Cele mai bune vitamine pentru sănătatea ficatului

Există câteva vitamine esențiale pentru sănătatea ficatului. Când nu puteți obține o cantitate adecvată din dieta dvs., puteți lua în considerare suplimentarea. Ficatul dumneavoastră lucrează constant pentru a filtra sute de toxine din dieta și mediul înconjurător. Pe lângă aceasta, ficatul vă ajută să vă distrugeți alimentele și să furnizați energie altor organe. Pentru a vă ajuta eficient funcția hepatică, asigurați-vă că aveți vitamine esențiale în dieta dumneavoastră. Citește mai departe pentru a afla cele mai bune vitamine pentru sănătatea ficatului.

Iubește-ți ficatul

Cântând în greutate de peste 3 kilograme și mărimea aproximativă a unui fotbal, ficatul dvs. este cel de-al doilea cel mai mare organ din corpul vostru, al doilea doar pe piele. Ficatul conține până la 13% din cantitatea de sânge a organismului și joacă, de asemenea, un rol major în digestie. Responsabil pentru peste 500 de locuri de muncă care vă mențin sănătatea, ficatul este, fără îndoială, cel mai greu organ de lucru din organism. Principalele funcții ale ficatului sunt:

 • Filtrarea tuturor substanțelor ingerate – alimente, alcool, medicamente – pentru nutrienți și toxine, depozitarea substanțelor nutritive sau trimiterea lor în fluxul sanguin și eliminarea substanțelor toxice prin urină sau scaun.
 • Reglarea energiei prin îndepărtarea zahărului din sânge și depozitarea acestuia în glicogen, apoi transformarea acelui glicogen în glucoză. Când scade cantitatea de zahăr din sânge, ficatul eliberează glucoză stocată în sânge pentru a fi folosită de celule.
 • Descompunerea grăsimilor, producerea colesterolului, transformarea excesului de proteine ​​și a carbohidraților și depozitarea acestora în vederea utilizării ulterioare și producerii de bilă, prin care se realizează produse din deșeuri și toxine din organism.
 • Furnizarea de sânge în timpul dezvoltării fetale și reciclarea sângelui în corpurile adulte. De asemenea, sparge celulele sanguine deteriorate și vechi și ajută la eliberarea proteinelor plasmatice care sunt esențiale pentru coagularea sângelui.

Tulburările hepatice și afecțiunile hepatice pot avea efecte profunde asupra sănătății generale, astfel încât menținerea ficatului în formă de vârf este extrem de importantă. Cateva deficiente de vitamina au fost implicate in boli ale ficatului. Prin urmare, vitaminele esențiale pentru sănătatea ficatului trebuie să fie prezente în dieta zilnică.

Cele mai importante vitamine pentru sănătatea ficatului

În continuare este o listă cu cele mai importante vitamine pentru sănătatea ficatului:

 • Vitamina A.

Vitamina A funcționează mai bine atunci când este în tandem cu fier decât vitamina A sau fier în monoterapie. Vitamina A și deficiențele de fier sunt printre cele mai frecvente deficiențe nutriționale din întreaga lume. Vitamina A poate duce la scăderea nivelului de fier și poate conduce la anemie, iar scăderea nivelului de fier poate duce la scăderea nivelurilor de vitamină A în ficat.

 • vitamine complexe B.

Acestea includ vitamina B12, care este implicată în producerea metioninei aminoacide, care la rândul ei este transformată într-un compus specific utilizat în tratamentul bolii hepatice. B12 se crede a fi singura vitamina solubila in apa care poate fi stocata in ficat.

 • Vitamina D.

Cercetatorii au stabilit ca mai mult de 90 la suta dintre pacientii cu boala hepatica cronica sufera de o deficienta de vitamina D intr-un anumit grad sau altul.

 • Vitamina E.

Vitamina E are câteva beneficii pentru a oferi o persoană cu afecțiuni hepatice. Totuși, nu o luați excesiv. În doze mari, vitamina E poate dilua sângele și poate cauza sângerare.

Liver Support Plus: un supliment cu vitamine pentru sănătatea ficatului

Ca și în cazul oricărui organ, menținerea unui ficat sănătoasă începe cu o nutriție adecvată. În partea de sus a listei sunt alimente antiinflamatorii, cum ar fi verde cu frunze; fructe bogate în antioxidanți, cum ar fi boabe și pepeni; ulei de nucă de cocos, care ajută la protejarea ficatului împotriva deteriorării radicalilor liberi; și miere brută produsă local care nu este rafinată sau încălzită. Uneori, regimul nostru standard nu este suficient pentru sănătatea ficatului nostru, cum ar fi atunci când ficatul a fost deteriorat. Acesta este momentul pentru a mări ceea ce mâncăm cu un supliment cunoscut pentru a susține sănătatea ficatului. Liver Support Plus este suportul natural de care aveți nevoie pentru a ajuta o funcție hepatică sănătoasă. Liver Support Plus este un supliment de înaltă calitate care vă oferă cele mai bune vitamine pentru sănătatea ficatului. Acest supliment conține, de asemenea, minerale esențiale necesare pentru a menține sănătatea ficatului. Liver Support Plus utilizează toate ingredientele naturale folosite pentru a promova o funcție hepatică sănătoasă. De asemenea, este foarte bogat în antioxidanți. Acești antioxidanți ajută la susținerea funcțiilor sănătoase ale corpului. Principalele ingrediente ale Liver Support Plus sunt:

 • Rădăcină de sfecla.
 • Creierul de lapte.
 • Yarrow.
 • Extract de anghinare.
 • Rădăcină de cicoare.
 • Păpădie.
 • Extract de chinca piedrea.

Pentru a obține autenticul Liver Support Plus, vizitați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>