Cele mai eficiente remedii de sforăit

Sforăitul este cauzat de vibrația aerului în tractul respirator superior. Există multe remedii de sforăit recomandate, dar care sunt cele mai eficiente? Dacă îți plac majoritatea americanilor, probabil că faci un lucru neplăcut în somn – sforăit. Conform unui studiu, 90 de milioane de adulți americani sforăie uneori, iar 37 de milioane de oameni sforăie regulat. În unele cazuri, perturbarea zgomotoasă este doar o supărare pentru colegul lor de pat. Dar pentru mulți alții, sforăitul puternic și frecvent poate fi un semn al unei probleme grave de sănătate precum apneea în somn, așa că este foarte important să vă dați seama cum să opriți sforăitul. Apneea de somn este o afecțiune gravă care implică pauze în respirație în timpul somnului care poate duce apoi la alte probleme, inclusiv cele care implică inima, cum ar fi hipertensiunea arterială. Din fericire, schimbările în stilul de viață ar fi remedii eficiente pentru sforăit care chiar îmbunătățesc sănătatea generală. Așa că diseară, în loc să pierzi somnul peste el, pune problema în pat învățând următoarele remedii de sforăit.

7 remedii sforăitoare

Iată șapte remedii de sforăit care implică modificări ale stilului de viață pentru a reduce sau a opri sforăitul și pentru a îmbunătăți sănătatea generală.

  1. Urmăriți ce mâncați: mese grele înainte de culcare perturbă somnul și vă pot agrava sforăitul. Pentru un somn mai odihnitor, mâncați cina cu cel puțin câteva ore înainte de culcare și bucurați-vă de o gustare târzie a unuia dintre aceste alimente sănătoase pentru somn, dacă veți părea țeapăn.
  2. Pierdeți-vă greutatea: dacă aveți un exces de greutate, angajează-te să mănânci alimente mai sănătoase și lucrează cu un nutriționist pentru a dezvolta o dietă la care te poți lipi. Cu cât puteți reduce mai mult țesutul gras din jurul gâtului, cu atât va fi mai ușor să respirați noaptea.
  3. Implicați-vă în mod regulat: exercițiul te ajută să slăbești, reducând sforăitul, dar întărește și tonusul muscular în întregul corp. Cu cât mușchii sunt mai puternici, cu atât mai bine vor putea să rămână deschiși în timp ce dormiți.
  4. Renunțarea la fumat: Pe lângă faptul că dăunează sănătății generale, fumatul irită căile respiratorii, iar acest lucru poate înrăutăți sforăitul. Dacă o persoană fumează, renunțarea poate să îi ajute să sfâșie mai puțin, dacă este deloc.
  5. Evitarea alcoolului: consumul unei cantități semnificative de alcool relaxează mușchii gâtului. Când acești mușchi se relaxează, sunt mai susceptibili să vibreze. Evitarea alcoolului înainte de culcare poate reduce sau opri sforăitul.
  6. Comutați să dormiți pe partea dvs.: Dormirea pe spate poate provoca blocarea sau îngustarea căilor respiratorii. Dacă observi că sforăie în timp ce dormi pe spate, este timpul să îți schimbi poziția de dormit. Dormitul pe partea ta este recomandat.
  7. Bea mai multă apă: A rămâne hidratat este întotdeauna o idee bună, în special pentru sforăitori. Deshidratarea duce la formarea mucusului în nas, ceea ce te-ar putea sforăi. Este foarte recomandat să bea aproximativ 3,7 litri de apă pentru bărbați și aproximativ 2,7 litri de apă pentru femei.

Care remedii sforăitoare vor funcționa cel mai bine pentru tine?

S-ar putea să vă întrebați: „De unde știți ce remedii pentru sforăit vor funcționa cel mai bine pentru mine?” Cert este că un remediu nu este împotriva altuia. Toate remediile sforăitoare sugerate mai sus s-au dovedit eficiente și sigure. Toate sunt importante și se completează reciproc. În loc să te simți confuz prin diferite remedii sforăitoare, încearcă-le pe toate și urmărește-ți somnul și păstrează un jurnal de somn. Te va ajuta să îți faci o idee mai bună despre modelele și obiceiurile tale de somn.

Un lucru mai important de încercat

Încă un lucru pe care vă sugerăm să încercați este dispozitivul de avansare mandibulară. Acesta poate fi considerat ca fiind unul dintre cele mai rapide remedii pentru sforăit. Dacă limba unei persoane blochează parțial partea din spate a gâtului în timpul somnului, acest lucru poate provoca sforăitul. Un dispozitiv de avansare mandibulară este purtat în gură, pentru a aduce limba înainte, ceea ce poate reduce sforăitul. Există multe dispozitive de avansare mandibulară pe piață, dar marca cea mai recomandată este Air Snore. Air Snore este o combinație naturală de combatere a somnului care implică un dispozitiv de protecție moale din plastic care se modelează în interiorul gurii și o sticlă de ajutor pentru somn scade. Aceste instrumente pot crește calitatea somnului și pot reduce sforăitul.

  • Piesa bucală Air Snore este confortabilă și ușor de utilizat și este, de asemenea, ușor de curățat și fără întreținere. Piesa bucală este, de asemenea, fabricată cu plastic de calitate alimentară.
  • Între timp, picăturile Air Snore conțin uleiuri esențiale naturale și sunt complet sigure pentru a fi aplicate pe piept, gât sau sub nări înainte de culcare.

Dacă suferiți de somn agitat și sforăit, Air Snore este conceput special pentru a vă ajuta să revendicați un somn de noapte mai bun, care vă poate îmbunătăți starea de spirit și sănătatea în general. Atât piesa de gură Air Snore, cât și picăturile pot fi achiziționate numai de pe site-ul principal al producătorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>