Cele mai bune remedii naturale pentru chisturile ovariene

Îndepărtarea chistului ovarian este de aproximativ egalizarea hormonilor și diminuarea mai multor factori. Din fericire, există remedii naturale eficiente pentru chisturile ovariene. Expunerea prea mare la estrogen și xenoestrogen (imitatori de estrogeni) poate întrerupe ovulația și poate duce la formarea chisturilor. Prin urmare, așa cum am spus mai înainte: Cheia pentru a scăpa de chistul ovarian este să vă egalizați hormonii și să diminuați factorii care contribuie la chistul dumneavoastră.

Semne și simptome ale chisturilor ovariene

Majoritatea femeilor care au chisturi ovariene nici măcar nu știu că le au; de obicei, nu există semne sau simptome. Cele mai multe chisturi ovariene sunt descoperite în timpul unui examen fizic de rutină. Cu cat este mai mare un chist, cu atat este mai probabil ca acesta sa cauzeze simptome. Simptomele pot fi:

 • Durere pelvină, de obicei pe partea în care este prezent chistul. Durerea poate fi ascuțită, bruscă sau poate veni și trece pe tot parcursul ciclului.
 • Cicluri menstruale neregulate.
 • ciclurile anovulatorii pot fi un semn al chistului folicular; depistarea ciclului dvs. vă poate ajuta să determinați dacă aveți cicluri anovulatorii.
 • Dureri pelvine după act sexual sau exerciții fizice intense.
 • Greață și vărsături, acest lucru se întâmplă de obicei după ruperea chistului.
 • Durere vaginală cu sângerare de tip cicatricial la mijloc.
 • Balonare de presiune și / sau abdominală; poate fi vizibilă pe o parte sau pe alta.
 • Durere sau presiune în abdomen atunci când urinează sau are o mișcare intestinală.
 • infertilitate.

Dacă aveți unul sau mai multe dintre simptomele de mai sus, luați în considerare utilizarea imediat a remediilor naturale pentru chisturile ovariene.

Remedii naturale pentru chisturile ovariene

Chisturile nu sunt de obicei dureroase și pot apărea fără niciun motiv. În cele mai multe cazuri, chisturile dispar în mod natural după câteva luni. Dar dacă acestea cauzează disconfort, puteți folosi aceste remedii naturale pentru chisturile ovariene:

 • Seminte de in.

Flax semințele ajută la echilibrarea cantității de estrogen din corpul dumneavoastră și eliminarea toxinelor din organism. Se amestecă o lingură de semințe de semințe de semințe de măsline într-un pahar de apă caldă. Beți-l zilnic pe stomacul gol.

 • Oțet de mere.

Se amestecă o lingură de oțet de cidru de mere și o lingură de melasă de curea neagră într-un pahar de apă caldă. Beți unul sau două pahare din această soluție zilnic.

 • Ghimbir.

Ghimbirul este cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii, care reduc inflamația și ameliorează durerea. Beți 2-3 cești de ceai de ghimbir zilnic.

 • Ceai de musetel.

Ceaiul din plante, cum ar fi ceaiul de musetel, este, de asemenea, considerat un remediu bun pentru tratarea chisturilor ovariene. Se amestecă două lingurițe de mușețel uscat și o linguriță de miere într-o ceașcă de apă caldă. Acoperiți și lăsați-l timp de cinci minute. Puteți bea zilnic două până la trei cești de ceai de musetel până când veți scăpa de această problemă.

 • Almond.

Migdalele sunt încărcate cu magneziu, ceea ce ajută la regularizarea ciclului de mărire și, de asemenea, reduce crampele abdominale. Puneți 5-7 zile de migdale înmuiate zilnic.

 • Suc de sfeclă roșie.

Sfeclă roșie conține un compus numit betacyanin, care are capacitatea de a elimina toxinele din sistemul dumneavoastră. Puteti succa o sfeclă roșie și amestecați-o cu o lingurita de gel de aloe vera. Beți un pahar de acest suc zilnic.

Ai grijă de sănătatea ta

Chisturile ovariene pot fi semnul unei alte stări de sănătate subiacente. Aceste remedii naturale pentru chisturile ovariene vă pot ajuta să obțineți și restul corpului în echilibru. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a afla mai multe informații despre remedii naturale care vă pot ajuta să echilibrați hormonii, să împiedicați formarea chisturilor și să duceți o viață mai sănătoasă și mai fericită.

Ovarian Cysts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>