Cele mai bune suplimente pentru menopauză

Cu atât de multe suplimente pentru menopauză pe piață, rămâne întrebarea: Care este cel mai bun tip pentru tine? Multe femei vor experimenta menopauză. Cu această etapă, însă, se adaugă și o serie de simptome, inclusiv bufeuri, insomnie, o schimbare a antrenării sexuale, transpirații nocturne și schimbări de dispoziție. Pentru a facilita aceste simptome, există o serie de opțiuni care vă pot ajuta, inclusiv suplimente pentru menopauză.

Suplimente naturale pentru menopauză

Simptomele menopauzei pot fi o sursă de durere și disconfort. Din fericire, există mai multe opțiuni pentru a ajuta la gestionarea simptomelor nedorite și adaptarea la această fază a vieții tale. Nu numai că unele dintre cele mai bune suplimente pentru menopauză sunt complet naturale, ci îți scad de fapt riscul de a dezvolta afecțiuni cronice. Prin încorporarea suplimentelor naturale pentru menopauză în regimul dvs. zilnic, puteți ameliora simptomele asociate, protejându-vă, de asemenea, sănătatea pe termen lung. Iată patru opțiuni populare de suplimente naturale pentru menopauză:

  • Fitoestrogenii.

Fitoestrogenii sunt compuși chimici aflați în mod natural în plante – compuși care acționează atât ca estrogenul, cât și afectează estrogenul propriu al organismului, atunci când sunt ingerati. Cercetările arată că fitoestrogenii pot reduce simptomele menopauzei, inclusiv bufeuri și transpirații nocturne, anxietate și alte probleme de dispoziție și dificultăți cognitive, inclusiv memorie slabă și lipsa de concentrare.

  • Trifoi roșu.

O izoflavonă extrasă din planta trifoiului roșu, studiile arată că acest supliment poate reduce bufeurile și transpirațiile de noapte. Există, de asemenea, dovezi care sugerează că trifoiul roșu poate avea efecte anti-anxietate, contribuind la reducerea stresului și la promovarea relaxării. Din acest motiv, trifoiul roșu poate ajuta și la somn.

  • Vitamina E.

Vitamina E este un puternic antioxidant și poate ajuta la scăderea inflamației. De asemenea, vitamina E poate contribui la reducerea stresului și a riscului de depresie, precum și la protecția inimii și a creierului. Cercetările sugerează, de asemenea, Vitamina E poate ajuta femeile aflate la menopauză cu bufeuri și transpirații nocturne.

  • Progesteronul.

Suplimentul cu progesteron este conceput pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor menopauzei, pentru a reduce semnele îmbătrânirii pielii și pentru a preveni pierderea osoasă care ar putea duce la osteoporoză. Suplimentul de progesteron este disponibil la tejghea și preparat cu progesteron pe bază de plante naturale derivat fie din soia, fie din yam sălbatic. Poate apărea sub formă de pastile, creme și geluri.

Cele mai recomandate suplimente naturale pentru menopauză

Considerăm că progesteronul este unul dintre cele mai importante suplimente pentru menopauză. Există concepții greșite cu privire la progesteron. Ani de zile s-a crezut că este un simplu hormon sexual. Cu toate acestea, cercetările au arătat că progesteronul este vital pentru femeile de toate vârstele. Nivelurile scăzute de progesteron pot cauza probleme în timpul premenopauzei, perimenopauzei și postmenopauzei. Și suplimentul de progesteron este un tratament popular, fără vânzare, care ajută la refacerea echilibrului hormonal. Spre deosebire de alți hormoni, cercetările au descoperit că progesteronul este livrat corpului mai optim atunci când este aplicat pe piele în loc să fie luat pe cale orală. Așadar, dacă intenționați să cumpărați un supliment de progesteron, luați în considerare să alegeți unul care vine sub formă de cremă. Dacă nu aveți idee deloc despre cea mai bună cremă de progesteron pentru a cumpăra, atunci vă recomandăm Proferia – o cremă naturală de progesteron de înaltă calitate. Mai multe informații despre Proferia, faceți clic mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>