Crema antirid pentru femei

Cu atât de multe opțiuni pe piață, alegerea celei mai bune creme antirid pentru femei este destul de tare sarcinile. Mult timp au trecut zilele în care a avea grijă de fața ta a fost pur și simplu despre stropirea cu apă rece pe față și poate adăugarea unui gâtui de hidratant. La naiba, nu este chiar la fel de simplu precum curățarea și tonifierea. Pielea de astăzi constă dintr-un labirintic de cuvinte pe care majoritatea oamenilor nu le-au auzit niciodată: peptide, retinol, acid glicolic. Este un pic copleșitor. Apoi, există multe mărci și în ce se specializează. Unele sunt naturale, altele anti rid și o mână, anti-poluare.

Ce ingrediente pentru cremă antirid sunt cele mai potrivite pentru femei?

Cu cât mai multe creme antirid diferite pe piață există, poate fi dificil să navigați cu încredere pe culoarul de înfrumusețare. Există atât de multe ingrediente anti-rid – dintre care unele sunt la fel de greu de pronunțat (de exemplu, hidroxi-acizi) pe cât sunt de descifrat – încât este greu de știut care sunt potrivite pentru pielea ta. Am cerut dermatologilor, educatorilor de îngrijire a pielii și esteticienilor să ne ajute să înțelegem cum 6 dintre cele mai populare ingrediente în produsele de îngrijire a pielii ajută la prevenirea ridurilor.

Ingrediente obișnuite în creme antirid pentru femei

Cremele anti-rid pentru femei sunt adesea hidratante cu ingrediente active care oferă beneficii suplimentare. Aceste ingrediente adăugate sunt destinate să reducă liniile fine și ridurile. Eficiența acestor produse depinde în parte de ingredientele active. Iată ingrediente obișnuite care pot duce la îmbunătățirea aspectului pielii tale.

 1. Peptide: Peptidele devin din ce în ce mai populare ingrediente anti-îmbătrânire pentru îngrijirea pielii. Peptidele sunt lanțuri scurte de aminoacizi, blocurile de construcție ale proteinelor. Majoritatea cremelor peptidice sunt concepute pentru a stimula colagenul pentru a reduce aspectul ridurilor.
 2. Acizii hidroxi: Acizii hidroxi precum acidul glicolic ajută la exfolierea celulelor moarte de pe suprafața pielii. De asemenea, li sa demonstrat că stimulează colagenul și reduce aspectul liniilor și ridurilor.
 3. Ceai verde: Ceaiul verde are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Beneficiile anti-îmbătrânire ale ceaiului verde sunt atribuite polifenolilor, un tip de flavonoide care se găsesc în plante. Studiile au arătat că ceaiul verde poate reduce daunele solare, poate proteja pielea de cancer și poate reduce descompunerea colagenului.
 4. Biotina: Vitamina H, mai cunoscută sub numele de biotină, face parte din grupul de vitamine din complexul B. Printre simptomele deficienței de biotină se numără căderea părului, pielea uscată a scalpului și fisurarea în colțurile gurii. Biotina ajută celulele să atingă ciclul lor de creștere complet, promovând părul, pielea și unghiile mai puternice.
 5. Vitamina C: Vitamina C este un antioxidant care neutralizează daunele provocate de radicalii liberi și ajută la completarea efectului protecției solare.
 6. Vitamina E: Vitamina E este o centrală când vine vorba de inversarea tipului de deteriorare a pielii care duce la uscăciune, distrugerea colagenului și a liniilor fine și a ridurilor. Vitamina neutralizează radicalii liberi care afectează celulele, care sunt declanșați de factori de mediu precum expunerea la soare.

Este eficientă crema antirid pentru femei?

Crema anti-rid pentru femei este eficientă la anumite niveluri. Deoarece crema este aplicată topic, eficacitatea acesteia este limitată la straturile exterioare ale pielii. Crema nu poate intra în straturi de piele mai adânci, deoarece moleculele sunt prea mari. Dacă doriți o soluție anti-rid pentru femei care poate rezolva problemele pielii din interior, afară, trebuie să luați un supliment de colagen. Nu toate suplimentele de colagen sunt egale. Pentru cele mai bune rezultate, luați Pure Collagen de la Proto-col, care are Verisol® – un amestec unic de colagen pur de tip I și III hidrolizat. Spre deosebire de colagen, în general, Verisol® este o compoziție de peptide de colagen specifice, cu biodisponibilitate excelentă, optimizată pentru a susține frumusețea din interior. Verisol® stimulează fibroblastele din derm pentru a crește sinteza de colagen, elastină și proteoclicani. Toate acestea sunt vitale pentru echilibrarea condițiilor generale ale pielii. Rezultatele sunt o piele mai netedă, mai elastică și mai bine hidratată și, în final, o reducere semnificativă a ridurilor. Utilizarea zilnică a Pure Collagen a Proto-col ca parte a unei diete echilibrate poate:

 • Asistați la reducerea aspectului liniilor fine și a ridurilor.
 • Sprijiniți hidratarea și elasticitatea pielii.
 • Sprijinirea formării colagenului.
 • Sprijiniți menținerea structurii pielii.
 • Susțineți vindecarea rănilor, construirea țesuturilor și repararea.
 • Sprijinirea creșterii sănătoase a părului și a unghiilor.

Vrei să încerci Pure Collagen cu Proto-col? Simțiți-vă liber să accesați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>