Cum de a evita posibile efecte de suplimente de colagen pentru sănătate

Colagenul are atât de multe beneficii, nu numai că menține sănătatea dumneavoastră. Vom împărtăși modul de a evita efectul posibil al suplimentelor de colagen.

Suplimentele de colagen sau formulări pot fi benefice în tratamentul osteoartritei. Într-o serie de teste, au fost găsite pentru a oferi un anumit grad de reducere a durerii. Cu toate acestea, în alte studii, utilizarea de suplimente de colagen și formulări nu a fost găsit ca rezultat un beneficiu suplimentar.

O revizuire 2006 a constatat ca hidrolizat de colagen ajutat să scadă în mod semnificativ simptomele dureroase de osteoartrita in timp ce imbunatatirea functiei articulare. Suplimentul a fost bine absorbit, a condus la acumularea de colagen în cartilaj, si a ajutat la stimularea celulelor specializate în articulații numite condrocite pentru a crea o matrice extracelulară.

Mai multe tipuri de probleme comune și oase

Artrita (sau osteoartrita) este cel mai frecvent tip de problemă comună la persoanele în vârstă. Ea afecteaza de obicei genunchi, solduri, maini, coloana vertebrala, sau, uneori, umeri.

Artrita reumatoidă este al doilea cel mai frecvent tip de artrita cronica. Aceasta este cauzata de o reactie auto-imune în care sistemul imunitar atacă corpul din greșeală țesuturile articulare. Cel mai de obicei, implică articulațiile degetelor, în contul dvs. incheieturi, coate, genunchi, glezne, și degetele de la picioare.

Alte tipuri de artrita includ guta sau pseudoguta. Uneori, există o problemă mecanică în comun, cum ar fi cartilaj rupte, care provoacă durere sau limite de circulație în comun.

Ce este ProtocolCollagen?

Colagenul devine cel mai popular supliment anti-imbatranire de 2016. Toată lumea de la medici TV la mami bloggeri este dement despre beneficiile de suplimente de colagen.

Colagenul este proteina cea mai abundentă în corpurile noastre, in special de tip 1 colagen. Acesta se găsește în mușchi, oase, piele, vase de sange, sistemul digestiv, și tendoane. Este ceea ce ajută da puterea noastră și elasticitatea pielii, impreuna cu inlocuirea celulelor moarte ale pielii. Când este vorba de articulații și tendoanele noastre, în termeni simpli, este liantul care ajuta la mentinerea corpului împreună.

Proto-col Colagenul este un supliment natural exclusiv pentru cei care doresc să întărească oasele și articulațiile lor și ca un beneficiu suplimentar, de asemenea, părul, pielea și unghiile. Principalul ingredient activ în acest supliment natural este de colagen, care este important pentru consolidarea mai multe părți ale corpului de la oase la unghii.

Care este efectul de comune și oasele?

Colagen tip II se găsește în principal în articulații, care sunt zone ale corpului mai predispuse la uzură. Când vine vorba de alegerea unui supliment comun, uita-te pentru unul care conține colagen ca ingredient activ cheie pentru a sprijini în comun de confort, flexibilitate și mobilitate. Acest lucru este benefic în special dacă aveți dureri articulare și durere, sunt un pasionat de sport, sau sufera de artrita.

Cu suplimentarea de colagen bun, este posibil să observați mai agilitate în articulații, tendoane, ligamente și, și mai puțin simptome asemănătoare cu cea artritică. Un studiu 2012 Tufts Medical Center utilizând high-tech imagistica de rezonanță magnetică au comparat de sanatate de colagen în articulațiilor genunchiului celor care au luat zilnic 10.000 mg supliment de colagen timp de 48 de săptămâni pentru cei care nu au avut. Ei au văzut că cei care au luat colagen au imbunatatit in mod semnificativ, de fapt țesutul sănătos cartilajului în articulațiile genunchiului lor. Vorbeste despre inversarea semnelor de imbatranire!

Multiple studii au descoperit ca poti preveni si ameliora osteoporoza prin suplimentarea cu colagen hidrolizat datorită capacității sale de a stimula crearea de celule osoase-(osteoblaste). Studiile arată că pierderea de masa osoasa este mai putin frecventa la femeile care folosesc suplimente din hidrolizat de colagen.

De-a lungul vieții noastre, există un ciclu constant de distrugere a colagenului osos și re-creație. Acesta este modul corpului de a menține o structură sănătoasă. Cele mai multe medicamente osteoporoza functioneaza prin blocarea procesului natural de distrugere a oaselor. Pe termen scurt, acest lucru pare să funcționeze, dar descoperim acum că utilizarea pe termen lung a acestor medicamente rezultate într-o matrice osoasă nesănătoasă, care este slab și fragil. suplimente din hidrolizat de colagen face opusul; acestea ajuta la stimularea corpului tau pentru a crea mai mult colagen osos.

În cazul în care pentru a cumpăra cel mai bun supliment de colagen

A se vedea, hype nu este doar o poveste falsă. Cercetarea științifică demonstrează că colagen are multe beneficii și un efect semnificativ asupra comune și oasele. Deci, ce mai aștepți? Faceți clic pe acest link pentru a vă aduce la site-ul oficial pentru a cumpăra un supliment ProtocolCollagen garantat și original pentru comune și oasele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>