Cum de a evita un efect secundar potențial TurmericPlus apare

TurmericPlus poate avea în continuare o limitare pentru o anumită condiție. Acest articol vă va oferi sfaturi pentru a preveni efect secundar TurmericPlus.

În ciuda utilizării sale în gătit timp de mai multe mii de ani, turmeric continuă să surprindă cercetători în ceea ce privește beneficiile sale largi de sănătate. In timp ce o dată axat pe beneficiile anti-inflamatorii, a scazut riscul de cancer, si suport de detoxifiere, studii cu privire la aportul de turmeric includ acum potențialul său de îmbunătățire a funcției cognitive, echilibrul de zahăr din sânge, și funcția renală, precum și diminuarea gradului de severitate asociate cu anumite forme de artrită și anumite tulburări digestive.

Ce este TurmericPlus?

este o plantă erbacee rhizomatous perene (Curcuma longa) din familia ghimbirului, Zingiberaceae. Este originar din sudul Asiei, care necesită temperaturi cuprinse între 20 și 30 ° C (68 și 86 ° F) și o cantitate considerabilă de precipitații anuale pentru a prospera. Plantele sunt colectate anual pentru rizomi lor și propagate de la unele dintre aceste rizomii în sezonul următor.

Atunci când nu este utilizat în stare proaspătă, rizomii sunt fierte timp de aproximativ 30-45 minute și apoi uscat în cuptoare la cald, după care acestea sunt măcinate într-o pulbere de adâncime galben-portocaliu frecvent utilizat ca agent colorant și aromatizant în bucatariile din Bangladesh, India , Indonezia, Iran și bucătăria pakistaneză, în special pentru curry-uri, precum și pentru vopsirea.

Acest condiment conține un ingredient activ numit curcumina, care îi conferă semnătura culoarea galben strălucitor. În plus, curcumin pot avea de asemenea proprietăți anti-inflamatorii si antioxidante. Dr. Oz, de asemenea, sugereaza ca curcumă ajută să clar-infundarea creier proteine, care pot fi eficiente in reducerea riscului de Alzheimer. De la pierdere in greutate, tensiunea arterială redusă și beneficii cognitive, TurmericPlus este un all formulă naturală Bioperine și extract Turmeric.

Efectul secundar al TurmericPlus

Vezica biliara. NIH recomanda evitarea turmeric, dacă aveți în prezent probleme cu vezica biliara. Dacă aveți calculi biliari sau o obstrucție de duct biliar, turmeric poate determina starea dumneavoastră să se agraveze.

Sarcina. Curcuma trebuie evitată în timpul sarcinii. Potrivit NIH, turmeric poate stimula uterului sau promova o perioadă menstruale. NIH, de asemenea, recomandă să nu-l lua în timpul alăptării.

Complicațiile stomac. Interferența cu medicamente antiacide este un posibil efect secundar al turmeric, in functie de Universitatea din Maryland Medical Center. Turmeric poate determina acidul gastric crescut dacă este luat cu medicamente antacide precum Tagamet, Pepcid, Zantac, Nexium sau Prevacid.

Deși cercetările arată turmeric poate fi eficace ca tratament pentru stomac deranjat, poate agrava boala de reflux gastric. Dacă aveți boala de reflux gastroesofagian (GERD), să acorde o atenție la modul în care vă afectează turmeric. Întrerupeți luați-l dacă aveți reacții adverse cum ar fi agravarea reflux.

Recomanda doza de a consuma TurmericPlus

Ce este un dozaj adecvat pentru a evita efectele secundare ale turmeric? Potrivit comunitatii medicale, despre 2,000mg este cantitatea maximă de curcumina turmeric standardizate ar trebui să ia pe day.According la Universitatea din Maryland Medical Center, nu există nici o doză recomandată pentru copii. Pentru adulți, doza recomandată este de 400-600 generală de curcumina pulbere standardizate de 1-3 ori pe zi.

NIH sugerează că poate dura până la 500 mg până la 4 ori pe day.According la Universitatea din Maryland Medical Center, nu există nici o doză recomandată pentru copii. Pentru adulți, doza recomandată este de 400-600 generală de curcumina pulbere standardizate de 1-3 ori pe zi. NIH sugerează că poate dura până la 500 mg până la 4 ori pe zi.

Cel mai bun mod de a cumpăra TurmericPlus

Informațiile despre acest articol nu înseamnă să te face frică în TurmericPlus consumatoare. Aproape toate medicament (sau chiar alimente) au acest efect secundar, prin aceste informații, vă oferim, de asemenea, sugestie și avertizează pentru a obține în continuare cel mai bun rezultat pentru TurmericPlus. Deci, nu vă fie frică, consumatoare de TurmericPlus prin cumpărarea de pe acest link de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>