Cele mai frecvente efecte secundare Sustanon de luat în considerare

Când luați în considerare efectele secundare ale Sustanon, vă rugăm să înțelegeți că testosteronul nu este, în sine, ceva dăunător. Toți oamenii au un anumit nivel de testosteron existent, bărbații având niveluri mult mai mari decât femeile. Ceea ce înseamnă acest lucru este că multe dintre efectele secundare de la Sustanon nu vor fi la fel de dramatice. Ceea ce înseamnă, de asemenea, că ar trebui să căutăm o schimbare negativă.

Ce este Sustanon

Înainte de a vorbi despre efectele secundare ale Sustanon, trebuie să știți mai întâi ce este cu adevărat Sustanon. Ei bine, Sustanon este unul dintre cele mai utilizate medicamente pentru îmbunătățirea performanțelor din lume. De fapt, nu este un medicament per se, mai degrabă un amestec de diferite medicamente, și anume testosteron. Este testosteronele sintetice cele mai utilizate pe scară largă din lume, deoarece ingredientele sale furnizează utilizatorului atât avantajele pozitive ale testosteronului pe termen scurt și pe termen lung. Acest lucru oferă, de asemenea, steroidului Sustanon250 beneficiul suplimentar de a avea un timp de înjumătățire foarte lung, astfel încât utilizatorii să nu trebuiască să injecteze materialul la fel de des ca în cazul în care ar lua un steroid anabolic tradițional. Cu cât injectați mai puțin în corpul vostru, cu atât mai bine este pentru dumneavoastră când vine vorba de efecte secundare. Deoarece Sustanon250 este în esență doar o versiune concentrată a unui grup de testosteron, are un conținut ridicat de androgen în comparație cu steroizii anabolizanți tradiționali. Aceste calități androgenice, la rândul său, fac ca Sustanon să fie un agent important pentru bărbați când este inclus într-un ciclu de volum în afara sezonului. Ciclul de volum este timpul pentru un culturist în timpul offseason-ului atunci când încearcă să construiască masa.

5 efecte secundare de Sustanon ce trebuie să știți

Următoarele sunt cinci probleme care ar putea apărea dacă folosiți în mod constant Sustanon250:

  • Mizeria omului.

Ca și în cazul multor alte steroizi, ginecomastia este o preocupare reală cu Sustanon250. Ginecomastia (sau gyno) este umflarea țesutului mamar de sân, și vă poate oferi unele probleme grave de moob. Se poate întâmpla fie la un singur sân, fie la ambele, și poate crea o dezvoltare neuniformă. Unii utilizatori de steroizi încearcă să-și schimbe doza de Sustanon pentru a gestiona acest efect secundar. Medicamentele anti-estrogen pot fi, de asemenea, utile pentru tratarea ginecomastiei, deși aceasta este doar o altă substanță costisitoare de pompare în corpul dumneavoastră.

  • Bloat ca un balon.

Sustanonul este cel mai frecvent utilizat în timpul unui ciclu de creștere (perioadă de creștere), dar o parte din această creștere poate fi atribuită excesului de retenție a apei sub piele. Acest lucru nu este rău, deoarece această apă în exces vă poate ajuta să vă umpleți mușchii. Cu toate acestea, prea multă reținere a apei poate începe să vă ofere un aspect neted, plin de umor, scăzând din definiția mușchilor pe care ați muncit atât de mult pentru a obține.

  • Căderea părului și părul excesiv al corpului.

Dacă chelie de tip masculin se desfășoară în familia ta, există o șansă bună ca Sustanon să accelereze procesul de a deveni un baldy. Pe spate, pentru că Sustanon este împachetat cu testosteron, poți ajunge în păr. Acest lucru se datorează faptului că testosteronul, care este un hormon androgenic, ajută la reglarea creșterii părului. Deci, când vă înghesuieți corpul plin de testosteron, este o șansă că veți ajunge ca un bigfoot.

  • Acnee dureroasă.

Dacă aveți un istoric de acnee, este foarte probabil că veți suferi din cauza acestui efect Sustanon. Acneea indusă de steroizi poate fi extrem de dureroasă, iar petele pot apărea oriunde pe corp. Ceea ce poate fi destul de descurajant atunci când pieptul tău sculptat este acoperit cu cosuri. Dacă luați steroizi pentru a arăta bine, poate doriți să vă regândiți decizia.

  • O scădere importantă a testosteronului natural.

Datorită faptului că testosteronul în exces intră în organism, de regulă în doze supraphisiologice, organismul oprește sau scade producția naturală de testosteron. Această complicație se întâmplă atunci când nu mai luați medicamentul. Există un decalaj între finalizarea unui curs de steroizi și atunci când organismul restabilește în mod natural nivelurile normale de testosteron. În acest interval, nivelurile de testosteron pot fi extrem de scăzute. Din această cauză, este posibil să apară catabolism muscular (defalcare musculară), ceea ce ar face inutil cursul steroizilor.

Sustanon comprimate legale

Există suplimente care îți oferă șansa de a obține rezultate asemănătoare cu Sustanon250. Aceste suplimente sunt numite comprimate Sustanon, dar ele sunt de fapt pastile care au fost formulate pentru a imita efectele steroidului. Suplimentele sunt complet legale, nu necesită prescripție medicală și lucrează rapid fără a provoca efectele secundare de tip Sustanon. Dacă doriți să cumpărați Sustanon online, faceți o favoare și cumpărați un supliment menit să imite efectele lui Sustanon numite TestoMax, numai la site-ul oficial Crazybulk. Veți obține rezultate excelente, dar fără efectele secundare de tip Sustanon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>