Cele mai frecvente cauze și simptome ale sforăitului

Una dintre cauzele sforăitului este atunci când țesuturile din căile respiratorii vă relaxați și vă restrânge căile respiratorii. Fluxul de aer este restrâns, provocând un sunet vibrator. Uneori sforăitul poate să sune ca un foșnet ușor. În alte nopți, s-ar părea că s-a văzut un zgomot sub pătură. Indiferent cum este nivelul de decibel în dormitorul dvs., sforăitul este comun în toată țara. Aproximativ 37 de milioane de americani sunt sforăitori frecventi. Deși este comun, este, de asemenea, un factor de descurajare majoră pentru somnul de bună calitate și un obicei care vă poate afecta energia a doua zi, lăsându-vă obosit și incapabil să funcționați pe deplin. Înțelegerea motivelor pentru care oamenii sforăie este primul pas spre un somn mai bun. Aceste cauze obișnuite de sforăit pot duce la respirație zgomotoasă noaptea.

Cauzele sforăitului

Care sunt cauzele sforăitului este o întrebare la care se poate răspunde în mai multe moduri. Din punct de vedere anatomic, sforăitul este cauzat de o cale aeriană superioară parțial închisă (nas și gât). Mușchii gâtului tuturor se relaxează în timpul somnului, dar uneori se relaxează atât de mult, încât calea aeriană superioară se închide parțial și devine prea îngustă pentru ca aerul suficient să circule în plămâni. Când se întâmplă acest lucru, înseamnă că o persoană nu consumă suficient oxigen pentru ca organismul să își îndeplinească funcțiile importante. Creierul trimite apoi un semnal către corp pentru a se trezi pentru a obține oxigenul de care are nevoie, ceea ce duce probabil la trezirea pe parcursul nopții, fără să-și dea seama. Există, de asemenea, anumite cauze specifice sforăitului, inclusiv:

 • Obezitate, sarcină și factori genetici.

Țesutul suplimentar în gât poate vibra în timp ce respirați aer în somn, provocându-vă să sforăiți. Persoanele supraponderale, obeze sau însărcinate au adesea țesuturi voluminoase suplimentare. Factorii genetici care pot provoca sforăitul includ țesutul suplimentar al gâtului, precum și amigdalele mărite, adenoizi mari, palatul moale lung sau uvula lungă.

 • Alergii, congestii și anumite structuri nazale.

Orice lucru care vă împiedică să respirați prin nas vă poate provoca să sforăiți. Aceasta poate include congestia cauzată de răceală sau gripă, alergii sau deformări ale nasului, cum ar fi un sept deviat.

 • alcool, fumat, îmbătrânire și anumite medicamente și medicamente, inclusiv relaxante musculare.

Puteți sforăi atunci când mușchii gâtului sau limbii sunt relaxați. Substanțele care pot relaxa acești mușchi te pot provoca să sforăi. Aceasta include alcoolul, relaxantele musculare și alte medicamente. Îmbătrânirea normală și efectele prelungite ale fumatului pot relaxa, de asemenea, mușchii gâtului și limbii.

Care sunt simptomele sforăitului?

De fapt, nu este întotdeauna ușor de spus dacă sunteți un înșurător sau ceea ce sforăie, dacă nu aveți pe cineva care să vă spună că se întâmplă în timp ce dormiți, dar există și alte simptome observabile pe care le puteți păcăli. Acestea includ:

 • Somn neliniștit sau inconsistent.
 • Tensiune arterială crescută.
 • Dureri de cap sau gură uscată dimineața.
 • Dificultate de concentrare sau lipsă de energie în timpul zilei.

Cum să faci față cauzelor sforăitului

Există modalități de a face față mai multor cauze a sforăitului. Unele dintre ele sunt medicale, iar altele naturale. Înainte de a lua în considerare un tratament medical, încercați aceste remedii naturale pentru sforăit care pot funcționa afectiv.

 • Pierdeți o oarecare greutate: persoanele care au un exces de greutate au de două ori mai multe șanse să sforăie decât cei care nu sunt. Așa că pierdeți câteva kilograme și pierdeți-vă tovarășul zgomotos de noapte. Schimbarea regimului alimentar, obținerea unor exerciții fizice și un somn suficient vă va ajuta să slăbiți.
 • Obțineți câteva umidificatoare pentru camera dvs.: obțineți câteva umidificatoare pentru a menține aerul în camera ta frumos și umed. Umiditatea adăugată în aer vă va ajuta la ungerea gâtului. Facilitând circulația aerului în interior și în exterior fără a provoca vibrații zgomotoase.
 • Reduceți alcoolul și țigările: Consumul de alcool cu ​​câteva ore înainte de a merge la culcare vă relaxează mușchii gâtului, provocându-vă să sforăiți. Fumătorii obișnuiți pot, de asemenea, să sforăie. Fumatul irită țesuturile gâtului care duc la inflamații, ceea ce duce la sforăit.
 • Bea mai multă apă. A rămâne hidratat este întotdeauna o idee bună, în special pentru sforăitori. Deshidratarea duce la formarea mucusului în nas, ceea ce te-ar putea sforăi. Este foarte recomandat să bea aproximativ 3,7 litri de apă pentru bărbați și aproximativ 2,7 litri de apă pentru femei.

Există o soluție imediată pentru a opri sforăitul?

Da este! Soluția este Air Snore. Aceasta este o combinație naturală de ajutor pentru somn care include un dispozitiv de protecție moale din plastic care se potrivește în interiorul gurii și o sticlă de picături pentru a vă ajuta să dormiți. Aceste instrumente pot fi utilizate separat sau împreună pentru a crește calitatea generală a somnului și pentru a reduce sforăitul pentru a crește calitatea somnului partenerului. Dacă suferiți de somn agitat sau răgușit, acest produs vă ajută să aveți un somn mai bun și, în consecință, vă poate îmbunătăți starea de spirit și sănătatea generală. Obțineți informațiile complete despre Air Snore accesând site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>