Cele mai bune suplimente pentru o creștere mai rapidă a părului

Aici vrem să vă ajutăm să găsiți cele mai bune suplimente pentru o creștere mai rapidă a părului. Suplimentele furnizează corpului dvs. nutrienții specifici necesari unui păr mai sănătos. La fel ca corpurile noastre, firele noastre necesită substanțe nutritive pentru a crește puternic. Există multiple cauze ale căderii părului, iar atunci când vi se întâmplă, poate fi frustrant să vă dați seama cel mai bun curs de acțiune și cele mai bune suplimente pentru o creștere mai rapidă a părului. Am discutat cu experți pentru a ajuta la demitificarea acestui subiect. Ambii sunt de acord că nu există un tratament „unic-potrivit pentru toate” pentru căderea părului, iar cel mai bun plan poate include o combinație de adăugare de suplimente și ajustarea dietei pentru a vă asigura că include dozele adecvate de nutrienți esențiali precum fierul.

Ce este un supliment pentru creșterea părului?

De multe ori, nu putem obține toți nutrienții de care organismul nostru are nevoie doar prin alimente. Aici apar suplimente. Suplimentele pentru creșterea părului sunt concepute special pentru a include exact ceea ce corpul dvs. are nevoie pentru o creștere mai rapidă a părului. Suplimentele pentru o creștere mai rapidă a părului sunt frecvent recomandate de medici, dermatologi și coafuri, deoarece acestea pot ajuta în mod natural să reducă pierderea părului, să îngroașe fiecare fir de păr, să promoveze creșterea părului și chiar să îmbunătățească starea pielii și a unghiilor. Combinați suplimentele pentru creșterea părului cu stilul de viață sănătos pentru a vedea rezultate mai semnificative în mai puțin timp. Luând măsuri pentru a vă îmbunătăți dieta, a mânca mai mult pește, a bea mai multă apă, reducerea consumului de instrumente fierbinți vă va face părul să crească mai repede, mai lung și mai puternic în cel mai scurt timp.

Care sunt cele mai bune suplimente pentru o creștere mai rapidă a părului?

Ceea ce mănânci nu afectează doar corpul tău la interior, ci și exteriorul, care include sănătatea părului. Unele dovezi sugerează că anumite suplimente pot ajuta la îmbunătățirea creșterii părului. Suplimentele pentru o creștere mai rapidă a părului includ biotină, zinc și fier.

  • Biotina.

Biotina este unul dintre grupurile de vitamine cunoscute sub numele de „vitaminele B”. În acest grup este inclusă vitamina B-12, care ajută la deficiențele de fier, precum și la alte lucruri bune. Această categorie de powerhouse face multe lucruri bune pentru corpul uman, dar una dintre cele mai cunoscute este tratarea căderilor de păr. Alte utilizări ale acestui grup de vitamine de către organism includ producerea de sânge roșu și prin care oxigenul și alți nutrienți sunt livrați rădăcinilor părului la nivelul scalpului.

  • Zinc.

Părul are nevoie de zinc pentru a crește și pentru ca rădăcinile să se repare. De asemenea, menține glandele care produc uleiul din jurul bazei de păr funcționând așa cum ar trebui. Puteți încerca suplimente de zinc cu cupru pentru rezultate mai bune.

  • Fier.

Fierul este o componentă necesară în creșterea sau re-creșterea părului subțire. Acest element face parte din machiajul globulelor roșii care transportă oxigen și alți nutrienți la rădăcina părului. Dacă părul este subnutrit, acesta va rămâne adormit sau va cădea. Acest tip de cădere a părului (pierderea deficitului de fier) ​​poate fi inversat prin luarea suplimentelor de fier sau consumul de alimente bogate în fier.

Suplimentele pentru creșterea mai rapidă a părului funcționează cu adevărat?

Dacă ați fost diagnosticat cu o deficiență într-o anumită vitamină, minerală sau nutrienți, atunci suplimentele de creștere a părului vor avea un efect notabil asupra creșterii sau creșterii părului. Între timp, este întotdeauna important să menținem o dietă sănătoasă și echilibrată. Trebuie să vă asigurați întotdeauna că mâncați bine și veți primi aportul zilnic recomandat de vitamine și nutrienți.

Cât durează pentru a vedea rezultatele?

Celulele de păr cresc incredibil de rapid, dar, deoarece părul este un țesut non-vital, orice deficiență se va prezenta mai întâi ca vărsare excesivă. În cazul în care căderea părului este rezultatul deficienței de vitamine sau minerale, suplimentele pot face astfel o lume bună. Datorită naturii ciclului de creștere a părului, de obicei, veți începe să vedeți rezultate în 6 până la 12 săptămâni. Dacă doriți rezultate mai rapide, puteți lua în considerare luarea Propecia – un medicament pe bază de rețetă pentru a trata pierderea părului. Propecia are un palmares dovedit de succes în a ajuta oamenii să oprească avansarea retragerilor de hairline, pierzând prematur părul din cauza afecțiunilor genetice, celor care suferă de alopecie și o gamă largă de afecțiuni. FDA a primit o ștampilă de aprobare din 1997 de către FDA și a fost complet aprobată ca un medicament legitim pentru prevenirea și repararea căderii de păr. Obțineți informații mai complete despre Propecia făcând clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>