Cele mai bune sfaturi pentru prevenirea căderilor de păr

Fiecare tip vrea să știe despre prevenirea căderilor de păr, deoarece se estimează că aproximativ două treimi din bărbați vor începe să își piardă părul până la mijlocul anilor 30 de ani. A merge chel este o preocupare comună pentru mulți tipi. În timp ce unii bărbați ar putea să îmbrățișeze schimbarea și să-și radă capul, alții pot căuta tratamente pentru a încetini căderea părului. Dar ceva funcționează de fapt? Deși nu există o poțiune magică care să vă ajute, există câteva sfaturi de prevenire a căderilor de păr care pot funcționa cu adevărat.

4 sfaturi pentru prevenirea căderilor de păr

Există multe lucruri pe care le puteți face pentru a încetini sau a preveni căderea părului. Iată cele mai importante sfaturi pentru prevenirea căderilor de păr:

 • Minimizați stresul.

Stresul este unul dintre cei mai mari vinovați din spatele căderii părului. Stresul poate determina părul să nu mai crească și să provoace vărsare excesivă. De asemenea, poate provoca un răspuns autoimun în cazul în care sistemul imunitar al corpului atacă foliculii de păr, ceea ce duce la pierderea părului. Modul în care vă reduceți stresul depinde de dvs., deoarece diferă de la o persoană la alta. Puteți începe prin a vă odihni constant, a face exerciții frecvente, a mânca sănătos, a rămâne hidratat și a evita fumatul, drogurile și alcoolul.

 • Tăiați obiceiurile proaste.

Multe dintre lucrurile pe care le faceți de rutină ar putea contribui la pierderea părului. Luați în considerare aceste mari dimensiuni: Nu șamponează suficient sau șamponează prea des. De două ori pe săptămână ar trebui să fie suficient, cu un șampon specializat pentru subțierea părului. Clătește și condiționează zilnic. Dieta slabă poate contribui și la căderea părului. Ar trebui să consumi o dietă bogată în uleiuri, proteine ​​și nutrienți pentru a-ți hrăni corpul și scalpul. În cele din urmă, fumatul și alcoolul agravează căderea părului. În timp ce ar putea părea că calmează stresul, acestea restricționează de fapt vasele de sânge, reducând astfel circulația și fluxul de sânge către foliculi.

 • Încercați masajul scalpului.

Unele studii au sugerat că masajul scalpului are potențialul de a crește densitatea părului prin îmbunătățirea circulației sângelui către scalp și foliculii de păr, precum și creșterea activității genelor cunoscute pentru a promova creșterea părului. Un beneficiu suplimentar este că masajul ajută la scăderea nivelului de stres, un alt factor legat de căderea părului.

 • Evitați dușurile calde.

Dușurile excesiv de fierbinți pot provoca leziuni ale scalpului prin îndepărtarea acestuia de uleiurile esențiale care ajută la protejarea acestuia, provocând uscăciune și inflamație. Nu există dovezi directe că dușurile fierbinți duc la pierderea părului, dar unii cred că inflamația scalpului poate duce la miniaturizarea foliculilor și subțierea părului.

Un alt sfat de prevenire a căderilor de păr: medicația pe bază de rețetă

Considerând medicația pe bază de rețetă este un alt sfat important pentru prevenirea căderii de păr. Propecia este medicamentul aprobat clinic pentru tratarea și prevenirea căderii părului. Propecia acționează prin inhibarea hormonului dihidrotestosteron, ceea ce face ca foliculii de păr să se micșoreze și, în cele din urmă, să cadă. Acest tratament poate duce, de asemenea, la o recădere a părului. Beneficiile Propecia:

 • Preveniți căderea prematură a părului.
 • Regrow părul pierdut în mod natural.
 • Recâștigați-vă respectul de sine.
 • Promovați un păr mai sănătos și mai puternic.
 • Reparați foliculii de păr deteriorați.
 • Împiedicați ca o linie de păr să se schimbe.
 • Controlează nivelul hormonului dihidrotestosteron în zona scalpului.

Nu există niciun medicament care să poată pretinde vindecarea completă a căderii părului, dar Propecia are un palmares dovedit de succes în a ajuta oamenii să oprească avansarea afecțiunilor în retragere, să piardă prematur din cauza condițiilor genetice, a celor care suferă de alopecie și o gamă largă de afecțiuni. . FOP a primit o ștampilă de aprobare în 1997 de către FDA și a fost complet aprobată ca medicament legitim pentru prevenirea și repararea căderii de păr. Dacă sunteți cu adevărat serios în ceea ce privește prevenirea căderilor de păr, trebuie să implicați utilizarea Propecia. Faceți clic mai jos pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>