Cele mai bune modalități de creștere a spermei

Unul din cinci tineri sănătoși are un număr scăzut de spermatozoizi. Din fericire, există o serie de moduri eficiente pentru a crește numărul de spermatozoizi. Știți că aproape 50% dintre cuplurile care se luptă să conceapă au prezentat o infertilitate a factorului masculin într-o anumită capacitate? În plus, câte unul din cinci bărbați sănătoși cu vârste între 18 și 25 de ani are un număr scăzut de spermatozoizi. Aflați mai multe despre sperma dvs. este primul pas al călătoriei dvs. de fertilitate masculină. Și aici veți afla modalitățile de îmbunătățire a numărului de spermatozoizi și, împreună cu aceasta, șansele partenerului de a rămâne însărcinate.

Ce este numărul de spermatozoizi?

Numărul de spermatozoizi sau numărul total de spermatozoizi se referă la numărul total mediu de spermatozoizi prezenți într-o probă de material seminal. Numărul de spermatozoizi este una dintre cele câteva calități care sunt evaluate în timpul analizei de rutină a materialului seminal și este considerată un factor important pentru fertilitate. Un număr sănătos de spermatozoizi este de 15 milioane pe mililitru (ml) sau cel puțin 39 de milioane pe eșantion. Un număr de spermatozoizi mai mic de 10 milioane pe ml este considerat anormal și asociat frecvent cu infertilitatea masculină. Cu toate acestea, nu vă faceți griji prea mult dacă numărul de spermatozoizi este scăzut. Acesta este motivul pentru care acest articol este scris, care vă va informa despre creșterea spermatozoizilor și creșterea fertilității masculine.

Cum de a crește numărul de spermă în mod natural

Deci, vestea bună? Creșterea numărului de spermatozoizi și promovarea sănătății generale a fertilității masculine este ceva pe care toți bărbații îl pot realiza prin schimbări simple în dieta și stilul de viață. Să aruncăm o privire la modalitățile naturale de creștere a numărului de spermatozoizi.

  • Este inutil să spunem că sănătatea proastă va conduce la un număr sporit de spermatozoizi. Dacă încercați să vă concepeți, trebuie să vă abțineți de la consumul ilicit de droguri, să renunțați la fumat și să moderați sau să renunțați la consumul de alcool.
  • Pe tema sănătății sănătoase, luați în considerare eliminarea alimentelor procesate nesănătoase și trecerea la o dietă bogată în proteine ​​bogate în legume și cereale integrale, dar cu conținut scăzut de grăsimi. De asemenea, sunt sugerate alimente ecologice când este posibil!
  • Exercițiul regulat este, de asemenea, o mare parte a unui stil de viață sănătos și va reduce hormonii de stres care pot dăuna spermatozoizilor. Luați în considerare exercitarea de reducere a stresului, cum ar fi yoga, tai chi sau practica de meditație.
  • Obținerea unei forme este o idee bună pentru fertilitate, în general, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Cu toate acestea, evitați exercițiile excesive, deoarece acestea pot fi dăunătoare și, în special, să evite orice exerciții care pot afecta sau accentua testiculele. Dacă sunteți un ciclist avid, asigurați-vă că nu călcați prea mult.
  • Sa sugerat că numărul de spermatozoizi este mai mare în timpul orelor de dimineață. Asta ar însemna să faci sex proactiv în dimineața până în după-amiaza.
  • Căldura poate compromite sănătatea spermatozoizilor. Evitați căldările și chiar lenjeria de corp! Treceți la pantaloni pentru jockey și asigurați-vă un climat rece pentru înotătorii.

Un somn mai bun: un factor important de creștere a numărului de spermatozoizi

Când vine vorba de modul în care pentru a crește numărul de spermatozoizi, veți avea nevoie, de asemenea, un somn mai bun. Obținerea unui somn mai bun este, de fapt, foarte important să crească nu numai numărul de spermatozoizi, ci și sănătatea generală și bunăstarea. Corpul tău se recuperează în timpul somnului. Este si atunci cand corpul tau produce testosteron. De aceea, dacă ați testat testosteronul, măsurați-l dimineața la scurt timp după ce vă treziți. Încercați să obțineți 7-8 ore de somn în fiecare noapte. Știm că poate fi dificil, dar știința arată că aceasta este suma potrivită pentru sănătatea și sperma. Încercați să rămâneți la o rutină obișnuită (cel mai bun lucru posibil), evitați cofeina după ora 15:00 și limitați timpul de expunere și expunerea la lumină cât mai bine. Somnul bun este important și merită efortul și investiția pentru ao face corect.

Cuvintele finale

Mulți bărbați din întreaga lume au număr scăzut de spermatozoizi. Dacă sunteți unul dintre ei, concentrați-vă mai întâi pe îmbunătățirea sănătății generale. Multe dintre sfaturile menționate în acest articol sunt componente cheie ale unui stil de viață sănătos. Este posibil ca acestea să ajute la creșterea numărului de spermatozoizi. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare despre creșterea numărului de spermatozoizi, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>