Compara proteine ​​din zer cu falsul pentru suplimente de dieta

Proteinele din zer pot ajuta să vă îmbunătățiți masa musculara sau ca un supliment de dieta. Vom compara proteine ​​din zer, care funcționează exact pentru tine.

Alterare de suplimente alimentare se referă la producători și consumatori deopotrivă. De asemenea, afectează credibilitatea industriei de suplimente nutritive. Gradul de adulterarea intenționată cu produse farmaceutice sintetice de produse comercializate, ca suplimente alimentare sunt semnificative și în creștere. Spiking intenționată a suplimentelor alimentare se face cu intenția de a da un efect care nu poate fi atins prin ingredientele alimentare singure.

Periculos de supliment fals

Deoarece FDA nu poate reglementa industria supliment, nu există nici un control pentru aceste suplimente și pretențiile lor, lăsând consumatorul să decidă ce este sănătos și se potrivește obiectivele lor. Acest lucru ar fi bine dacă publicitatea și comercializarea acestor suplimente au fost adevărate. În știri recente, Biroul Procurorului General din New York, testat 24 de produse diferite de la comercianți cu amănuntul majore în zona lor și a constatat că toate, dar 5 conținea ADN-ul, care a fost de nerecunoscut sau dintr-o plantă diferită decât a fost pe etichetă. Aceste constatări a determinat Biroul Procurorului General pentru a trimite comenzi încetează să comercianții cu amănuntul cu privire la aceste produse.

Nu este doar ceea ce este interpretat greșit pe sticla, este ceea ce ingrediente sunt omise, care pot provoca un pericol prea. Ca un op-ed New York Times scriitor explica estimările FDA ca aproximativ 50.000 de reacții adverse la suplimente alimentare au loc în fiecare an, deoarece multe suplimente contin alte ingrediente pe care consumatorii ar putea fi alergic. Dacă nu este posibil alergeni care provoacă o reacție adversă, acesta ar putea fi substanțe chimice periculoase, cum ar fi plumb, mercur, arsenic si seleniu.

Cel mai popular tip de supliment de pe piață astăzi este suplimente de pierdere în greutate. FDA a vazut rapoarte ale tensiunii arteriale a crescut, palpitații cardiace, accident vascular cerebral, convulsii și deces în legătură cu suplimentele de pierdere în greutate. Chiar și celebrul medic TV și personalitate Dr. Oz a fost sub senatoriala constrângere după promovarea miracol și magice suplimente de pierdere în greutate pe show-ul lui, în timp ce știind că aceste produse nu au făcut ceea ce au pretins și el ar putea.

Cunoașterea ImpactWheyProtein originală

Zerul este lichidul rămas după lapte a fost coagulat și încordate. Este un produs secundar din fabricarea brânzei sau cazeină și are mai multe utilizări comerciale. zer dulce este fabricat în cursul producerii tipurilor de cheag de brânză tare cum ar fi Cheddar sau brânza elvețiană. zerul acid (cunoscută și sub numele de zer acru) este un produs secundar produs în timpul producției de tipuri de produse lactate acide, cum ar fi brânza de vaci sau iaurt încordate.

Proteina din zer (derivate din zer) este adesea vândut ca supliment nutritiv. Astfel de suplimente sunt deosebit de populare în sportul de culturism. În Elveția, în cazul în care producția de brânzeturi este o industrie importantă, zer este folosit ca bază pentru băuturi răcoritoare carbogazoase, cum ar fi Rivella și Montino. În Islanda, zer lichid este vândut ca MYSA.

Are ImpactWheyProtein funcționează în condiții de siguranță?

ImpactWheyProtein este pulberi de proteine ​​naturale, care pot ajuta la construirea masei musculare și a vă propulsa mai aproape față de nivelul de fitness ideal. În primul rând stabilit în 2004, ImpactWheyProtein a fost de vânzare pulberi de proteine ​​din peste 50 de țări de peste un deceniu și proteina din zer se face la standarde înalte, cu numai cele mai bune ingrediente naturale.

Cand vine vorba de construirea musculare sau de a pierde in greutate, este esențial să se includă toate proteinele esentiale din dieta ta. În viața de zi cu zi, poate fi foarte dificil de a consuma cantitatea recomandată de proteine ​​doar prin dieta.

ImpactWheyProtein este un mod simplu, eficient și convenabil pentru a include toate proteinele esențiale și aminoacizi la dieta ta. Este de lucru rapid, eficient și rapid absorbit de organism pentru a ajuta la stimularea metabolismului și de a construi masa musculara. pulberi de proteine ​​și proteine ​​nu sunt esențiale doar pentru construirea musculare, dar ele pot juca, de asemenea, un rol foarte important în scădere în greutate.

Cum de a compara proteine ​​din zer original și fals

Comparând între original și proteina fals poate fi un pic murdar. Cu toate acestea, avem sfaturi pentru a recunoaște între original și fals. În primul rând, produsul original, trebuie să aibă un număr de serie juridică din partea autorității; în al doilea rând, ei au o hologramă de companie. În al treilea rând, produsul original vinde întotdeauna în compania oficială sau site-ul oficial, astfel încât atunci când cumperi ImpactWheyProtein de la un alt loc, de asemenea, garanția fiind pusă la îndoială, deoarece deja de la persoana a treia. Pentru a demonstra această afirmație, faceți clic pe acest link și să încerce să cumpere ImpactWheyProtein de pe site-ul oficial. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>