colagen magazin capsulă on-line de încredere pentru a încetini îmbătrânirea dvs.

Colagenul este o capsulă nouă hype în lume supliment alimentar chiar acum. Aici este magazinul on-line de încredere capsulă de colagen.

Există mai multe magazine care le vând on-line sau directe. Beneficiile de colagen, de asemenea, numeroase, una dintre ele este de a incetini procesul de imbatranire. Acest articol vă va spune despre magazin capsulă de colagen on-line de încredere pentru a încetini procesul de îmbătrânire.

Ca colagen depletes, ridurile si liniile formează în acele locuri în care pielea se mișcă mai cum ar fi articulatii, frunte si buze. Ridurile si pete pe piele beneficia cel mai mult de colagen. Imbatranirea este principala cauza a ridurilor. Cu toate acestea, mediu, poluanți, și razele de soare, toate contribuie. luând în mod regulat capsule de colagen incurajeaza pielea pentru a deveni moale si supla.

Ce este colagenul?

Colagenul este principala proteină structurală în spațiul extracelular în diferite țesuturi conjunctive în corpurile de animale. Deoarece componenta principală a țesutului conjunctiv, acesta este proteina cel mai abundent la mamifere, ceea ce face până la 25% la 35% din conținutul de proteine ​​întregului corp. În funcție de gradul de mineralizare, țesuturi de colagen pot fi rigide (os), compatibil (tendon), sau au un gradient de la rigid la compatibil (cartilaj).

Colagenul, sub formă de fibrile alungite, este în mare parte găsește în țesuturile fibroase, cum ar fi tendoane, ligamente si piele. De asemenea, este abundent în cornee, cartilaj, oase, vasele de sânge, intestin, discurile intervertebrale și dentina în dinți. În țesutul muscular, ea servește ca o componentă majoră a endomysium. Colagenul constituie unul la doi la suta din tesut muscular și reprezintă 6% din greutatea mușchilor puternici, tendinoase. Fibroblaste este cea mai frecventa celula care creeaza colagen.

Cum colagen încetini procesul de îmbătrânire

Confecționarea 80% din derma (stratul de sub stratul exterior al pielii), colagen este o proteină esențială care deține pielea împreună. Elastina este la fel de important și permite țesuturile pielii tale să-și reia forma lor după ce a fost întins.

Practic, colagen este responsabil de păstrarea pielea întinsă și fermă, în timp ce elastina confera elasticitate pielii. Colagenul este o piele majoră și componentă a țesutului conjunctiv. Aproximativ 80% din derm sau stratul care se află sub stratul sau epiderma exterior al pielii este format din colagen.

In timp ce colagen furnizează fermitatea și tautness în pielea tânără, dă elastina elasticitatea pielii. Glicozaminoglicanilor, cunoscut sub acronimul GAG, de asemenea, sunt în rezerve imbelsugate și menține pielea hidratată sau hidratata natural.

Colagenul și elastina sunt proteine ​​esențiale pentru structura pielii. Pentru a înțelege conexiunea de colagen si elastina cu procesul de îmbătrânire a pielii, trebuie să se uite la cele două moduri principale pe care pielea, cel mai mare organ din corp, descrește în timp. Pielea sănătoasă a unei persoane mai tinere prezintă un strat exterior, care este netedă și păzită împotriva amenințărilor de mediu.

În cazul în care pentru a găsi cele mai bune magazin online capsulă de colagen

Găsirea unei capsule de colagen pe magazinul on-line este foarte ușor. Aici am doar vă recomandăm să cumpere ProtocolColagen. Există multe capsulă mare de colagen de afișare magazin on-line în lista lor de produse. Cu toate acestea, nu fi atât de încredere cu magazinul online aleatoare. Dacă-l cumpere de la un magazin la întâmplare, nu este imposibil ca produsul cumperi nu este calificat. Deci, cumpara ProtocolColagen pe magazinul on-line de încredere. Acesta va fi mai bine dacă ați cumpărat ProtocolColagen direct de pe site-ul oficial. Pe lângă o garanție, veți primi, de asemenea, un promo special.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>