Creșterea sânilor în 30 de ani: este posibil?

Este posibil să aveți creștere în sân în 30 de ani fără intervenții chirurgicale? Ei bine, de fapt, unii sani ai femeilor cresc masiv in anii ’30. Creșterea sânilor în anii 30 nu este prea frecventă, deși nu imposibilă. Poate fi atât o binecuvântare, cât și un blestem. Înțelegerea posibilelor cauze ale creșterii sânilor în anii 30 vă va permite să luați măsurile adecvate și să adresați întrebările corespunzătoare.

Sânii se schimbă

Dacă vă gândiți la istoricul sânilor dvs., puteți observa că au existat unele schimbări de-a lungul anilor. Poate că au crescut, sau poate că s-au diminuat. Poate că au vergeturi sau poate sfârcurile dvs. nu arată la fel. Este fascinant să urmăriți toate aceste schimbări, dar vă poate lăsa să vă întrebați dacă sunteți singurul. (Probabil că nu sunteți.) Citiți mai întâi pentru a afla motivele creșterii sânilor în anii ’30 și amintiți – dacă vă deranjează ceva, asigurați-vă cu siguranță că ați fost verificați de un medic.

Motivele creșterii sânilor în anii ’30

Iata cateva cauze posibile pentru care o femeie poate avea o crestere a sanilor in anii ’30:

  • Creștere în greutate.

Sânii vor crește mai mult pe măsură ce creșteți în greutate. Dincolo de asta, există sarcină. În anii 30, unele femei rămân însărcinate, deci există o creștere a sânilor care se întâmplă cu creșterea în greutate și pregătirea pentru lactație.

  • Sarcina.

Sarcina este motivul comun pentru creșterea sânilor în anii ’30. Sânul poate crește până la o mărime completă a paharului în primele câteva săptămâni și până la trei mărimi în timpul sarcinii. Sânul trebuie să revină la normal după sarcină și odată ce copilul este înțărcat. Cu toate acestea, uneori, sânii vor rămâne mai mari decât au fost înainte de sarcină.

  • Modificări hormonale.

Unele femei trec prin modificări hormonale, chiar dacă nu au fost niciodată gravide. Bănuiesc că poate fi implicată și o problemă genetică. Cu toate acestea, unii sani ai femeilor cresc de fapt masiv in anii ’30 – altii doar putin sau deloc. Unii îi vor atribui creme, masaje, dietă sau pastile, ceea ce este rezonabil. Dar uneori este ceva ce se întâmplă în unele femei. În ce procent, nu am reușit să găsim statistici.

Creșterea sânilor în anii 30 ca o binecuvântare

Sânii pot crește mai mult în anii 30 până la punctul în care s-ar putea să fiți stânjeniți sau supărați. Dacă vă gândiți că creșterea sânilor în anii ’30 este o binecuvântare, atunci este posibil să căutați modalități de a mări dimensiunea sânului fără intervenții chirurgicale. Da, nu trebuie să suferiți intervenții chirurgicale pentru a avea o creștere a sânilor în anii ’30. Tot ce trebuie să faceți este să faceți niște exerciții și să învățați cum să vă masați sânii pentru al face mai mare. Trebuie să faci calisthenică înainte de a face orice exercițiu pentru a-ți crește sânii. Întotdeauna trebuie să faceți 5-10 minute de încălzire pentru a evita crampe. Și ca un sfat suplimentar, spatele trebuie să aibă o poziție corectă. O spate care nu este perpendiculară pe pământ poate să vă rănească mai mult decât să vă ajute. Cele mai bune exerciții pentru a crește sanii sunt cele care vor face ca mușchii din piept să devină mai puternici. Nu vei pierde grăsime, vei tonifica mușchiul care este sub grăsimea bustului tău. Acest lucru nu este rău gras, bustul în sine este gras. Deci, nu te împinge să-l elimini. Și când doriți să vă masați sânii, utilizați crema potrivită, produsă din ingrediente naturale sigure, care vă pot mări confortabil dimensiunea sânului fără efecte secundare. Cel mai bun ingredient natural pentru extinderea sânilor este pueraria mirifica. Deci, dacă doriți să cumpărați o cremă de marire a sânului, asigurați-vă că produsul conține pueraria mirifica. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru informații suplimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>