Colagen pentru supliment de îngrijire a pielii

Colagenul a fost arătat în majoritatea studiilor științifice pentru combaterea îmbătrânirii pielii. De aceea, utilizarea colagenului pentru suplimente pentru îngrijirea pielii poate fi acceptată pe scară largă. Colagenul este o proteină prezentă în toate organele și țesuturile corpului. Oferă matricea care susține structura corpului. Principala funcție a colagenului este de a susține tendoanele, pielea și cartilajul. Oferă integritate, fermitate și elasticitate structurilor lor. Colagenul nu poate fi înlocuit topic cu creme. Maximizarea nivelului de colagen prin dieta va menține pielea suplă. Și a lua un supliment de colagen este, de asemenea, o idee foarte bună.

Utilizarea de colagen pentru supliment de îngrijire a pielii

Există mai multe tipuri de colagen în corpul tău:

  • Tip 1: cunoscut sub denumirea de „formare a fibrilelor”, colagenul de tip 1 este cel mai frecvent colagen atât în ​​corp, cât și în suplimente. Este în piele, păr, unghii, organe, articulații, os – îl numești.
  • Tip 2: Colagenul de tip 2 este componenta principală a cartilajului.
  • Tip 3: Adesea însoțitor de tip I, colagenul de tip III este prezent (sub formă de fibre reticulare) în organe și măduvă osoasă.
  • Tipul 4: Colagenul de tip IV formează corpul luminos bazal al membranei subsolului – o structură de susținere care se așează sub pielea ta.
  • Tipul 5: Matricea interstițială – o colecție de celule care leagă organul și țesutul muscular – este compusă din colagen de tip V.

Colagenul de tip 1 și cel de tip 3 sunt cele mai bune tipuri de colagen pentru suplimente pentru îngrijirea pielii. Și majoritatea suplimentelor de colagen – colagen de pui, marin și bovin – conțin în principal colagen de tip 1. Tipul 1 este cea mai comună, cea mai cercetată și cea mai biodisponibilă formă a acestei proteine. Alături de tipul I, colagenul bovin conține și tipuri 3. Din acest motiv – și alți doi – vacile reprezintă cea mai bună sursă de proteine ​​de colagen. Este bine stabilit că colagenul este responsabil pentru rezistența și elasticitatea pielii, iar degradarea acestuia duce la riduri care însoțesc îmbătrânirea.

Colagen pentru supliment de îngrijire a pielii: care sunt avantajele?

Utilizarea colagenului pentru suplimentul de îngrijire a pielii este vitală, deoarece colagenul este un ingredient important pentru a face pielea ta să pară mai tânără și mai sănătoasă. Unul dintre cele mai cunoscute beneficii ale colagenului este capacitatea sa de a promova pielea strălucitoare și vibrantă. Această proteină esențială oferă pielii elasticitate, ajutând-o să pară mai tinerească și sănătoasă. Există beneficii de colagen aplicat topic, dar beneficiile nu vor fi mai bune decât colagenul într-un supliment. Deoarece luate oral, suplimentul de colagen influențează metabolismul colagenului pielii direct din interior, decât să ajungă la straturile exterioare ale pielii, precum cremele și produsele de actualitate. Pe lângă faptul că vă mențineți pielea sănătoasă și strălucitoare, colagenul poate ajuta și la reducerea aspectului de celulită încăpățânată. Celulita este atunci când stratul de grăsime de sub piele se împinge în sus împotriva țesutului conjunctiv, creând un aspect întunecat sau plictisitor pe piele.

Cel mai bun supliment de colagen de luat

Pure Collagen de la Proto-col este cel mai bun supliment pentru toată lumea. Capsulele Pure Collagen nu conțin colagen obișnuit, dar acestea conțin Verisol®, peptide de colagen bioactive. Verisol® este o formulare de colagen de tip I hidrolizat și de tip III. Aceste peptide hidrolizate sunt mult mai mici decât moleculele obișnuite de colagen, permițându-le să fie absorbite rapid de organism. Verisol® funcționează la un nivel foarte profund, stimulând producția de colagen în corpul tău. Pure Collagen de la Proto-col oferă o doză importantă de nivel de colagen. Folosește colagen bovin de la vacile hrănite cu pășune din două motive:

  1. Are unele asemănări importante cu ADN-ul cu colagenul uman și, prin urmare, poate fi ușor utilizat de organism.
  2. Utilizarea sa în formularea Verisol® a fost testată clinic în numeroase studii.

Pentru a afla mai multe detalii despre capsulele Pure Collagen de la Proto-col și beneficiile acestora, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>