Cum de a crește numărul de spermă în mod natural

Problemele de concepție devin din ce în ce mai des întâlnite printre cuplurile de astăzi. Citiți mai departe pentru a afla modalități de a crește fertilitatea masculină și de a crește numărul de spermatozoizi în mod natural. Aproximativ 15% dintre cupluri întâmpină probleme de concepție și acest procent este în creștere. Infertilitatea este definită ca absența concepției după un an de relații sexuale regulate, fără utilizarea oricărui contraceptiv. Barbatii sunt responsabili pentru aceasta problema cel putin 40 la suta din timp. Medicina moderna si-a dezvoltat propriile solutii tehnice pentru a ajuta cuplurile infertile in a ramane insarcinate, dar terapia alternativa poate oferi si asistenta proprie pentru imbunatatirea fertilitatii masculine si cresterea numarului de spermatozoizi in mod natural.

Fapte de infertilitate

Peste 15 milioane de spermatozoizi pe mililitru sunt considerate normale; Contele sub 10 milioane sunt considerate sărace; numere de 20 de milioane sau mai mult pot fi fine dacă motilitatea și morfologia sunt normale. Zece până la 20% din toți bărbații au număr scăzut de spermatozoizi. Două până la trei procente din bărbați sunt complet infertili, fără să producă deloc spermă. Infertilitatea afectează cel puțin 15% din populația de vârstă reproductivă, cu aproximativ 40% din cazuri atribuibile bărbaților. Optzeci și cinci la sută sunt tratați cu medicamente convenționale (hormoni sintetici) sau cu o intervenție chirurgicală pentru a repara organele de reproducere bolnave.

Moduri simple de a crește numărul de spermă în mod natural

Atunci când încearcă să conceapă, sperma joacă un rol egal cu oul. Este nevoie de ambele pentru a rămâne însărcinată. Studiile au arătat că cu cât numărul de spermatozoizi este mai mare, cu atât sunt mai mari șansele de concepție. Îmbunătățirea fertilității nu trebuie să implice o trecere de 10.000 de mile la un altar sacru din Himalaya. Există câteva modalități foarte ieftine și ușor de a crește numărul de spermă în mod natural. Sperma necesită un mediu precis pentru o dezvoltare adecvată. Ceea ce mananci, cat de activ esti si sanatatea ta de ansamblu are un impact dramatic asupra numarului de spermatozoizi. Chiar și în situațiile în care producția de spermatozoizi este suprimată de o afecțiune cum ar fi dezechilibrele de varicocelă sau de hormoni, modificările stilului de viață orientate spre îmbunătățirea producției de spermatozoizi pot îmbunătăți dramatic numărul de spermatozoizi, motilitatea și morfologia. Este important să știți că este nevoie de aproximativ 72 de zile pentru a face un spermatozoid, deci gândiți-vă la următoarea listă ca planul dvs. de 100 de zile pentru a îmbunătăți fertilitatea și a crește numărul de spermă în mod natural:

  • Îmbunătățirea dietei.

Obținerea de fructe proaspete, legume, cereale integrale și leguminoase poate ajuta la creșterea fertilității. Evitați de asemenea tutunul, carbohidrații rafinați, cafeaua, ceaiul, alcoolul și alimentele cu aditivi artificiali. Mențineți greutatea ideală. Alimentația alimentară la bărbați duce la o pierdere a mișcării sexuale și la modificări structurale ale țesutului reproducător care duce la infertilitate. Obezitatea, pe de altă parte, poate fi asociată cu un număr scăzut de spermatozoizi și impotență, posibil datorită temperaturilor mai ridicate cauzate de excesul de grăsime din apropierea testiculelor.

  • Fă sport regulat.

Exercițiile regulate (de cinci ori pe săptămână timp de cel puțin 45 de minute) și o dietă sănătoasă sporesc fertilitatea, menținând greutatea corporală la niveluri normale și ameliorând stresul și anxietatea. Cantitățile excesive de exerciții fizice (alergarea maratonului și antrenamentul asociat) pot fi o cauză a infertilității deoarece pot duce la amenoree la femei și la scăderea numărului de spermatozoizi la bărbați.

  • Reduceți expunerea chimică.

Materialul seminal al omului de astăzi are jumătate din sperma și de o calitate mai slabă decât acum 50 de ani. Se crede că acest lucru este cauzat de expunerea la xenoestrogeni (pesticide, materiale plastice și poluanți industriali) care mimează efectele estrogenului. Puteți preveni sau minimiza impactul xenoestrogenelor asupra sănătății dvs., efectuând următoarele: o Evitați recipientele din plastic pentru depozitarea alimentelor, sticle de plastic, împachetări și ustensile. o Mâncați alimentele ecologice cât mai mult posibil pentru a evita pesticidele și erbicidele. o Evitați preparatele prăjite, preparate cu cărbune sau gratar. o Mâncați o mulțime de alimente bogate în antioxidanți (caroten, vitaminele A, C, E și seleniu), cum ar fi legumele cu frunze verzi, șobolanii, morcovii, citricele, broccoli, conopida și uleiul.

  • Încercați suplimentul pe bază de plante.

Ierburile enumerate mai jos pot fi eficiente pentru a îmbunătăți erecțiile, pentru a stimula dorința sexuală, pentru a spori fertilitatea și pentru a crește numărul de spermatozoizi în mod natural fără efecte secundare: o floarea suedeză. o buruieni de capră. o coaja Catuaba. o Sarsaparilla. o Semințe de dovleac. o Maca. o Muira puama. o Hawthorne. o Cranberry. o Avena sativa. o Butea superba. Deoarece formarea spermei durează aproape trei luni, va dura cel puțin această perioadă de timp înainte de a beneficia de beneficiile unui program de suplimentare a nutrienților. În cele din urmă, vă invităm să faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a vedea un produs inovator care a fost conceput pentru a sprijini bărbații care încearcă să îmbunătățească erecțiile, să sporească dorința sexuală, să sporească fertilitatea și să crească numărul de spermatozoizi în mod natural.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>