CLA pentru construirea musculaturii – cum funcționează?

Utilizarea CLA pentru construirea musculaturii este obișnuită în rândul culturarilor, deși acest supliment este adesea folosit pentru a ajuta la pierderea de grăsime. În calitate de culturist, adăugând grăsimi nedorite, în timp ce vasele sunt una dintre cele mai mari frustrări. Chiar mai mult atunci când dieta, deoarece orice restricții suplimentare dieta pe care o efectuați poate arde adesea faptul că muschi greu câștigat tocmai ați petrecut luni de ambalare pe. Cu toate acestea, există un produs natural care sa dovedit a fi eficient în arderea excesului de grăsime care se acumulează în organismul dumneavoastră stimulând în același timp creșterea țesutului slab! Acest produs natural este acid linoleic conjugat sau CLA. Indiferent dacă sunteți un culturist profesionist sau doar un entuziast de culturism, nu ezitați să folosiți CLA pentru construirea musculaturii și arderea grăsimilor.

Ce este CLA?

CLA este acid linoleic conjugat și adesea folosit ca supliment pentru pierderea în greutate. Suplimentul CLA nu este o metodă rapidă, dar este o soluție zilnică sănătoasă care va da rezultate reale după câteva luni. CLA este conceput științific pentru a reduce grăsimea corporală excesivă, dar puteți utiliza și CLA pentru construirea mușchilor. Acest supliment împiedică depozitarea grăsimilor, folosește grăsimi existente pentru energie și îmbunătățește țesuturile musculare slabe.

Beneficiile CLA pentru construirea musculaturii

Beneficiile CLA pentru construirea musculaturii pot fi văzute din modul în care funcționează în numeroase moduri:

  • Ajută la corectarea circumferinței brațelor.
  • CLA crește, de asemenea, creșterea presei piciorului și menținerea masei corporale.
  • Asigură menținerea corpului și mărirea rezistenței în timpul sesiunii de exerciții grele.
  • Sporeste forta musculara si creste simultan ratele metabolice.
  • Previne osteoporoza si ajuta la mentinerea tinerilor.

Deoarece organismul uman nu produce CLA, trebuie să ne bazăm pe lapte și carne. Totuși, suplimentul CLA poate fi derivat și din ulei de șofrănel. Disponibil ca geluri moi și pulbere, aportul ideal de CLA este cuplat la 1,4 până la 3 grame pe zi. Modelul de consum al CLA pentru construirea musculaturii ar trebui să fie sincronizat cu înainte sau în timpul meselor. Pentru ca organismul dvs. să obțină beneficii maxime din proprietățile CLA, majoritatea nutriționiștilor sugerează că este ideal să luați CLA înainte sau în timpul meselor.

Concluzie

CLA este un grup de acizi grași esențiali constând din cel puțin 28 de soiuri diferite de acid linolenic, un acid gras omega-6. Acesta se găsește în principal în carne și produse lactate în cantități mici și face parte integrantă din toți sportivii și atleții care doresc să țină evidența compoziției corporale. CLA este o sursă naturală de grăsime care susține metabolismul organismului și utilizarea de grăsimi stocate pentru energie în timpul exercițiilor fizice, în timp ce CLA reduce numărul de celule grase din organism.

  • Acid gras natural natural.
  • CLA se găsește în mod natural în carne și lapte, precum și în ulei de șofrănel.
  • Ajutor perfect în timpul tăierii – dar, de asemenea, pentru a preveni acumularea de grăsimi nedorite.

De la început, utilizarea CLA pentru construirea musculaturii a fost populară în rândul culturarilor care se implică în competiție. Astăzi CLA este folosit de atleții din toate sporturile și dacă faceți jogging, jucați hochei sau exerciții în alte moduri, puteți obține beneficii extraordinare de la CLA. Cu toate acestea, beneficiile CLA nu se limitează la îmbunătățirea construirii musculare, a performanțelor sportive și a fitnessului. Dacă doriți să cunoașteți alte beneficii pe care CLA le poate oferi, faceți clic pe link-ul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>