Cele mai bune moduri de a obține suplimente Turmeric originalitate și garanție

De unde ai suplimente Turmeric? Ei bine, suplimentul turmeric aici vă va aduce pentru a obține obiectivele benefice.

Curcuma are locul său în istorie. Inițial descoperit în India de mii de ani în urmă, turmeric continuă să fie folosit ca un deliciu culinar aromatic precum și un vindecator puternic medicament. În regiunile din Asia și India, a fost utilizat pe scară largă de mii de ani în sistemul indian Ayurveda de medicina pe bază de plante și în medicina tradițională chineză.

Privire de ansamblu asupra Curcuma

Aparținând familiei ghimbir, turmeric ca un condiment este un discontinue de uz casnic indian și oferă aroma caldă, cu un gust ușor astringent la aproape fiecare fel de mâncare tradițională indiană. De asemenea, este ingredientul principal în pudra de curry, căruia îi conferă colorare distinctiv și vii galben. Utilizarea extinsă ca un condiment în prepararea alimentelor și ca un colorant în industria tesatura a fost bine documentat. În plus față de a fi folosit ca un condiment, curcuma este un centru de putere nutritiv care oferă multe beneficii de sănătate. Beneficiile sale sunt atribuite curcumina, care este principalul ingredient activ din turmeric.

Turmeric eficiente pentru

Colesterol ridicat. Cercetarea arata ca a lua extract de turmeric prin gura două ori pe zi, timp de 3 luni, reduce nivelul colesterolului total, lipoproteine ​​cu densitate joasă (LDL sau „rau“), colesterol, trigliceride si la persoanele supraponderale cu nivel ridicat de colesterol.

Osteoartrita. Unele cercetari arata ca a lua extractele de curcuma, singur sau în combinație cu alte ingrediente pe bază de plante, poate reduce durerea si de a imbunatati functia la persoanele cu osteoartrita. În unele cercetări, turmeric a lucrat la fel de bine ca ibuprofenul pentru reducerea durerii osteoartrita. Cu toate acestea, nu pare să funcționeze la fel de bine ca diclofenacul pentru imbunatatirea durerii si functia la persoanele cu osteoartrita.

Ia suplimentul Curcuma

Cu toate acestea, capsule curcumin sau suplimente curcumă variază în calitate, putere și puritate. Prin urmare, în alegerea cea mai bună capsulă de turmeric, citiți cu atenție eticheta. Uita-te pentru produse standardizate pentru 95% curcuminoids.

Procesul de standardizare asigură consistența de fabricație pentru Curcumina de la sticla la sticla. Cu alte cuvinte, nu vor fi nedreptățiți pe cantitatea acestui ingredient cheie. Acesta este un factor semnificativ în faptul că multe studii clinice și studii medicale au demonstrat cele mai bune rezultate cu suplimentarea turmeric în doze conținând 95% curcumina.

În cazul în care pentru a obține suplimente Turmeric

Pentru a obține cel mai bun supliment turmeric, puteți alege TurmericPlus. Este minunat să cumpere TurmericPlus de pe site-ul oficial. Aici, puteți obține suplimentul Curcuma special care va funcționa exact și în mod semnificativ. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>