Cheile prevenirii eczemelor la copii

Acest articol vă va spune despre prevenirea eczemelor la copii. Dacă credeți că bebelușii dvs. ar putea avea eczeme, ar trebui să citiți mai departe. Mulți copii, copii și adolescenți primesc eczeme. Aceasta înseamnă că au pielea uscată și sensibilă și căpșuni pe piele. Majoritatea copiilor vor crește din eczemă la vârsta de adolescență. Eczema este o afecțiune cronică, dar poate fi administrată. Cheia principală a prevenirii eczemelor la copii este de a trata simptomele de îndată ce apar.

Cum arată eczema copilului?

Se prezintă ca pete de piele roșie sau uscată. Pielea este aproape întotdeauna mâncantă și dură. Bebelușii pot obține condiția aproape oriunde pe corpul lor. Cel mai adesea afectează obrajii și articulațiile brațelor și picioarelor. Este ușor să confundați eczema copilului (numită și eczemă infantilă sau dermatită atopică) cu capac de leagăn. Dar există unele diferențe majore. Suprafața din cârpă este mult mai puțin roșie și coală. Se eliberează, în general, cu 8 luni și apare, de obicei, pe scalp, pe partea laterală a nasului, pe pleoape și sprâncene, și în spatele urechilor.

Cauza eczemelor la copii

Poate funcționa în familii. Dacă un părinte are eczemă, un copil este mult mai probabil să îl primească. Probleme în bariera pielii, care să permită evitarea umezelii și germenilor, ar putea fi, de asemenea, o cauză. Există multe condiții, cunoscute sub numele de “declanșatoare”, care pot determina apariția eczemelor copilului dumneavoastră, inclusiv:

 • Piele uscată: poate provoca mai multă mâncărime. Umiditatea scăzută, în special în timpul iernii, când locuințele sunt bine încălzite și aerul uscat, este o cauză.
 • Iritanți: Gândiți-vă la îmbrăcăminte din lână, poliester, parfumuri, săpunuri corporale și săpunuri de rufe. Acestea pot declanșa toate simptomele.
 • Stresul: Copiii cu eczeme pot reacționa la stres prin înroșirea feței. Acest lucru poate duce la pielea iritata si iritata. Si asta, la randul lor, imbunatateste simptomele lor de eczeme.
 • Căldură și transpirație: Ambele pot face mai proastă mâncărimea eczemelor infantile.
 • Alergeni: Unii experți consideră că eliminarea laptelui de vacă, arahide, ouă sau anumite fructe din alimentele copilului poate ajuta la controlul simptomelor eczemelor.

Prevenirea eczemelor la copii: lucruri de făcut

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consumați până la 3 seruri de pește bogat în uleiuri omega-3 în fiecare săptămână ar putea reduce șansa copilului dumneavoastră de a avea eczeme. Uleiul de pește include somonul, mulletul, bibanul de argint, păstrăvul curcubeu, tonul, sardinele și snapperul. Pentru a ajuta la reducerea simptomelor de eczeme și pentru a vă face copilul să se simtă mai bine:

 • Protejați-vă pielea copilului – aplicați hidratant în fiecare zi și nu utilizați săpunuri care îl vor usca. Îmbrăcați-vă copilul în bumbac dacă puteți, mai degrabă decât lână sau sintetice. Unii copii ar putea avea nevoie de pansamente umede, care se răcesc, protejează și rehidratază pielea.
 • Evitați declanșatoarele – nu puteți evita totul, dar încercați să evitați declanșatoarele importante pentru copilul dumneavoastră. Încercați să vă mențineți casa fără acarieni, dacă este posibil.
 • Controlul mâncăririi – aplicați o compresă rece la eczemă. Unii copii beneficiază de purtarea mănușilor pe timp de noapte și păstrarea unghiilor scurte.
 • Tratarea eczemelor – când simptomele apar, utilizați crema de eczeme.

Vorbind despre crema de eczeme, produsul cel mai recomandat de utilizat este Revitol Eczema Cream. Revitol Eczema Cream este o formula de ingrijire a pielii, realizata din ingrediente naturale sigure, astfel incat sa poata fi folosita pe tine, pe copii, chiar si pe bebelusul tau. Dacă utilizați Revitol Eczema Cream pentru prevenirea eczemelor la copii, nu veți merge prost. Ingredientele naturale din Revitol Eczema Cream lucrează împreună în prevenirea și eliminarea eczemelor, oferind pielea sănătoasă copilului dumneavoastră.

 • Făină de ovăz coloidal – Ajută la hidratarea și hidratarea pielii. Împiedică inflamarea pielii, conferindu-i copilului un efect calmant. Acest ingredient elimină mâncărimea și îl face blând astfel încât să poată fi aplicat pe pielea fragilă a copiilor.
 • Făină de ovăz – Are flavonoide care servesc ca antioxidant care împiedică deteriorarea pielii de către radicalii liberi.
 • Fenoli și saponină – care împrăștie murdărie, miros rău și ulei, lăsând astfel pielea curată. Ajută la echilibrarea pH-ului pielii copilului dumneavoastră – ajută la controlul bacteriilor și infecțiilor.
 • Ceramide – Acest lucru ajută la hidratarea pielii bebelușului. De asemenea, creează un strat pe piele, care îl protejează de elementele dăunătoare.

Pur și simplu, nici o altă cremă eczemă nu oferă rezultate mai bune decât Revitol Eczema Cream. Produsul combină ingrediente de înaltă calitate, formula de precizie și testare terță parte pentru a vă asigura că fiecare tub este umplut cu tratamentul de cea mai bună calitate pe care îl puteți găsi. Dacă sunteți pregătit pentru o prevenție eficace sigură, naturală și eficientă la copii, faceți clic pe mai jos pentru Revitol Eczema Cream.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>