Cele mai bune substanțe nutritive și vitamine pentru tratamentul căderii părului

Alimentația slabă este un factor major al căderii părului. Aici veți găsi cele mai importante substanțe nutritive și vitamine pentru tratamentul pierderii părului. Aspectul părului joacă un rol important în aspectul fizic al oamenilor și al percepției de sine, astfel încât poate fi devastatoare pentru a experimenta pierderea părului, mai ales când nu pare să existe nimic despre el. Dar știați că există substanțe nutritive și vitamine pentru tratamentul căderea părului?

Nutrienti si vitamine pentru tratamentul pierderii parului

Mai jos sunt substanțele nutritive și vitaminele care sunt foarte importante pentru creșterea părului:

  • Zinc.

Zincul joaca un rol important in cresterea si repararea tesuturilor de par. De asemenea, ajută la menținerea glandelor de ulei în jurul foliculilor care funcționează corect. Căderea părului este un simptom comun al deficienței de zinc. Studiile arată că suplimentele de zinc reduc pierderea parului datorată deficienței de zinc.

  • Fier.

Fierul ajută celulele roșii să transporte oxigen în celulele voastre. Acest lucru îl face un mineral important pentru multe funcții ale corpului, inclusiv creșterea părului. Deficiența de fier, care provoacă anemie, este o cauză majoră a căderii părului. Este mai frecvent la femei. Alimentele bogate în fier includ scoici, stridii, ouă, carne roșie, spanac și linte.

  • Complexul de vitamina B.

Corpul dvs. produce complex de vitamina B în intestine și se găsește și în alimente cum ar fi legumele cu frunze verzi, nuci și gălbenușurile de ou. Deficitul de vitamina B-complex poate provoca pierderea părului. Complexul complex de vitamina B promovează creșterea părului prin reînnoirea foliculilor de păr care sunt deja în creștere. Suplimentele complexe cu vitamina B în dieta ta pot avea ca rezultat un păr mai gros, mai plin și mai sănătos.

  • Vitamina C.

Vitamina C este o vitamină solubilă în apă cu proprietăți antioxidante. Vitamina C este importantă pentru producerea unei proteine ​​esențiale numite colagen, care reprezintă aproximativ o treime din corpul dumneavoastră, inclusiv piele, ligamente și păr. Ca antioxidant, vitamina C ajută la protejarea împotriva daunelor pe care radicalii liberi le pot provoca țesuturilor corporale. Radicalii liberi pot deteriora părul, făcându-l fragili și slabi. Părul uscat și despicat datorită deficienței vitaminei C poate duce la pierderea părului sau la eliminarea excesivă a părului.

  • Vitamina E.

Similar vitaminei C, vitamina E este un antioxidant care poate preveni stresul oxidativ. Într-un studiu, persoanele cu căderea părului au înregistrat o creștere de 34,5% a creșterii părului după suplimentarea cu vitamina E timp de 8 luni. Grupul placebo a înregistrat o creștere de numai 0,1%. Semințe de floarea-soarelui, migdale, spanac și avocado sunt toate surse bune de vitamina E.

Ai nevoie de supliment pentru căderea părului?

Alimentele naturale reprezintă sursa bună de nutrienți și vitamine. Cu toate acestea, dacă nu reușiți să obțineți suficienți nutrienți și vitamine în dieta dvs., suplimentele pot fi foarte utile. De fapt, suplimentele funcționează cel mai bine la persoanele care au deja deficiențe nutriționale și vitamine. Și HarVokse este suplimentul cel mai recomandat de luat, deoarece acest produs conține substanțe nutritive și vitamine vitale pentru tratamentul pierderii părului. HarVokse conține complexul de vitamină B, vitamina C, vitamina E și gluconatul de zinc. Acest produs de păr a fost formulat folosind ingrediente exotice și naturale pentru a asigura beneficii maxime și aceste ingrediente includ aminoacizi, extracte de semințe de struguri, extract de ceai verde, extract de boabe de cafea verde, centella asiatica, polizaharide marine, dan beberapa lainnya. Există o mulțime de beneficii care pot fi obținute prin utilizarea HarVokse pentru tratamentul pierderii părului și acestea includ:

  • Acest supliment protejează scalpul de orice rău exterioară, cum ar fi radicalii liberi, care pot provoca părul înrăutățitor și, în cele din urmă, baldarea.
  • Cel mai bun lucru cu privire la acest tratament pentru par este acela că este potrivit pentru toate tipurile de păr. Deci, indiferent de originea, culoarea părului, lungimea sau textura, puteți obține același număr de rezultate eficiente din acest produs.
  • Harvokse este creat din toate produsele naturale, ceea ce nu numai că garantează rezultate rapide și eficiente, dar și utilizarea produsului fără a avea efecte secundare.
  • Este un produs unic, deoarece funcționează pe două niveluri diferite de protecție și întărire a părului, încurajând în același timp regrowth în zonele de subțiere.

Harvokse oferă toate substanțele nutritive și vitamine necesare pentru tratamentul părului. Acest produs poate fi utilizat de către bărbați și femei, cu orice tip de păr și, prin urmare, este potrivit pentru toată lumea. Dacă sunteți interesat să cumpărați și să utilizați HarVokse, vizitați site-ul oficial pentru obținerea celor mai bune oferte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>