Conectarea alergiilor alimentare la eczeme

Există o legătură clară a alergiilor alimentare cu eczemele. Unii oameni cu eczeme pot avea alergie la alimente, de asemenea, pot juca un rol în simptomele lor de eczeme. Atât eczemele, cât și alergiile alimentare sunt comune, ezcemul afectând aproximativ 20% dintre copii și până la 5% dintre adulții din țările dezvoltate. Pentru mulți copii, simptomele se dezvoltă în primul an de viață și mulți dintre acești copii își vor depăși simptomele. Pentru aproximativ 10% dintre oameni, cu toate acestea, simptomele de eczeme nu apar până la adolescență sau la maturitate. Conectarea alergiilor alimentare la eczeme nu este un lucru surprinzător. Ambele fac parte din ceea ce a fost inventat “marșul atopic” în care condițiile de eczemă și alergii alimentare apar adesea împreună. Toate aceste condiții au o componentă genetică și, adesea, se desfășoară și în familii.

Asocierea alergiei alimentare cu eczemă

Există o asociere crescută de alergie alimentară cu eczemă, deși unele persoane cu eczemă nu au alergie alimentară. În general, cei cu eczeme mai severe sunt mai expuși riscului de a dezvolta alergii alimentare. Nu putem asocia întotdeauna alergia alimentară cu eczemă, dar ceea ce mâncați poate declanșa o creștere a simptomelor de eczeme. Acest lucru este valabil mai ales dacă mâncați un aliment pe care sunteți alergic sau altfel sensibil la. Alergiile alimentare comune includ:

 • Lactate.
 • Ouă.
 • soia.
 • Nuci.

Alimentele care conțin conservanți și ingrediente artificiale pot, de asemenea, să exacerbeze simptomele. Acestea includ alimente bogate în grăsimi trans, cum ar fi margarina, alimente prelucrate și alimente fast-food. Alimentele bogate în zahăr pot provoca, de asemenea, apariția eczemelor. Zahărul determină creșterea nivelului de insulină, ceea ce poate duce la inflamație. Elementele tipice cu conținut ridicat de zahăr includ:

 • Torturi.
 • Unele băuturi de cafea.
 • Unele sucuri.
 • Unele smântână.
 • Articole de fast-food, cum ar fi burgeri.

Alimente pe care ar trebui să le mâncați

Pentru persoanele cu eczeme, mâncarea anumitor alimente poate declanșa organismul să elibereze compușii sistemului imunitar care provoacă inflamație, ceea ce, la rândul său, contribuie la apariția eczemelor. O dieta anti-eczemă este similară unei diete antiinflamatoare. Exemple de alimente antiinflamatoare includ:

 • Pește, o sursă naturală de acizi grași omega-3 care pot combate inflamația în organism. Exemple de pești bogați în omega-3 includ somonul, tonul albastru, macrou, sardinele și heringul.
 • Alimente bogate în probiotice, care sunt bacterii care promovează sănătatea intestinală bună. Exemplele includ iaurtul cu culturi vii și active, supa miso și tempeh. Alte alimente și băuturi fermentate, cum ar fi kefirul, kombucha și varza, conțin și probiotice.
 • Alimente bogate în flavonoide de combatere a inflamațiilor. Printre acestea se numără fructele și legumele colorate, cum ar fi merele, broccoli, cireșele, spanacul și kale.

Manancarea mai multor astfel de alimente si taierea oricaror alimente care declanseaza ar putea ajuta la reducerea erectiei eczeme.

Concluzie

În timp ce alergia la alimente nu este întotdeauna asociată cu eczemă, unii oameni pot descoperi că simptomele lor devin ușoare atunci când fac modificări dietetice. Efectuarea acestor modificări și monitorizarea rezultatelor pot ajuta o persoană să stabilească dacă modificarea regimului alimentar îi poate ajuta să își gestioneze mai bine situația. Dacă modificările dietetice nu pot ajuta foarte mult, nu este nevoie să vă faceți griji deoarece Revitol Eczema Cream a fost disponibil ca soluție pentru toți cei care suferă de eczeme. Revitol Eczema Cream poate fi destul de nou pe piață, dar deja provoacă o agitație. Într-adevăr, FDA le-a dat sigiliul de aprobare. Este 100% natural și sigur pentru utilizare pentru toate vârstele de la copii la vârstnici și peste tot în organism. Această cremă este îmbogățită cu ceramidă și, pe scurt, funcționează prin reducerea uscăciunii, mâncărimei și iritației. De asemenea, restabilește abilitățile de recuperare naturală a pielii. Revitol Eczema Cream ingredient secret este Colloidal Oatmeal. Acest lucru îmbunătățește beneficiile hidratante ale cremei și acționează ca o barieră pentru a proteja pielea. Faceți clic pe bannerul de mai jos dacă vreți să obțineți mai multe informații despre eczemă și tratamentul acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>