Cele mai bune sfaturi pentru a rămâne gravidă cu număr scăzut de spermatozoizi

Sarcina poate apărea dacă sperma omului este sănătoasă și puternică. Acest articol vă va spune câteva sfaturi pentru a rămâne gravidă cu număr scăzut de spermatozoizi. Este nevoie de două pentru a face un copil. Deși o femeie va purta și livra copilul, un bărbat are, de asemenea, un rol crucial în timpul sarcinii. Pentru ca fertilizarea să apară, sperma lui trebuie să fie sănătoasă și puternică pentru a ajunge și a penetra oul femeii. Pentru a face fertilizarea să se întâmple, un bărbat trebuie să poată avea și să păstreze o erecție, să aibă suficientă spermă care să aibă forma potrivită și să se miște în mod corect și să aibă suficient spermă pentru a transporta sperma în ouă. Mulți bărbați, din păcate, au un număr scăzut de spermatozoizi care împiedică apariția sarcinii. Dacă aveți aceeași problemă, luați în considerare sfaturile pentru a rămâne gravidă cu număr scăzut de spermatozoizi dezvăluite în acest articol.

Detectarea unui număr scăzut de spermatozoizi

Detectarea unui număr scăzut de spermatozoizi poate fi relativ ușor de făcut. Pur și simplu trebuie să furnizați un specimen proaspăt de material seminal (obținut prin masturbare). Materialul seminal este examinat sub microscop pentru a vedea dacă există sau nu spermă suficientă în eșantion. Un număr normal de spermatozoizi are o gamă largă. Se crede că un număr normal de spermatozoizi este cuprins între 40 și 300 de milioane de spermatozoizi per ml de material seminal. Probele de spermă care au mai puțin de 20 de milioane de spermatozoizi pe ml sunt considerate a avea un număr scăzut de spermatozoizi. Număra între 20 și 40 de milioane de spermatozoizi pe ml, probabil că au un timp mai dificil cu fertilizarea unui ou cu succes, dar sunt limitate ca să fie considerate a fi un număr scăzut de spermatozoizi. Nu înseamnă că omul este infertil, dar poate dura mai mult timp pentru a fertiliza oul și mai mult timp înainte de a obține o sarcină.

5 sfaturi pentru a rămâne gravidă cu număr scăzut de spermatozoizi

Dacă aveți un număr scăzut de spermatozoizi, nu recurgeți imediat la tratamente medicale, deoarece există metode naturale mai puțin costisitoare pentru tratarea numărului scăzut de spermatozoizi și a altor anomalii ale spermei pentru a vă ajuta să obțineți o sarcină de succes. Iată sfaturile naturale pentru a rămâne gravidă cu număr scăzut de spermatozoizi:

  1. Evitați obiceiurile nesănătoase cum ar fi fumatul, consumul de alcool și consumul de droguri recreaționale. Fumatul inhibă producția de spermatozoizi și cauzează probleme în motilitatea spermatozoizilor. Consumul de alcool și de alcool poate avea efecte adverse asupra fertilității.
  2. Evitați expunerea scrotului la temperaturi intense. Evitați saunele și căzile cu apă caldă. Evitați purtarea lenjeriei de corp. Creșterea cu câteva grade a temperaturii scrotului poate afecta grav producția de spermă.
  3. Minimizați cât mai mult stresul. Fă sport regulat. Încercați să vă relaxați și să evitați situațiile stresante cât mai mult posibil. Studiile au legat stresul la unele probleme legate de infertilitate, cum ar fi dezechilibrele hormonale.
  4. Mențineți o greutate sănătoasă. A fi supraponderali sau subponderali poate afecta numărul de spermatozoizi. Rețineți că nivelele de estrogen și nivelele de testosteron sunt afectate de masa corporală și de cantitatea de grăsime corporală pe care o aveți.
  5. Evitați steroizii, deoarece pot provoca reducerea testiculară și infertilitatea.

Supliment pentru îmbunătățirea numărului de spermatozoizi

Consumul de supliment potrivit este o parte din sfaturile pentru a rămâne gravidă cu număr scăzut de spermatozoizi. Sfaturile anterioare sunt mai multe despre modificările stilului de viață și tot trebuie să le completați cu suplimente de fertilitate pe bază de plante, cum ar fi Semenax, pentru rezultate mai bune. Pilulele de Semenax sunt foarte eficiente și măresc numărul de spermatozoizi. În al doilea rând, îmbunătățește și calitatea spermei. Acestea sunt cele două motive pentru care se administrează pastilele Semenax. Compoziția acestor pastile cuprinde L-arginina și L-lizina, care sunt cele două ingrediente principale care contribuie la creșterea numărului de spermatozoizi, iar acestea sunt ingredientele care contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea calității spermei produse. Ingredientele din plante care sunt utilizate în pilule sunt sigure pentru utilizare și nu produc nici un efect secundar. Acesta este motivul pentru care pilulele Semenax sunt opțiuni mai bune pentru cei care doresc să crească numărul de spermatozoizi. Calitatea spermei este esențială, iar dacă nu aveți suficient spermă, atunci veți avea dificultăți în a rămâne gravidă. Faceți clic aici pentru informații suplimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>