CLA: supresor pentru pofta de mâncare pe care vă puteți baza

Puteți utiliza CLA ca supresor pentru pofta de mâncare? Da, poti! Un studiu recent a arătat că CLA poate reduce foametea și creșterea saturării ca răspuns la mese. Acidul linoleic conjugat (CLA) este un tip de acid gras polinesaturat care se găsește în mod natural în alimente precum laptele și carnea de vită. Este, de asemenea, vândute sub formă concentrată ca supliment de pierdere în greutate. Sa demonstrat că CLA crește numărul de calorii arse în repaus, crește masa corporală slabă și stimulează pierderea de grăsimi. Acum, un studiu recent a arătat că CLA poate, de asemenea, să sporească pierderea de grăsimi printr-un mecanism complet diferit – prin reducerea foametei și creșterea sentimentului ca răspuns la mese. Această cercetare a relevat că CLA face mese mai mici cu mai puține calorii mai satisfăcătoare și umplere. Pierderea de grăsime duce la arderea mai multor calorii decât luați. Oricum, puteți face acest proces mai ușor și mai puțin dureros, cu cât veți avea mai mult succes în ceea ce privește pierderea de grăsime. Aceasta noua cercetare arata ca CLA ca suprimarea poftei de mancare.

Studii privind CLA ca inhibitor al apetitului

CLA are în mod interesant mai multe beneficii dovedite pentru sănătate. CLA sa dovedit a ajuta la scăderea în greutate prin creșterea arsurilor de grăsime, blocarea producției de grăsimi și stimularea defalcării grăsimilor. Cercetările arată că CLA este, de asemenea, eficace în creșterea sentimentului și scăderea apetitului. Cu alte cuvinte, puteți utiliza CLA ca un supresor al apetitului. Un studiu a arătat că 54 de persoane cărora li s-au administrat 3,6 grame de CLA pe zi timp de 13 săptămâni au avut pofte mai mici și s-au simțit mai mult decât cei care luau un placebo.

CLA: supresor pentru pofta de mâncare pentru a ajuta la scăderea în greutate

Piața produselor pentru suplimente de greutate și a suplimentelor a fost caldă încă de la introducerea pe piața producției de masă la începutul anilor 2000 a diferitelor preparate constând din formulări “pe bază de plante” fabricate artificial. În timp ce unii dintre ei au reușit să reducă apetitul prin blocarea absorbției de nutrienți sau prin creșterea numărului de calorii pe care le ardem, rareori le veți mărturisi că sunt susținute de medici și experți în domeniul nutriției. Ceea ce este recomandabil, totuși, este să căutați ingrediente care să vă suprime apetitul și să restricționați consumul de substanțe chimice și materiale toxice din suplimentele de scădere în greutate, care sunt la dispoziția noastră. CLA este un inhibitor al apetitului natural, care a demonstrat că reduce grăsimea corporală în siguranță. Puteți să consumați CLA ca hrană sau să o găsiți într-o formă suplimentară la farmacistul local, să suplimentezi magazinele sau chiar să le accesezi online, dacă aprovizionarea lor cu alimente este o problemă. CLA este cunoscut pentru a crește arderea grăsimilor, blocând producția de grăsimi în sistemul nostru și sporind defalcarea grăsimilor. De asemenea, ajută la scăderea apetitului prin creșterea sentimentului. CLA ca inhibitor al apetitului este o alternativă excelentă la consumul de alimente grase.

Dozajul CLA ca supresor al apetitului

Dacă alegeți să luați CLA sub formă de supliment, asigurați-vă că achiziționați un produs nemodificat genetic. Un supliment CLA cu proprietăți non-OMG va avea o potență mare de a reduce numărul existent de celule grase din organism și ajută la reducerea creșterii celulelor grase datorită activării lipoproteinelor lipază. Suplimentul dvs. CLA nu trebuie să conțină ingrediente artificiale și trebuie, de asemenea, să respecte standardele ridicate ale potenței, purității și calității. Doza zilnică recomandată de CLA este cuprinsă între 3 și 6 grame. Ar trebui să fie luate cu mese. Studiile consideră CLA sigur și nu au fost raportate evenimente adverse în doze de până la 6 grame pe zi. Deci, nu ezitați sau vă faceți griji să luați CLA ca un supresor al apetitului. Dacă doriți să aflați mai multe studii despre CLA, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>