Cele mai bune suplimente hepatice pentru alcoolici

Luând în considerare administrarea unui supliment pentru a trata boala hepatică legată de alcool? Ei bine, citiți acest articol pentru a afla cele mai bune suplimente hepatice pentru alcoolici. Boala hepatică legată de alcool include trei condiții: ficat gras, hepatită alcoolică și ciroză. O băutură proastă timp de câteva zile poate duce la ficatul gras – cea mai veche etapă de boală hepatică alcoolică. Ficatul gras este marcat de o acumulare excesiva de grasime in interiorul celulelor hepatice. Consumul puternic pentru perioade mai lungi poate duce la o boală mai severă și potențial letală, hepatită alcoolică – o inflamație a ficatului. Dacă băutura continuă, această inflamație duce în cele din urmă la ciroza alcoolică, în care celulele hepatice sănătoase sunt înlocuite cu țesut cicatricial, lăsând ficatul incapabil să-și îndeplinească funcțiile vitale. Unele suplimente hepatice pentru alcoolici pot preveni afecțiuni letale. Cu toate acestea, administrarea de suplimente nu este suficientă. De asemenea, trebuie să trăiți un stil de viață mai sănătos și să limitați consumul de alcool. Dacă este necesar, opriți băutul.

Ingredientele superioare ale suplimentelor pentru alcool

Multe dintre suplimentele pentru alcoolice conțin o combinație de trei ingrediente pe bază de plante:

 • Creierul de lapte.

Creierul de lapte a fost utilizat pe scară largă în tratamentele tradiționale pe bază de plante pentru a susține funcția hepatică. Un derivat de ciulin de lapte se numește silymarin. Studiile arată că silymarin are efecte pozitive în susținerea ficatului din cauza stresului oxidativ.

 • frunze de anghinare.

Anghinarea este o formă naturală de antioxidant. Extractul de arțocu a arătat în mare măsură că oferă beneficii sănătății ficatului și că acest lucru a fost demonstrat prin studiile și studiile clinice în curs de desfășurare.

 • Radacina de papadie.

Rădăcina de păpădie oferă suport pentru efectele adverse ale stresului oxidativ, care este adesea legată de citările disconfortului hepatic. Rădăcina de păpădie are un efect colectiv, ușor, dar pozitiv, asupra ficatului. Acestea sunt trei mari ingrediente necesare pentru prevenirea bolilor hepatice, în special la alcoolici. Cu toate acestea, unii oameni de știință au concluzionat că combinația de cremă de lapte, frunză de anghinare și rădăcină de păpădie nu este încă suficient de puternică pentru a ajuta alcoolicii să prevină și să inverseze leziunile hepatice. Cele mai bune suplimente hepatice pentru alcoolici trebuie să conțină câteva ingrediente naturale suplimentare.

Cele mai bune suplimente hepatice pentru alcoolici

Liver Support Plus este unul dintre cele mai bune suplimente hepatice pentru alcoolici. Mulți oameni consideră că Liver Support Plus este cel mai bun! Liver Support Plus este un supliment natural pe bază de plante pentru o mai bună sănătate a ficatului și oferă suportul pe care ficatul trebuie să îl facă întotdeauna în mod optim. Liver Support Plus are o formulă exclusivă, cu un amestec unic de șapte ingrediente naturale. Acestea includ ciulin de lapte, frunză de anghinare, rădăcină de păpădie, rădăcină de cicoare, șarpe de zahăr, sfeclă roșie și extract de chinca piedrea, care se dovedesc a preveni și inversa leziunile hepatice.

 • Rădăcină de cicoare.

Rădăcina de rădăcină ajută la curățarea sângelui. Este bogat in antioxidanti naturali si sugereaza sa contribuie la sprijinirea starii functiei hepatice si a sanatatii.

 • Yarrow.

Șobolanul susține funcția hepatică mai sănătoasă. Într-un studiu recent, șerpuitul a arătat posibilele beneficii naturale ale funcției hepatice prin creșterea ușoară a activității coleretice, care este procesul de secreție a bilei din ficat.

 • Sfecla.

Sfeclă roșie este cunoscută pentru proprietățile sale puternice antioxidante, ajutând organismul să susțină efectele adverse ale radicalilor liberi. Sfeclă roșie promovează, de asemenea, un răspuns inflamator natural și sănătos.

 • extract de Chanca piedra.

Chanca piedra este cunoscut în întreaga China pentru capacitatea sa de a ajuta la îmbunătățirea sănătății generale a ficatului. Este utilizat în comunitatea naturală de remediere pentru a promova funcția hepatică sănătoasă.

Cuvintele finale

Vă place să vă bucurați de o băutură alcoolică ocazională? Dacă răspunsul este da, există o șansă ca corpul tău să facă niște reacții chimice uimitoare pentru a transforma substanța altfel otrăvitoare în euforie, apoi într-un sentiment de moarte caldă și transpirată în dimineața următoare. Dar gândirea despre posibilele leziuni hepatice este o astfel de bummer atunci când încearcă doar să se relaxeze după o zi lungă la locul de muncă, o dimineață lungă la locul de muncă, sau câteva săptămâni de șomaj. Ceea ce majoritatea oamenilor nu-și dau seama este că, după o noapte de consum de alcool, un supliment natural numit Liver Support Plus vă poate ajuta să vă protejați ficatul împotriva daunelor. Fiind unul dintre cele mai bune suplimente hepatice pentru alcoolici, Liver Support Plus oferă următoarele beneficii:

 • Protejarea ficatului de substanțe chimice și toxine dăunătoare din alcool.
 • Ajutați la prevenirea mahmureliilor și a arsurilor la stomac.
 • Asigurați-vă că sistemul dvs. digestiv funcționează bine.
 • Menținerea unui ficat sănătos prin creșterea circulației sângelui și prevenirea apariției toxinelor în ficat.

Indiferent dacă sunteți sau nu alcoolic, dacă sunteți serios în ceea ce privește menținerea sănătății ficatului, luați în mod regulat Liver Support Plus. Trebuie să luați 2 capsule din acest supliment de ficat în fiecare zi! Pentru mai multe informații despre suplimentul de ficat pentru alcoolici, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>