Corelarea numărului scăzut de spermatozoizi și rămânerea gravidă

Scăderea numărului de spermatozoizi și rămânerea gravidă nu sunt întotdeauna corelate. Dacă aveți un număr scăzut de spermatozoizi, aceasta nu împiedică neapărat să apară sarcina. Numărul scăzut al spermei este într-adevăr o cauză foarte frecventă a infertilității la cupluri. Cu toate acestea, am văzut că cuplurile concepe în mod natural cu un număr de spermatozoizi de 2 – 5 milioane pe ml, iar cercetările au arătat că, chiar și în cazurile în care numărul de spermatozoizi este mai mic de 2 milioane pe ml, există încă o șansă de concepție naturală. Și, de fapt, puteți face multe pentru a crește numărul scăzut de spermatozoizi și a îmbunătăți șansele de a rămâne însărcinate.

Număr scăzut de spermatozoizi

Scăderea numărului de spermatozoizi înseamnă că lichidul (sperma) pe care îl ejaculați în timpul unui orgasm conține mai puține sperme decât este normal. Un număr scăzut de spermatozoizi este de asemenea numit oligospermie. Numărul de spermatozoizi este considerat mai mic decât în ​​mod normal dacă aveți mai puțin de 15 milioane de spermatozoizi pe mililitru de material seminal. Având un număr scăzut de spermatozoizi scade șansele ca unul din sperma dumneavoastră să fertilizeze ovulul partenerului dvs., ducând la sarcină. Cu toate acestea, mulți bărbați care au un număr scăzut de spermatozoizi încă mai pot să tată un copil. După cum am mai spus, scăderea numărului de spermatozoizi și rămânerea gravidă nu sunt întotdeauna corelate.

Scăderea numărului de spermatozoizi și obținerea de șanse însărcinate

Pentru bărbați, fertilitatea este jocul unui număr. Cu sperma mai sănătoasă pe care o trimiteți, cu atât mai mari sunt șansele ca unul dintre ei să găsească oul. Cu toate acestea, este foarte greu să corelezi cu precizie numărul de spermatozoizi la șansele de sarcină. Un bărbat care are un număr scăzut de spermatozoizi cu spermă sănătoasă poate avea o șansă lunară mai bună de a concepe decât un bărbat care are un număr mai mare de spermatozoizi, dar sperma sunt nesănătoase. Mai multe studii pe scară largă au analizat relația dintre calitatea materialului seminal și durata de timp necesară pentru a rămâne însărcinată. Iată cele mai importante aspecte:

  • Mai mult sau mai bine.

În general, bărbații cu celule spermatice mai sănătoase concepe mai repede. Îmbunătățirea numărului, motilității și morfologiei pare să îmbunătățească ratele de concepție.

  • Nu aveți nevoie de super spermă.

Numărul de spermatozoizi are o gamă largă, de la 0 la peste 300 de milioane de celule pe mililitru. În timp ce mai mult este mai bine, nu trebuie să fiți în primele 5% pentru a deveni tată. Șansele de concepție nivel pentru spermă numără 50 milioane pe mililitru și mai sus. Un tip obișnuit, cu un număr mediu de spermatozoizi este la fel de bun ca un tip cu super spermă.

  • Cat de josnic poti sa fii?

Mulți bărbați cu număr scăzut de spermatozoizi pot concepe în mod firesc un copil, acesta va dura mai mult. Studiile constată că numărul de spermatozoizi sub 15-20 de milioane de spermatozoizi pe mililiter se corelează cu șansele semnificativ mai mici de concepție. Pentru bărbații cu număr de spermatozoizi mai mic de 10 milioane pe șanse de mii de concepții naturale, obțineți hrănire și este adesea recomandată folosirea unui fel de reproducere asistată.

Cum de a crește numărul scăzut de spermatozoizi și de a rămâne gravidă

Îmbunătățirea numărului de spermatozoizi și promovarea sănătății generale a fertilității masculine este ceva pe care toți bărbații îl pot realiza prin schimbări simple în dietă și în stilul de viață. Să aruncăm o privire la unele dintre lucrurile pe care le puteți face pentru a crește numărul scăzut de spermatozoizi și a rămâne gravidă:

  • Dacă încercați să vă concepeți, trebuie să vă abțineți de la consumul ilicit de droguri, să renunțați la fumat și să vă moderați sau să renunțați la alcool.
  • Luați în considerare tăierea alimentelor procesate nesănătoase și trecerea la o dietă bogată în proteine ​​bogate în legume și cereale integrale, dar cu conținut scăzut de grăsimi.
  • Exercițiul regulat este o mare parte a unui stil de viață sănătos și va reduce hormonii de stres care ar putea deteriora sperma. Noțiuni de bază în formă este o idee bună pentru fertilitate, în general, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Luați în considerare, de asemenea, eforturile de reducere a stresului, cum ar fi yoga, tai chi sau practica de meditație.
  • Sa sugerat că numărul de spermatozoizi este mai mare în timpul orelor de dimineață. Asta ar însemna să faci sex proactiv în dimineața până în după-amiaza.
  • Căldura poate compromite sănătatea spermatozoizilor. Evitați căldările și chiar lenjeria de corp! Treceți la pantaloni pentru jockey și asigurați-vă un climat rece pentru înotătorii.
  • Luați în considerare suplimente precum Semenax. Când vine vorba de sănătatea spermatozoizilor, mineralele precum zincul, aminoacizii precum L-arginina și antioxidanții precum vitamina E sunt foarte importanți pentru sănătatea spermatozoizilor. Studiile clinice au arătat că Semenax a crescut atât motilitatea spermatozoizilor, cât și numărătoarea.

Deci, dacă aveți un număr scăzut de spermatozoizi și vă luptați să rămâneți însărcinată, este important să vă amintiți că factorii de stil de viață contează și este, de asemenea, important să luați în considerare suplimentele de îmbunătățire masculină, cum ar fi Semenax. Și dacă doriți să obțineți informații suplimentare despre numărul de spermatozoizi și șansele de a rămâne gravide, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>