Crema naturală de progesteron pentru menopauză

Progesteronul este un hormon feminin important, iar unele femei au folosit crema naturală de progesteron pentru ameliorarea simptomelor menopauzei. Progesteronul este un tip de hormon produs în principal în ovare al cărui rol este acela de a ajuta la reglarea menstruației și sarcinii. În timpul menopauzei, nivelele de progesteron vor scădea precipitativ, declanșând o cascadă de simptome fizice și emoționale. Epuizarea poate duce, de asemenea, la pierderea oaselor și deteriorarea elasticității pielii, fermității și rezistenței. Există deja numeroase studii privind utilizarea cremei de progesteron pentru tratamentul menopauzei. Studiile au descoperit că crema de progesteron funcționează foarte bine atunci când este aplicată pe piele și ajută la îmbunătățirea vieții femeilor cu menopauză.

Crema naturală de progesteron

Medicii pot prescrie progesteron natural pentru persoanele cu un nivel scăzut de progesteron. Cremele naturale de progesteron de înaltă calitate sunt adesea obținute din soia sau o yam mexicană sălbatică și inedibilă. Cremele de yam sălbatic sunt, în general, disponibile la tejghea. Cremele naturale de progesteron vor ajuta la creșterea nivelului de progesteron în organism. Femeile care se confruntă cu menopauză precoce sau prematură folosesc adesea aceste creme pentru a ajuta la reducerea simptomelor. Asigurați-vă că alegeți o marcă de bună calitate și de renume dacă încercați cremă naturală de progesteron pentru tratamentul menopauzei.

Crema naturală de progesteron pentru menopauză: beneficiile

Există dovezi că crema naturală de progesteron poate avea numeroase beneficii pentru sănătate. Studiile au sugerat că poate ameliora sau reduce simptomele menopauzei, cum ar fi:

 • Bufeuri.
 • Transpirații de noapte.
 • Uscăciune vaginală.
 • Libido scăzut.
 • Oboseală constantă.
 • Modificări ale dispoziției.
 • Dureri de cap.
 • Probleme cu somnul.

Crema naturală de progesteron poate contribui chiar la sănătatea dvs. generală. Studiile științifice descoperă că utilizarea cremei naturale de progesteron este eficientă pentru a reduce inflamația, reduce tensiunea arterială, reduce obezitatea, îmbunătățește somnul și îmbunătățește starea de spirit.

Proferia: cea mai bună cremă naturală de progesteron pentru menopauză

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune creme naturale de progesteron pentru tratamentul menopauzei, atunci Proferia este răspunsul! Proferia este o cremă naturală de progesteron, care nu conține hormoni sintetici, de obicei prescriși de medici. Proferia conține un extract de yam sălbatic extrem de solubil ca bază pentru rata ridicată de absorbție, precum și 500 mg de progesteron USP pe uncie. Iată câteva dintre beneficiile Proferia:

 • Susține niveluri sănătoase de progesteron la femeile care suferă de dezechilibre hormonale.
 • Ajută la ameliorarea unora dintre cele mai frecvente simptome ale menopauzei.
 • Nu conține parabeni, ingrediente derivate de la animale sau parfumuri grele.
 • Ajută la combaterea simptomelor dominanței estrogenului.
 • Conține progesteron USP derivat din yam sălbatic pentru a asigura siguranța, consecvența și eficacitatea.
 • Fabricat într-o instalație de bune practici de fabricație din Statele Unite.

Cum se utilizează Proferia

Aplicați ¼ la ½ de linguriță pe zi în zone precum gâtul, pieptul superior, spatele genunchilor, în interiorul brațelor și încheieturii sau în conformitate cu indicațiile medicului dumneavoastră.

 • Femeile aflate înainte de menopauză: Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă utilizarea Proferia zilnic timp de două săptămâni după fiecare ciclu menstrual, înainte de întreruperea tratamentului timp de două săptămâni.
 • Femei post-menopauză: Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă aplicarea cremei Proferia în fiecare zi timp de trei săptămâni, înainte de întreruperea tratamentului timp de o săptămână.

Proferia este un produs avansat de cremă de progesteron dermic pe care te poți baza. Faceți clic mai jos pentru a cumpăra acest produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>