Cele mai eficiente remedii naturale pentru candida

Medicamentele cu prescripție și medicamentele fără prescripție medicală oferă o eficacitate ridicată, dar unii oameni preferă să utilizeze remedii naturale pentru candidoza. Sunteți în căutarea unei vindecări de candida deoarece suspectați că aveți candida albicans? Candida este una dintre condițiile îngrozitoare care pot fi greu de apucat. În timp ce niciunul dintre simptomele sale nu pune viața în pericol, ele provoacă un astfel de dezastru asupra calității vieții, încât nu sunteți aceeași persoană dacă este reținută în corpul vostru. Nu faceți nici o greșeală: trebuie să scăpați de ea și vă vom spune despre remedii naturale pentru candida care vă pot ajuta. În cazul în care nu știți, candida albicans este o ciupercă asemănătoare drojdiei.

Simptomele comune ale candidei

Înainte de a vorbi despre remedii naturale pentru candida, trebuie să știți mai întâi simptomele comune ale candidei:

 • Infecții fungice ale pielii și unghiilor, cum ar fi ciuperca piciorului sportiv sau a toenailului.
 • Senzație de oboseală și uzură, sau de oboseală cronică sau de fibromialgie.
 • Probleme digestive cum ar fi balonare, constipație sau diaree.
 • boli autoimune cum ar fi artrita reumatoidă, colita ulcerativă, lupusul, psoriazisul, scleroderma sau scleroza multiplă.
 • Dificultate în concentrarea, memoria slabă, lipsa de focalizare și ceața creierului.
 • Probleme de piele cum ar fi eczeme, psoriazis, urticarie și erupții cutanate.
 • Iritabilitate, modificări ale dispoziției, anxietate sau depresie.
 • Infecții vaginale, infecții ale tractului urinar, mâncărime rectale sau mâncărime vaginale.
 • Alergiile sezoniere severe sau urechile maniacale.
 • Zahăr puternic și pofte rafinate de carbohidrați.

Te-ai confruntat cu oricare dintre problemele de sănătate de mai sus? Dacă da, acestea sunt doar câteva dintre semnele pe care le puteți avea o infecție fungică cunoscută sub numele de candida. Citiți mai departe pentru a afla despre remedii naturale pentru candida.

3 remedii naturale pentru candida

Cele mai multe tratamente medicale pentru candida implică medicamente antifungice și creme topice, care sunt în general eficiente, dar nu pot fi modul ideal de tratament, mai ales dacă se preferă o abordare non-farmacologică. Remediile naturale pentru candida care ameliorează simptomele și accelerează recuperarea sunt disponibile imediat.

 • Oțet de mere.

Oțetul de cidru de mere constă din cidru de mere care a fost fermentat utilizând drojdii active, rezultând unul dintre cele mai populare tonice din lumea sănătății naturale, oferind o varietate de beneficii potențiale pentru sănătate. Un studiu din 2018 a constatat că otetul de cidru de mere ar putea inhiba în mod eficient creșterea de candida albicans, E. coli și stafilococ aureus cultivate în vase Petri. Apple cidru poate fi luată în mai multe moduri. În timp ce poate fi luat direct pe cont propriu, gustul puternic poate fi greu de înghițit. În schimb, ia în considerare garglingul, adăugarea la ceai sau alte băuturi sau amestecarea cu ulei de nucă de cocos.

 • Ulei de cocos.

Uleiul de nucă de cocos provine din carnea de nucă de cocos și, în mod obișnuit, oferă o gamă largă de beneficii pentru sănătate, de la menținerea echilibrului hormonal la susținerea sănătății digestive. Mai multe studii au stabilit de asemenea că uleiul de cocos are proprietăți antifungice. Unele studii sugerează că activitatea sa antifungică este comparabilă cu cea a ketoconazolului, un medicament antifungic comun folosit pentru o varietate de infecții fungice, inclusiv aftoasă. Un studiu de laborator din 2007 a constatat că uleiul de nucă de cocos ar putea ucide în mod eficient mai multe tulpini de candida, inclusiv candida albicans. Studiul a sugerat de asemenea că uleiul de nucă de cocos a fost mai eficace decât fluconazolul, un alt medicament antifungic comun utilizat pentru tratarea infecțiilor cu drojdie. Uleiul de cocos este cel mai eficient împotriva candidei în forma sa cea mai pură. Unele mărci utilizează de fapt amestecuri care combină uleiul de cocos cu alte uleiuri și ingrediente. Deci, căutați 100% ulei de nucă de cocos care este, de preferință, organic.

 • Ulei de arbore de ceai.

Uleiul de arbore de ceai, un ulei esențial derivat din planta melaleuca alternifolia, oferă un miros bogat și o varietate de proprietăți de sănătate, inclusiv tratamentul infecțiilor cutanate și a rănilor. Un studiu din 2003 a constatat că uleiul de arbore de ceai a inhibat efectiv 101 de izolate de candida albicans și 14 izolate de neoformani criptococici. Un studiu ulterior a confirmat că uleiul de arbore de ceai ar putea neutraliza în mod eficient infecțiile cu drojdie rezistente la medicamente după trei săptămâni de tratament.

Luați în considerare utilizarea CandidaSupport

CandidaSupport este un supliment care conține un număr de diferite antifungice și alte substanțe care susțin sistemele dumneavoastră interne în lupta împotriva supraaglomerării candidei. CandidaSupport conține o varietate de antifungice bune care vă vor ajuta să slăbiți creșterea excesivă a candidei. Antifunginii acționează prin interferența cu pereții celulari ai celulelor de drojdie. Iată lista de antifungice pe care CandidaSupport le conține:

 • Acid caprilic.
 • Pau d’arco.
 • Nuc negru.
 • Oregano.
 • Usturoi.
 • Extract de frunze de măsline.

Învățând toate remediile naturale pentru candida împreună cu administrarea CandidaSupport este ceva pe care veți fi fericit în viitor. Dacă sunteți cu adevărat serioși în tratarea simptomelor de candida, faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a începe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>