Cum de a crește dorința sexuală la femei, cu cel mai bun supliment

Știi cum să crească dorința sexuală feminină? Avem cele mai bune idei pentru a crește unitatea sexuală. Citiți acest articol.

Ați auzit (și am încercat) totul înainte: în jos o duzină de stridii, ma uit la un maraton de filme caniculare, pentru a primi cupluri de masaj. Chiar dacă acestea obișnuite de lucru turn-on-uri pentru tine, în cele din urmă ei încep să se simtă obosit, ceea ce poate face mai puțin probabil să răspundă la ele.

Ce dormitorul tau arata ca chiar acum? Este patul nefăcut? Ai gramada de seminte cote înalte cu cărți, reviste, și praf? Cum vă crește libidoul?

Cum să se simtă sexy din nou

Tackle dezordine, și alte lucruri care distrag atenția în budoar ta. Daca tu si partenerul tau ma uit prea mult la televizor, se muta la camera de zi. Dacă există un teanc de e-mail sau facturi, le-a pus într-o cameră pe care le asociază cu munca, nu dormi sau sex.

Urmăriți în jos sursa de furie, și să se ocupe cu ea, sfaturi Dr. Schwartz. Fie că este furie peste lipsa lui de empatie sau de faptul că el nu a făcut feluri de mâncare noaptea trecută, nu te lasa furia devin toxice pentru relația voastră.

Fii un Poser

Yoga face mai mult decât să te limber, poate stimula libidoul, de asemenea, sugerează o revizuire publicat in Jurnalul de sex si civila Terapie. Noțiuni de bază propriul te face mai familiarizați cu corpul dumneavoastră, care, la rândul său, poate ajuta să obțineți mai mult în contact cu sexualitatea ta.

În timp ce raportul se uita predominant la femei cu probleme sexuale, cu siguranță, oricine poate beneficia, spune Lori Brotto, PhD, autorul principal. Bonus: Yoga poate îmbunătăți, de asemenea, orgasmul prin creșterea fluxului sanguin acolo jos.

Ia hands-on

Locking fingers with your sweetie is, well, sweet, but can it make you hot and bothered? Absolutely, even little acts of touching your partner release oxytocin, a hormone that may boost closeness and arousal, Dr. Goldstein says.

The trick is to be spontaneous, he adds. That out-of-the-blue excitement is what prompts your body to pump out oxytocin and other neurotransmitters related to sexual response, so choose unexpected times to get a little grabby.

Best female sexual desire supplement

Provestra™ is a proprietary blend of the highest quality herbs, nutrients, and aphrodisiacs, all proven to help balance the hormones and nutrients associated with all aspects of the female reproductive system.

With its 100% natural, doctor-endorsed formula of herbals, nutrients, and aphrodisiacs, Provestra™ helps to restore health to your reproductive system

În cazul în care pentru a obține

Provestra este disponibil numai pe site-ul oficial. Pentru a ști mai multe comentarii despre acest Provestra, trebuie să faceți clic pe link-ul de pe banner-ul de mai jos. Acesta va ghida pentru a obține original Provestra cu o garanție. Faceți clic pe link-ul chiar acum pentru a obține produsul pe o comandă de web oficială.