Cele mai bune sfaturi pentru prevenirea psoriazisului

Protecția împotriva psoriazisului impune persoanelor cu această afecțiune să ia medicamente sau să identifice și să evite orice declanșatoare de psoriazis. Psoriazisul este o afecțiune a pielii autoimune pe termen lung. Nu există nici un tratament, dar oamenii pot folosi tratamente medicale, remedii acasă și schimbări de stil de viață pentru a preveni psoriazisul și a reduce simptomele acestora. Acest articol discută sfaturile de prevenire a psoriazisului care pot ajuta oamenii să restrângă episoadele de psoriazis și să atenueze severitatea simptomelor lor.

Simptomele psoriazisului

Simptomele psoriazisului pot varia de la o persoană la alta. Unele dintre cele mai frecvente simptome includ:

  • Pateuri roșii de piele acoperite cu cântare strălucitoare.
  • Piele uscată, crăpată, care poate sângera.
  • O senzație de mâncărime, inflamare sau arsură la nivelul pielii.
  • Unghii dense, neuniforme sau cu nervuri.
  • Articulații rigide și umflate.

Simptomele psoriazisului pot să vină și să meargă, nu există nici un remediu pentru această afecțiune. Dar prevenirea psoriazisului poate funcționa și vă cere să evitați declanșatoarele cunoscute. Psoriazisul declanșează variază de la persoană la persoană. Deci, este important să identificați factorii specifici care vă fac rău simptomele și care ajută la ameliorarea acestora. Citiți mai jos pentru a afla cele mai bune sfaturi de prevenire a psoriazisului.

Prevenirea psoriazisului: schimbări ale stilului de viață

Da, vă puteți ajuta să controlați simptomele psoriazisului schimbând rutina zilnică. Cheia prevenirii psoriazisului este de fapt schimbări ale stilului de viață. Iată câteva modificări ale stilului de viață care vă pot ajuta să ușurați și să preveniți apariția psoriazisului.

  • Gestionați stresul.

Există o legătură clară între psoriazis și stres, până la 78% dintre persoanele cu psoriazis crezând că stresul agravează starea lor. Acesta poate fi, de asemenea, un cerc vicios, cu erupții de psoriazis care se adaugă nivelurilor dvs. de stres. Un mod simplu (și practic gratuit) de a gestiona stresul? Meditaţie. Studiile au dovedit că meditația poate ușura stresul și poate atenua anxietatea.

  • Faceți exerciții aerobice.

Aruncarea câtorva lovituri la clasă de box sau lovirea traseului poate fi ultimul lucru pe care doriți să-l faceți atunci când aveți psoriazis, dar cercetările arată că exercițiul, în special cel aerobic, poate atenua stresul și simptomele stării pielii. Montarea în exercițiu aerobic poate fi la fel de simplă ca scurgerea prin câteva secvențe în clasa de yoga sau dansul la un antrenament video. Oricum, rezultatele sunt extrem de benefice în calmarea stresului și anxietății legate de psoriazis.

  • Nu vă supraponderali.

Persoanele supraponderale sau obezi au o șansă mai mare de a suferi psoriazis, iar simptomele lor au tendința de a se agrava. Studiile sugerează că pielea dvs. poate deveni mai bună dacă aruncați kilograme în plus. Aceasta se poate datora faptului că celulele grase fac anumite proteine ​​care pot declanșa inflamații și pot face starea mai rău. S-ar putea să mănânci porții mai mici, să limitezi carbohidrații sau grăsimea sau să urmezi o combinație de strategii de dietă recomandate de medicul tău.

  • Nu supradoza pe alimente nesănătoase.

Efectele mici (mâncarea mai multor legume, comercializarea pâinii albe și a orezului pentru cerealele integrale, eliminarea alimentelor prelucrate) vă pot îmbunătăți sănătatea prin psoriazis. Monitorizați și cantitatea de alcool pe care o beți. Prea multe pot face psoriazisul mai rău, mai ales dacă ești bărbat.

  • Nu uscați.

Menținerea pielii hidratate este o măsură vitală de prevenire a psoriazisului. Pielea uscată poate declanșa episoade de psoriazis. De asemenea, poate face ca scalarea pielii să fie mai severă și să provoace fisuri și sângerări ale pielii. Revitol Dermasis Psoriasis Cream este cel mai bun produs de îngrijire a pielii pentru hidratarea pielii. Această cremă conține melaleuca alternifolia, un ingredient natural care poate opri pielea iritată și mâncărimea, scalarea și degresarea de control, precum și hidratarea și hidratarea pielii. Cel mai bun moment pentru a aplica Revitol Dermasis Psoriasis Cream este după un duș sau o baie sau după spălarea mâinilor.

Cuvintele finale

Prevenirea psoriazisului nu se referă la administrarea de medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală și la păstrarea atentă a vremii, dar este vorba mai mult despre modificările stilului de viață. Ar trebui să controlați nivelul de stres și alte declanșatoare, inclusiv cele de pe placa dvs. Meditația, exercițiile aerobice, o dietă sănătoasă cu multe fructe și legume și Revitol Dermasis Psoriasis Cream sunt idei bune pentru toată lumea. Faceți clic mai jos dacă doriți să aflați mai multe despre prevenirea psoriazisului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>