate a tuturor prostatelor care funcționează

Trebuie să fie foarte supărător dacă în fiecare zi trebuie să consumați beta-sitosterol, văzut separat palmetto, semințe de dovleac și usturoi. Aveți nevoie de un supliment care include totul, iar ProstaSURE a fost pus la dispoziție pentru a vă satisface nevoile. ProstaSURE este un supliment natural pentru sănătatea prostatei care conține cele mai bune ingrediente, cum ar fi beta-sitosterol, saw palmetto, semințe de dovleac, usturoi și altele. Noi garantam ca ProstaSURE este cu adevarat un supliment de sanatate a prostatei care functioneaza. Cu stilul de viață pozitiv, o dietă sănătoasă și consumul constant de ProstaSURE, veți putea să vă mențineți sănătatea prostatei. Dați clic mai jos pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>