Cele mai eficiente remedii naturale pentru prostata mărită

Există remedii naturale pentru prostata mărită, care pot lucra pentru combaterea simptomelor de extindere a prostatei. Prostata este o glandă sub formă de nuc care se înfășoară în jurul uretrei, tubul din care curge urina. Prostata face parte din sistemul reproductiv masculin. Una dintre principalele sale funcții, împreună cu alte organe, este de a adăuga lichid la materialul seminal. Acesta este lichidul care poartă sperma. Glanda prostatică începe să fie mică și are două faze principale de creștere. Se dublează în dimensiuni în anii adolescenței, apoi continuă să crească din nou după vârsta de 25 de ani în restul vieții unui bărbat. O prostată excesiv exagerată are ca rezultat o boală cunoscută sub numele de hiperplazie benignă de prostată. În cele din urmă, o prostată mărită poate fixa uretra și restrânge fluxul de urină din vezică. Acest lucru duce la probleme cum ar fi:

  • Urinare frecventa.
  • Dificultate în golire.
  • Scurgerea urinară.
  • Infectii ale tractului urinar.

Citiți despre remedii naturale pentru prostata mărită care pot reduce unele simptome de extindere a prostatei.

4 remedii naturale pentru prostata mica

Ignorarea problemelor de prostată, așa cum unii bărbați tinde să facă, nu este o idee inteligentă. Dacă este lăsată netratată, o prostată mărită poate bloca curgerea urinei din vezică, ducând la alte complicații, cum ar fi retenția urinară și leziunile renale. Mai jos sunt câteva remedii naturale pentru prostata mărită pe care le puteți încerca acasă pentru a ușura simptomele de extindere a prostatei.

  • Exerciții Kegel.

Exercițiile de întărire pelviană sau de gelifiere ar putea ajuta la relaxarea unora dintre disconforturile unei prostate mărită, deoarece acestea sunt utile în strângerea și prinderea mușchilor pelvieni specifici pentru a ajuta la controlul urinării. Trebuie doar să vă goliți vezica și să vă culcați la sol cu ​​genunchii îndoiți și în afară. Apoi, strângeți ușor mușchii pelvisului pentru aproximativ 5 secunde înainte de a le relaxa timp de 5 secunde.

  • Saw palmetto.

Saw palmetto este un palmier mic nativ din sud-estul Statelor Unite. În mod tradițional, extractul de fructe a fost folosit de secole de indienii americani ca tonic pentru a ajuta la optimizarea fluxului urinar. Au fost realizate mai multe studii în jurul proprietăților acestei fabrici speciale. Într-un raport publicat în 2000, cercetătorii au analizat 11 studii clinice și au concluzionat că tratamentul cu extract de palmă din fier poate ajuta la îmbunătățirea ratei de vârf a fluxului urinar și reduce nevoia pacienților de a se trezi noaptea pentru a urina.

  • Seminte de dovleac.

Semințele de dovleac oferă câteva beneficii unice pentru sănătatea prostatei, în special pentru bărbații care au o extindere a prostatei. Un lucru care contribuie la simptomele de extindere a prostatei este overstimularea celulelor de prostată de către testosteron și un alt hormon, dihidrotestosteronul. Uleiul din semințele de dovleac poate ajuta la prevenirea declanșării de către hormoni a multiplicării celulelor de prostată. Uleiul de semințe de dovleac conține de asemenea carotenoide și acizi grași omega-3. Cercetările arată că bărbații cu niveluri mai ridicate de carotenoizi din dieta lor au un risc redus de extindere a prostatei. Un alt element nutritiv găsit în semințele de dovleac este zincul, care este asociat cu sănătatea prostatei. Un studiu recent sugerează că zincul poate proteja împotriva dezvoltării cancerului de prostată.

  • Extract de usturoi.

Usturoiul este cunoscut pentru a avea efecte antiinflamatorii, anti-canceroase și antioxidante. Usturoiul are proprietati care actioneaza pentru ameliorarea simptomelor unei prostate marite. Usturoiul conține o substanță inodoră numită aliină care se transformă într-un alt compus, alicină, când cuișoarele de usturoi sunt zdrobite. Allicin este principala substanță activă care este responsabilă de mirosul usturoiului și de beneficiile pentru sănătate. Datorită acestor efecte, usturoiul și preparatele sale au fost utilizate pentru tratamentul cancerului de prostată și ameliorarea simptomelor de extindere a prostatei timp de decenii.

Verdictele finale

Remediile naturale pentru prostata mărită ar trebui să includă și modificări simple în stilul de viață și dietetice. Practica unui stil de viață activ cu activități fizice, reducerea consumului de carne roșie, limitarea consumului de alcool, consumul de fructe și legume și consumul de lichide pot ajuta la gestionarea simptomelor de extindere a prostatei. Dacă stilul de viață și modificările alimentare nu sunt încă eficiente în reducerea simptomelor, este necesar să includeți un supliment alimentar special. ProstaSURE este suplimentul cel mai recomandat de luat, deoarece conține ingrediente naturale importante care pot susține o funcțiune sănătoasă a prostatei și a prostatei. În cadrul ProstaSURE sunt ingrediente active care includ saw palmetto, semințe de dovleac și extract de usturoi. ProstaSURE este foarte bogat în vitamine și minerale, cum ar fi zincul, seleniul și vitamina D3, care pot preveni mărirea prostatei și pot ameliora simptomele. Vrei să afli mai multe despre remedii naturale pentru prostata mărită? Faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>