Chromium picolinate și ceto dieta

Acest post este despre picolinatul de crom și dieta ceto. Există suplimente recomandate pentru a susține dieta ceto, una dintre ele fiind picolinatul de crom. Majoritatea nutriției trebuie să provină din alimente întregi. Din păcate, poate fi dificil să obțineți un spectru larg de alimentație în mod consecvent din starea alimentelor noastre. Există câteva suplimente bune pentru a vă susține sănătatea pe o dietă scăzută de carb / ketogenic și, de asemenea, pentru a aborda deficiențe de probabilitate ridicată. După cum am spus, picolinatul de crom este unul dintre suplimente. Citiți dacă doriți să aflați mai multe despre crom picolinat și ceto dieta.

Keto dieta

Pe scurt, este o dietă bogată în grăsimi, o proteină adecvată, cu conținut scăzut de carbohidrați. Deoarece nu există suficiente carbohidrați pentru a arde în organism pentru energie, corpul arde grăsime. Un acid numit “corpuri cetone” arde grăsimea. “Ceto” într-o dietă ketogenică provine din faptul că face ca organismul să producă cetone. Destul de simplu, nu?

Keto dieta este ușor

Ceta dieta este mai ușor decât dietele cu conținut scăzut de grăsimi sau cu calorii. Vă permite să pierdeți greutatea fără să vă simțiți foame. Dar s-ar putea să întâmpinați niște probleme, mai ales la început. Sugestiile de poftă de mâncare, ceto-gripa, oboseala și schimbările de dispoziție pot să lovească în orice moment. Poti rezolva aceste probleme cu suplimentele? Cercetarea științifică confirmă că puteți. Mulți profesioniști din domeniul sănătății, chiar și cei care au în favoarea dietelor cu conținut scăzut de carbohidrați, recomandă suplimentarea. Suplimentarea este cea mai simplă modalitate de a vă stimula dietă ceto. Puteți să vă îndreptați spre greutatea ideală chiar și rapid și ușor.

Chromium picolinate și ceto dieta

Dieta dumneavoastră ceto poate fi chiar mai ușoară și mai simplă cu picolinatul de crom. Chromium picolinate este un supliment popular pentru dietele ceto deoarece este implicată reglementarea insulinei. Cromul este, de asemenea, popular printre culturistii care se afla in dieta ketogenica. Ei găsesc un crom util pentru creșterea sensibilității celulelor musculare, care, la rândul lor, sporesc eficiența insulinei. Funcția sa este de a:

  • Îmbunătățirea metabolismului și absorbției glucozei.
  • Activați transportorul de glucoză necesar.

În timp ce acest mineral esențial este cu siguranță important pentru funcționarea optimă a sănătății și metabolismul, multe rămân necunoscute. Ceea ce se știe este că cromul poate crește sensibilitatea la insulină prin deplasarea enzimelor de transport ale glucozei GLUT-4 din interiorul celulei către undeva pe partea exterioară a membranei celulare, permițând expunerea și contactul cu insulina. Astfel, țesuturile musculare și hepatice vor avea o mai bună reglementare a zahărului din sânge. Astfel de mecanisme sunt importante pentru cei care iau în considerare (sau deja pe) dieta ketogenică, deoarece demonstrează modul în care mecanismele energetice și combustibilul pot fi optimizate. Dacă sunteți serios pentru a vă îmbunătăți sănătatea fizică, luați în considerare includerea picolinatului de crom și a dietei ceto în viața de zi cu zi.

rezumat

Picolinatul de crom joacă un rol semnificativ în dieta ceto. Studiile arată că suplimentarea cu crom poate reduce pofta de foame și de zahăr. Din acest motiv, picolinatul de crom este un supliment popular printre diete. Cromul este adesea inclus în formulele multiminerale. Pentru a beneficia pe deplin, obțineți cel puțin 200μg pe zi. Dacă doriți să aflați mai multe despre dieta ceto și utilizarea picolinatului de crom, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>