crema de colagen adevarat pentru pielea flasca cu cea mai bună eficiență

Simti ca vei vârstă și pierde tinerețea pielii? Ei bine, încercați această cremă de colagen pentru pielea flasca, care funcționează exact.

Pielea ta este cel mai mare organ din corpul dumneavoastră și acționează ca un scut protector exterior. Acesta vă protejează de elemente, de factorii de mediu, razele de soare, și mai mult. Prin urmare, nu este surprinzător să vedem semne de uzura pe pielea ta ca tine de varsta. Un semn indicator de imbatranire a pielii este pierderea de elasticitate. Elasticitatea este abilitatea pielii de a întinde și apoi a reveni la starea normală.

Colagen pentru piele

Treziți-vă pielea mai strânsă cu o crema de colagen facial care lucreaza in timp ce dormi pentru a aborda semnele cheie ale îmbătrânirii. În fiecare an, nenumărate creme de colagen sunt introduse pe piață și a salutat ca următoarea descoperire anti-îmbătrânire. Din păcate, cele mai multe dintre aceste creme de colagen sunt mai mult de marketing decat stiinta. Doar câteva ingrediente sunt dovedit a reproduce colagen.

În plus, aceste ingrediente sunt necesare în dreptul de concentrare la locul de muncă. Colagenul este principala proteina structurală care mentine pielea strans si elastica. Pierderea de colagen poate provoca pielea să-și piardă definiția sa și aspectul tineresc. Pierderea rezultatelor de colagen în pierderea de volum facial, cauzand picioare ciori, pliurilor nazolabiale și fălcile pe bărbie și linia maxilarului zone ale feței. Se poate crea, de asemenea, apariția unei bărbie dublă. Colagenul conferă moliciune pielii noastre, supletea si mentine firma de piele și încordate.

Care este relația dintre colagen și elasticitatea pielii?

Colagenul de tip I și III reprezintă aproximativ 80% din derm, care este cel mai adânc strat al pielii. Se formează o rețea densă de-a lungul derma. Împreună, colagen și elastină din matricea extracelulară, dand pielii elasticitate, fermitate și structura. În mod natural, pierdem colagen pe masura ce imbatranim, iar pielea începe să se deformeze din cauza defalcarea de colagen, elastina, și grăsime. Ca rezultat, pielea devine mai subțire și mai puțin elastică, prin urmare, sagging piele.

Colagen din piele este produsă în principal de fibroblaste. fibroblasti Aged tind să sintetizeze niveluri mai scazute de colagen si un derm cu varsta prezintă modificări în producerea de colagen și elastină. De exemplu, o de varsta fotografie derma conține fibre de colagen dezorganizate si elastina anormale. Fumatul poate schimba, de asemenea, componente ale dermei și afectează sinteza colagenului. Activarea fibroblaste duce la creșterea producției de colagen, și că este în cazul în care beneficiile minciună suplimentarea de colagen.

Există o modalitate de a contracara defalcare?

Există companii întregi construite în jurul valorii de stimularea producției de colagen sau consumatoare de colagen pentru corpurile noastre de a utiliza și produsele par să aibă rezultate. Cu toate acestea, juriul este, de fapt dacă sunt sau nu aceste produse sunt cu adevărat eficiente în stimularea colagenului.

Ce sa cumpar

Noi chiar recomandăm să cumpere crema de colagen. Cea mai buna crema pentru a vindeca pielea a pierdut este XYZSmartCollagen. Aceasta XYZSmartCollagen este o crema de colagen de încredere cu înaltă test clinic. Mulți oameni dovedesc eficiența folosirii cremei. Acum, puteți cumpăra sau pentru a obține acest lucru XYZSmartCollagen pe site-ul oficial. Aceasta se datorează faptului că producătorul oferă doar produsul original, cu o garanție de pe site-ul oficial. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>