Cum de a evita Glucomanan efect secundar supliment

Există vreun efect secundar Glucomanan supliment potențial? Revizuirile va arăta răspunsul de a lua supliment glucomanan.

În ultimele decenii, glucomanan a fost introdus în Statele Unite și pe piețele europene, ca un aditiv alimentar și supliment alimentar. Ce este glucomanan? Este o fibre dietetice benefice, solubile și fermentabile derivate din rădăcina plantei konjac, care este originar din Asia.

Fast-forward să prezinte studii de zi și științifice au arătat că suplimentarea cu glucomanan de konjac poate semnificativ mai mic de colesterol din plasmă, pentru a îmbunătăți metabolismul glucidic, să încurajeze mișcările intestinale și de a promova un colon sanatos.

Are într-adevăr funcționează?

Studierea mecanismelor este întotdeauna interesant, dar ceea ce ne dorim cu adevărat să știm este dacă aceste lucruri duce la pierderea de lire sterline reale.

Din fericire, avem mai multe studii clinice controlate randomizate pe glucomanan. Aceste tipuri de studii sunt standardul de aur de experimentare științifică la om.

În cel mai mare, 176 de persoane supraponderale sanatosi au fost repartizati aleatoriu de a ingera fie un supliment cu glucomanan sau placebo (o pastila inactiv), în timp ce pe o dieta hipocalorică

utilizări

Glucomannan a fost investigat pentru efectele sale asupra reducerii greutății, diabet, constipație, colesterol, cancer pulmonar și boli atopice, precum și utilizarea sa ca un prebiotic. Cu toate acestea, există o lipsă de studii clinice de calitate dimensionate adecvat pentru a sprijini aceste utilizări.

Precauții speciale și avertismente

Sarcina și alăptarea: Nu există suficiente informații fiabile cu privire la siguranța de a lua glucomanan dacă sunteți gravidă sau alăptați. Stai pe partea în condiții de siguranță și pentru a evita utilizarea.

Diabetul: Glucomannan poate interfera cu controlul glicemiei. Monitor de zahăr din sânge cu atenție dacă aveți diabet zaharat și de a folosi glucomanan.

Chirurgie: Glucomanan s-ar putea interfera cu controlul glicemiei în timpul și după intervenția chirurgicală. Nu mai utilizați glucomanan cel puțin 2 săptămâni înainte de o intervenție chirurgicală programată.

Reacții adverse posibile

Glucomanan, ca și alte tipuri de fibre solubile, poate provoca reacții adverse gastro-intestinale atunci când crește brusc suma pe care o consuma. Acestea pot include balonare, dureri de stomac, scaune moi, flatulență și diaree. In timp ce diareea poate fi un efect secundar, acest lucru nu înseamnă glucomannan este eficace pentru tratarea constipației. Un studiu publicat in Clinical Nutrition, în august 2011 a constatat că glucomanan nu a fost benefic pentru tratarea constipației funcționale la copii.

Cum de a evita efectele adverse

Pentru a evita efectele secundare, trebuie să citiți avertismentul și atenționări; aceasta va ajuta la reducerea efectelor secundare. În plus, trebuie să alegeți suplimentul glucomanan dreapta. Suplimentul recomandat testat este SlimFizz. Acest lucru este originar din glucomanan și alte ingrediente naturale. Trebuie sa cumparati aceasta SlimFizz pe site-ul oficial. Puteți alege produsul făcând clic pe link-ul comanda aici. Acesta vă va redirecționa către site-ul oficial al SlimFizz ca cel mai bun supliment glucomanan. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>