Cele mai bune suplimente pentru ficatul gras

Studiile sugerează că anumite suplimente pentru ficat gras pot ajuta la reducerea grăsimii hepatice și la scăderea riscului de progresie a bolii hepatice. Cei mai mulți dintre voi care ați dat peste acest articol sunt probabil conștienți de ceea ce este un ficat gras, după toate probabil este ceea ce v-a adus pe această pagină. Un ficat gras este, în esență, o problemă de sănătate care stă la baza și există multe cauze și multe modalități de tratare a acesteia. Una dintre aceste modalități este prin luarea suplimentelor. Aici vă vom ghida pentru a găsi cele mai bune suplimente pentru ficatul gras.

Ce este ficatul gras?

Un ficat gras se intampla atunci cand exista o cantitate prea mare de grasime in celulele hepatice. Desigur, este normal ca oamenii să aibă puțină grăsime în celulele hepatice, ficatul tău este considerat a fi gras dacă există mai mult de 5% grăsimi în ficat. Mulți oameni presupun adesea că alcoolul este responsabil pentru un rinichi eșuat, precum și pentru ficatul gras. În timp ce acest lucru poate fi cazul, nu este întotdeauna cauza și poate fi cauzată de mulți factori, în special stilul de viață. Există multe condiții în care există un ficat gras și acestea se încadrează în categoria numită “boală hepatică nealcoolică grasă”. În țările occidentale, aceasta este de fapt cea mai frecventă afecțiune hepatică atât la adulți, cât și la copii. Prima etapă a acestei boli este cunoscută sub denumirea de boală hepatică nealcoolică grasă și, în stadiile inițiale, este reversibilă. Cu toate acestea, nu este adesea diagnosticat. În cele din urmă, boala ficatului gras non-alcoolic se poate transforma în condiții hepatice mai grave. Boala ficatului gras este, de asemenea, legată de alte boli, cum ar fi diabetul de tip 2, afecțiunile renale și bolile de inimă.

Simptome grave ale ficatului

Există mai multe semne și simptome de ficat gras, deși nu toate acestea pot fi prezente. De fapt, este posibil să nu realizați că aveți ficat gras.

 • Oboseală și slăbiciune.
 • Durere ușoară sau plinătate în zona abdominală dreaptă sau centrală.
 • Niveluri crescute ale enzimelor hepatice.
 • Niveluri crescute de insulină.
 • Niveluri crescute ale trigliceridelor.

Dacă ficatul gras progresează până la o situație hepatică mai gravă, se pot dezvolta următoarele simptome:

 • Pierderea poftei de mâncare.
 • Greață și vărsături.
 • Dureri abdominale moderate până la severe.
 • Galbenirea ochilor și a pielii.

Este important să consumați suplimente pentru ficat gras, pentru a inversa stadiul bolii hepatice. Suplimentele potrivite vor ajuta de asemenea la prevenirea unei afecțiuni hepatice mai grave.

Cum să tratați ficatul gras: suplimente pentru ficat gras

Cel mai bun tratament pentru boala hepatică grasă, fie că este vorba de alcool sau nu, este de a lucra spre o greutate sănătoasă prin dietă și exerciții fizice. În general, alimentele care duc la distrugerea celulelor, fac mai ușor pentru organismul dumneavoastră să utilizeze insulină, sau inflamația mai mică poate ajuta inversarea stării. De asemenea, este foarte necesar să luați suplimente pentru ficat gras. Oamenii de stiinta au descoperit ca anumite suplimente sunt cu adevarat bune pentru ficat. Cu toate acestea, luarea a mai mult de un supliment nu este o idee interesantă pentru majoritatea oamenilor. Cu siguranta doriti un supliment all-in-one care include tot ce este necesar pentru a face fata problemelor hepatice, in special a ficatului gras. Din fericire, un astfel de supliment all-in-one există cu adevărat. Este Liver Support Plus! Liver Support Plus este o gamă sinergică de extracte din plante care îmbunătățesc funcția hepatică. Ingrediente esentiale ajuta la detoxifiere si alte procese vitale ale unui ficat sanatos. Aceste ingrediente includ:

 • Rădăcină de sfecla.
 • Creierul de lapte.
 • Extract de anghinare.
 • Yarrow.
 • Extract de chinca piedrea.
 • Rădăcină de cicoare.
 • Păpădie.

Liver Support Plus nu poate fi conceput special pentru a trata ficatul gras, dar este unul dintre cele mai bune suplimente pentru ficatul gras! Pentru a vă susține ficatul, Liver Support Plus este ceea ce aveți cu adevărat nevoie. Puteți afla mai multe informații despre Liver Support Plus accesând site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>