Cele mai bune poziții sexuale pentru a rămâne gravidă repede

Când încercați să concepeți, nu vă este rău să vă bucurați de o varietate în viața dvs. sexuală și să vă păstrați distracția. Iată, așadar, cele mai bune poziții sexuale pentru a rămâne gravidă rapid. Sunteți gata să începeți o familie? Nu există poziții sexuale „greșite” pentru a concepe bebelușul, dar pot exista câteva poziții care cresc probabilitatea ca ovulul să se întâlnească. În timp ce dovada științifică din spatele celor mai bune poziții sexuale pentru a rămâne însărcinată rapid poate fi slabă (sau, adevăr spus, inexistent), fizica este de partea ta, deci de ce să nu le încerci? Nu aveți nimic de pierdut și poate un copil care trebuie câștigat.

De ce contează pozițiile sexuale pentru a rămâne gravidă repede?

Nu s-a dovedit că anumite poziții în timpul sexului crește probabilitatea de concepție. Cu toate acestea, anumite poziții pot fi mai bune decât altele pentru a asigura spermatozoizilor găsirea drumului până la ovul. Pozițiile misionare (omul de sus) și câine în stil doggie (omul din spate) permit o penetrare mai profundă – aducând sperma în apropiere de colul uterin. Deși nu trebuie să ridici picioarele în aer după sex sau chiar să te culci pe spate pentru a-i ajuta să ajungă acolo, nu se poate doare. Plasarea unei perne sub spatele inferior va menține, de asemenea, sperma înot în direcția corectă.

Care sunt cele mai bune poziții sexuale pentru a rămâne gravidă rapid?

Potrivit experților, pozițiile sexuale diferite nu fac prea multe diferențe atunci când încercați să concepeți. Cu toate acestea, există întotdeauna teorii și idei în spatele motivului pentru care anumite poziții sexuale ar putea fi cele mai bune pentru crearea copilului dvs. – ele implică, în general, ideea de a încuraja gravitația pentru a-și ajuta sperma. Și următoarele sunt cele mai bune poziții sexuale pentru a rămâne gravidă repede.

  • Poziția misionarului.

Poziția misionară este una dintre cele mai populare și obișnuite poziții sexuale pentru a rămâne însărcinată. Se poate spune că majoritatea bebelușilor din lume se nasc din cauza acestei poziții sexuale. Acest lucru se datorează faptului că sperma este depusă mai aproape de colul uterin în vaginul superior, facilitând accesul ușor la canalul uterin și cervical. Femeia se întinde pe spate în timp ce bărbatul este deasupra.

  • Stilul câine.

Poziția doggy crește șansele de sarcină, deoarece implică o penetrare profundă. Este necesar ca ambii parteneri să fie pe patru. Bărbatul pătrunde pe femeie din spate. Această poziție deschide colul uterin și ușurează spermatozoizii să fertilizeze ovulul.

  • Tehnica de aliniere coitală.

Dacă nu ați auzit de poziția sexului despre tehnica de aliniere coitală, doar așteptați pentru că este pe cale să vă suflați mintea. O femeie trebuie să se întindă pe spate și să-și ridice bărbatul în sus, corpul bărbatului este poziționat mai sus și ușor într-o parte, astfel încât pieptul său este aproape de umerii femeii, iar picioarele femeii sunt îndoite în jurul unui unghi de 45 de grade . A fi în această poziție maximizează stimularea clitorală în timp ce faceți sex, ceea ce este excelent pentru a face un copil.

  • Fluturele.

Sunteți gata să vă întindeți picioarele? În această poziție de fluture, o femeie ar trebui să se întindă pe spate cu șoldurile chiar la marginea patului. Trebuie să-și pună gleznele pe umerii unui tip, iar tipul ține șoldurile femeii în timp ce intră. De asemenea, femeia trebuie să își înclină ușor șoldurile spre tavan și să îi ofere tipului său un acces mai bun la clitorisul ei.

  • Muntele magic.

Poziția magică a muntelui este o variantă a stilului doggy. În acest sens, bărbatul se apleacă asupra femeii astfel încât spatele femeii să fie împotriva pieptului său. Pentru un echilibru și un sprijin mai bun, femeia poate folosi perne sau perne sub corpul superior. Poziția magică a muntelui permite mișcarea mai rapidă și mai profundă a spermei și este eficientă pentru realizarea unui orgasm.

Alte modalități de a rămâne gravidă rapid

În afară de pozițiile sexuale de mai sus, există alte modalități esențiale care vă pot ajuta să concepeți mai repede. Puteți afla toate aceste modalități esențiale în ebook Pregnancy Miracle de Lisa Olson. Pregnancy Miracle este o carte minunată care a afectat lumea. Această carte oferă cele mai eficiente tehnici pentru fertilitate. Acesta conține instrucțiuni și abilități necomplicate care implică diverse soluții care ar depăși problema infertilității. Aceste tehnici includ lucruri precum plante medicinale, diete, pe lângă acupresiune și tot ceea ce va ajuta la sănătatea generală, forța și bunăstarea femeilor care se așteaptă să rămână însărcinate. Pregnancy Miracle folosește sistemul chinez antic și metode holistice. Multe femei infertile au considerat Pregnancy Miracle valoroasă. Îi învață cele mai eficiente modalități de a rămâne însărcinate și de a le gestiona sarcina. Cartea este extrem de ideală pentru acei oameni care își încep călătoria de sarcină. Vrei să descarci Pregnancy Miracle? Faceți clic mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>