Cele mai bune sfaturi pentru a rămâne însărcinată la 40 de ani în mod natural

În acest articol, vom trece prin șansele de a rămâne însărcinată mai târziu în viață, inclusiv sfaturile și cele mai bune moduri de a rămâne însărcinată la 40 de ani în mod natural. Mai multe femei ca niciodată încearcă să conceapă la 40 de ani, acesta este un fapt. În majoritatea țărilor dezvoltate din lume, descoperim că femeile au mai multe libertăți și egalități decât vremurile trecute. Nu se poate nega că acest lucru este minunat. Acest lucru ne oferă libertatea de a ne concentra pe obiectivele de carieră, de a călători, făcând visurile noastre creative o posibilitate, mai degrabă decât să simțim că trebuie să avem copii imediat în cei 20 de ani. Nu mai suntem la fel de blocați ca odinioară, dar ce zici de această frică neplăcută de declinul fertilității odată cu înaintarea în vârstă? În acest articol, vom discuta despre cum să rămâneți gravidă la 40 de ani în mod natural.

Cum afectează vârsta fertilitatea?

Rata de fertilitate a unei femei scade semnificativ după vârsta de 35 de ani. Potrivit unui studiu, o treime din cuplurile după vârsta de 35 de ani se confruntă cu probleme de fertilitate. Acest lucru poate fi atribuit următorilor factori de risc care cresc odată cu vârsta:

 • Mai puțin număr de ouă rămase pentru fertilizare.
 • Ouă nesănătoase.
 • Ovarele nu pot elibera ouă în mod corespunzător.
 • Risc crescut de avort.
 • Șanse mai mari de condiții de sănătate care pot împiedica fertilitatea.

Dacă aveți 40 de ani și încercați fără succes să aibă un copil în mod natural timp de șase luni, trebuie să luați în considerare următoarele sfaturi.

5 sfaturi pentru a rămâne însărcinată la 40 de ani în mod natural

Fertilitatea scade odată cu vârsta, dar nu vă faceți griji. Iată 5 sfaturi care vă ajută să vă mențineți șansele de a rămâne însărcinată la 40 de ani în mod natural.

 1. Păstrează-ți credința în corpul și fertilitatea ta: reamintește-ți în mod regulat că este complet posibil ca femeile să aibă 40 de ani și să fie însărcinate, iar femeile în vârstă să nască copii sănătoși.
 2. Tratează-ți corpul ca un palat: hrănește-ți corpul cu alimente și suplimente bogate în nutrienți. Dormi 7-8 ore în fiecare noapte. De asemenea, poate doriți să faceți acupunctura în mod regulat și să luați ierburi chinezești.
 3. Ține-ți cont de gândire: concentrează-te pe toată bucuria care se întâmplă în viața ta de zi cu zi. Pot exista momente de tristețe, frică și frustrare. Dar aveți răbdare, rămâneți calm, găsiți bucuria și continuați să vă hrăniți și să vă susțineți corpul sănătos și fertil. Va fi mai util dacă meditați.
 4. Obțineți sprijin: înconjurați-vă de o comunitate de oameni care, de asemenea, cred în corpul și în fertilitatea acestuia Nu contează dacă oamenii mai mari sau mai tineri decât tine. Înscrierea sprijinului celor care cred că are 40 de ani și este însărcinată este un vis care poate deveni realitate.
 5. Trăiește-ți viața: nu-ți pune viața în așteptare. Nu-ți petreci mult timp părând rău pentru tine. Trebuie doar să trăiești, să te distrezi. Urmărește-ți pasiunile. Creează-ți propria bucurie și iubire și sprijină-te pe tine însuți.

Cele mai bune metode de a rămâne însărcinată la 40 de ani în mod natural

Sfaturile de mai sus sunt mai multe despre a trăi o viață pozitivă și fericită, care este foarte important în crearea de minte și corp sănătos pentru a menține fertilitatea. Dacă doriți mai multe moduri sau metode practice de a rămâne însărcinată la 40 de ani în mod natural, aici sunt elementele de bază.

 • Faceți mai multe relații sexuale: întrețineți relații sexuale cel puțin în fiecare zi în timpul ferestrei voastre fertile. Înțelegerea propriului ciclu menstrual este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face, este foarte probabil să rămâneți gravidă dacă aveți relații sexuale într-o zi sau cam de ovulație.
 • Mănâncă mâncare sănătoasă: a fi supraponderal poate afecta serios șansele de a concepe. Deci, menținerea unei greutăți sănătoase și consumul multor fructe și legume și tăierea alimentelor procesate ar trebui să vă ajute atât șansele dvs. de concepere, cât și potențialul sănătății fătului.
 • Evitați alcoolul: Cercetări recente au descoperit că consumul a trei pahare de vin pe săptămână poate avea un efect dăunător asupra succesului sarcinii, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.
 • Nu mai fumați: pentru acele femei care doresc să rămână însărcinate la 40 de ani, este demn de remarcat faptul că cele care fumează vor ajunge la menopauză în medie cu doi ani mai devreme decât nefumătorii.
 • Evitati exercitiile excesive viguroase: In timp ce exercitiile fizice moderate sunt utile in reducerea grasimilor – exercitiile fizice excesive pot cauza probleme reale cu ciclul menstrual.

Mai multe informații complete despre metodele de a rămâne însărcinată la 40 de ani în mod natural pot fi găsite în Pregnancy Miracle – o carte care este scrisă de Lisa Olson. Pregnancy Miracle este un mod dovedit clinic și holistic de a-ți îmbunătăți șansele de a rămâne însărcinată. Este util pentru femeile cu o serie de probleme de fertilitate, inclusiv obstrucții tubare, fibroame uterine și alte probleme. Nu contează dacă aveți 40 de ani și credeți că sunteți prea bătrân pentru a avea un copil – Pregnancy Miracle vă va putea ajuta în continuare. Când cartea a fost testată pe un grup de 36 de femei, 26 din 36 au prezentat semne de sarcină după cele 2 luni de utilizare a cărții. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a începe călătoria cu sarcina cu Pregnancy Miracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>